porodnice v Praze

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
34
14.6.07 18:45

porodnice v Praze

Ahojky holky,

potřebovala bych poradit.Moje kamarádka je ve 29 tt, má nepravidelný kontrakce.Včera byla u doktora, a ten jí sděli že je otevřená na 3 cm, malá je připravená k porodu, už naléhá.Poslal jí do porodnice do Ústí nad labem, na razila na nějakýho idiota.Ten jí řekl že je histerická, že při prvním píchnutí běží doktorovi.Napsal jí magnézko a poslal jí domu s tim že jí nemůžou příjmout, že je rizikový zavřený že malujou.

Dneska má nepravidelný kontrakce.její doktor neordinuje, bude tam až zítra.Neví co má dělat, já jí posílám jinam,ale bojí se že by otravovala.

Můj dotaz je ohledně porodnic v Praze.Můžete mi prosím doporučit nějakou porodnici v Praze, která je specializovaná na předčasný porod.Malá váží 1230g.Děkuji předem za všechny rady a pomoc.Gabča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11359
14.6.07 18:55

Ahoj Gabcoo!

Dobrá porodnice je Apolinář a nebo Podolí, Pokud jsou děti nějak těžce nemocné nebo nedonošené, tak to svážej do těhle dvou nemocnic.
U Podolské nemocnice si nejsem jistá, ale Apolinář určitě.
Blbý je že tyhle dvě nemocnice jsou dost narvané a když tam chceš rodit, tak se musíš zaregistrovat už kolem 16tt, teda aspoň u Apolináře.
Já už se tam pomalu chystám.
Bylo by dobré tam zkusit zavolat a pozeptat se.

Hodně štěstí Terka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
14.6.07 19:16

Pošli ji k Apolináři, já tam rodila svoji první dceru ve 27tt, je specializovaná pro předčasný porody…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
14.6.07 19:38

Podolí je také specializované na malé miminka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
14.6.07 20:45

Já ti neporadím, ale kamarádce držím palečky a už žádne blbce na obzoru :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
14.6.07 22:08

Ještě také Motol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
14.6.07 22:34

těhotenství

Ahojky,
byla jsem taky otevřena na 3cm, doktorka mě poslala do¨nemocnice, rodila jsem druhý den provokačkou, nepravidelné stahy, špatná plodová voda, dítě bylo 3hod. na inkubátoru pro kašel.
Plodová voda dle doktorky a sestry nic moc.
Dítě je zdravé, ale osobně byt neriskovala a šla ihned do nemocnice buď v UL nebo jinam.
Moc držím palce.
J. :srdce: :-)

• Citovat
  • Upravit
435
15.6.07 10:11

Já teda na malá miminka doporučuju Motol, k miminkům tam byli bezvadné sestřičky a veškerá péče. Sama jsem měla 2 předčasně narozené holčičky. Přeju kamarádce hodně sil a dobré doktory.

""http://lilypie.com/pic/070220/x7yE.jpg":http://lilypie.com/…220/x7yE.jpghttp://b2.lilypie.com/OGEQp2/.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
15.6.07 12:16

Ahojky,
já doporučuju Motol, sestra tam rodila ve 28. týdnu a všechno úplně v pořádku. Kamarádku určitě vezmou hned a na idiota tam nenarazí. Ona i miminko tam dostane bezvadnou péči. Držím palce, aby všechno dobře dopadlo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí