Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@Čajavec píše:
@jijo My jsme objednali limitku Silver Cross surf eton, byli jsme z něj úplně nadšení! Ale zkušenost ještě nemám, má přijít těsně před porodem koncem června
Tak pak dej vědět
Na tento kořárek se taky chceme jet podívat. Jak dlouho čekáš na dodání kočárku?
@jijo píše:
Tak bohužel se už iCANDY v tyrkysové barvě nedá objednatAle zaujal nás STOKKE CRUSI..Máte někdo zkušenost?
Jeee, ty jsi chtela tyrkts? Ten jsem
Presbe mela, ale mne se ted vic libi ten cerno- sedy
@Weru píše:
Jeee, ty jsi chtela tyrkts? Ten jsem
Presbe mela, ale mne se ted vic libi ten cerno- sedy
Nosím převážně tmavé barvy oblečenéí, tak bych měla ráda veselý kočárek… Je to škoda, vypadá opravdu krásně. Máme ještě čas, tak snad nějaký co nám bude vyhovovat, objevíme ![]()
@jijo Ta limitka eton bude k dodání na konci června, minulý týden jsem to ověřovala jestli už neví přesnější termín, ale stále platí konec června… Snad neporodím o moc dřív ![]()
@jijo A objednávali jsme ho na veletrhu v Brně, myslím v únoru nebo březnu byl. V ČR bude ale až v tom červnu.
@Čajavec píše:
@jijo Ta limitka eton bude k dodání na konci června, minulý týden jsem to ověřovala jestli už neví přesnější termín, ale stále platí konec června… Snad neporodím o moc dřív
Tak to na tebe budu myslet, aby Ti to vyšlo
My se na něj chceme zajet podívat, tak uvidíme, jak nás zaujme. Zatím koukám pouze na netu…Naštěstí nás netlačí čas ![]()
@jijo Tak přeji, ať dobře vyberete, jak říkám, my z něj byli unešeni a řekla bych, že u nás ve městě ho vůbec nikdo nemá, Joolz, Stooke vidím všude…
Tak pak dej vědět. No nám nezbývá nic jiného, aby to vyšlo
![]()
Tak to vypadá, že u nás vyhrává STOKKE Crusi s podvozkem TRAILZ. Máte někdo zkušenost? Korbička je krásné veliká, celkově je kočárek vysoký (což se nám velmi líbí) a taky má krásné barevné možnosti ![]()
Děkuji všem co mi pomáhaly ve výběru. Právě jsem objednala STOKKE Crusi s podvozkem TRAILZ v barvě Urban Blue, tak jsem zvědavá, zda splní naše očekávání!
Moc nás překvapila skladnost kočárku - museli jsme hodně řešit, aby se nám kočárek do našeho Focuska vešel…Byť je kočárek veliký, vleze se tam úplně krásně
A to nemluvím o dalších vlastnostech co nás uchvátily ![]()