Porodnice v Krči - rekonstrukce

498
15.9.12 08:23

Porodnice v Krči - rekonstrukce

Ahoj holky,

přes měsíc teď byla uzavřena krčská porodnice (Thomayerova). Když jsem jela kolem, tak to vypadalo na zednické práce, ne jen prosté každoroční malování. A protože bych tam začátkem příštího roku taky měla rodit, tak jsem hrozně zvědavá - nevíte, co rekonstruovali? Prosím, prosím, řekněte že oddělení šestinedělek… :potlesk:

Díky a hezký den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2185
15.9.12 08:49

Nevím, ale já byla tento týden pro razítko do průkazky - termín prosinec a něco tam probíhalo, byla slyšet sbíječka :mrgreen: ale ordinace normálně fungovaly. Si tam zavolej nebo jestli nemají info na webu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
15.9.12 08:56

Co vim, tak reknostrukce je na temer vsechno. Novorozenci, sestinedeli, gynekologie, saly…proste komplet…Ale kdo vi, jak to nakonec bude vypadat a na co vsechno se dostane

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
15.9.12 09:35

"Upozornění:

Uzavření oddělení

V době od 13.8.2012 od 6 hod. ráno do 10.9.2012 do 6 hod. ráno proběhne celkový uzávěr Gynekologicko porodnického oddělení. Nebude v provozu žádná gyn.por. ambulance, porodní sál, operační sál ani lůžková oddělení. Pohotovostní službu zajišťují další zdravotnická zařízení v Praze a jejím okolí. Provoz našeho gynekologicko-porodnického oddělení začíná v pondělí 10.9.2012 od 6 hod. ráno. "

http://www.ftn.cz/…ke-oddeleni/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
15.9.12 15:41

@tessy Díky, to samozřejmě vím. Mne jen zajímalo, co opravili. Zda se třeba můžu těšit na nové sprchy na šestinedělí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
15.9.12 16:21

Já to radši ani nechci vědět, abych nebyla zklamaná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
771
15.9.12 16:25

No to jsem taky zvědavá, jak to tam bude vypadat, já se tam chystám v půlce ledna.
Ale každá drobná změna je lepší než vůbec nic.
Tak až to tam holky někdo okouknete, tak dejte vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
23.9.12 11:05

Jen se připomínám s touto diskusí - není tu nějaká maminka, která čerstvě porodila v Krči a prozradila by nám, co je tam nového???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2674
23.9.12 13:17

Také uvítám nové informace, porodnici znám z léta 2000 :oops:, od té doby jsem tu nebyla. V polovině října tam jdu na konzultaci a domluvení přebrání do péče před porodem, v té době budu konec 33. tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
23.9.12 13:49

Také ráda uvítám informace, jak to tam momentálně vypadá. Termín mám 26.10. a jsem moc zvědavá jestli se tam něco změnilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.11.12 15:25

Ahoj holky, nezapomněly jste nám napsat jaké to tam tedy je? :) už je listopad a stáležádné info od těch co se tam byly kouknout ;)
Taky tam budu rodit ke konci ledna a když si člověk přečte recenze, tak nevim zda se mám děsit, bát, doufat, že budu mít štěstí a nebo se tam těšit…
Díky za nějaké to info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2777
8.11.12 15:39

@mrne_skvrne Ahoj, můj bracha tam vede část ty rekonstrukce, probíhaj tam 2 najednou, tu druhou dělá jiná firma tak nevím přesně co delaj ty… :think: Ale brácha dělal nový operačni sály hlavně a pak spíš „drobnosti“. Já tam mám rodit teď na začátku prosince tak jsem to tam byla dnes okouknout :).
Na šestinedělí jsem teda nebyla, ale ta duha firma dělá něco nahoře a tam šestinedělí je, tak třeba… :) Zkusim mu říct ať vysonduje přesnějc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.11.12 16:39

@Snoopy87 super to by bylo bezvadný…a držim palce na porod, pak kdyžtak napiš i jak ses tam cítila ;) a už to máš docela za chvilku, viď :) to se určitě už těšíš až prcek vykoukne na svět a ty ho budeš moct vozit i v kočárku a ne jen tahat na sobě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2674
8.11.12 16:48

Já jsem se tam byla podívat v rámci předporodní přednášky, ale bylo to hodně narychlo, Podolí bylo uzavřené, takže se rodilo skoro ve všech boxech, proto jsme vzali prohlídku sálu hodně narychlo. Boxy mi připadají jako maličkaté pokojíčky, přijdou mi útulné. Opravdu kdo uvažujete o doprovodu k porodu, tak je lepší jenom jeden, protože by se Vás tam víc stěží vešlo. Všude se pracuje na rekonstrukci, já mám ale alergii na prach, tak se toho trochu obávám, abych ještě na sále nemusela řešit astmatický záchvat. Vadí mi přesně ten mikroprach při stavbě. No snad to nějak zvládnu. Byla jsem se podívat i na oddělení šestinedělí - nadstandartu, tam je to také pěkné, čisté, pro maminku i miminko útulné. Ode dveří jsme viděli i oddělení klasického šestinedělí, tam návštěvy nemůžou, maminky chodí s miminky na chodbu. Protože mě porod teprve čeká, tak víc zatím napsat nemůžu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2777
8.11.12 19:05

@mrne_skvrne to jo, termín mám za 4 týdny… ty porodní boxy jsou opravdu malinkatý ale celkem příjemný prostředí.
No jo už se těším, začína to bejt už veselý :lol:
Pak dám určo vědět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková