Porovnání kočárků

Napsat příspěvek
Velikost písma:
379
28.4.15 09:22
@Čajavec píše:
@jijo My jsme objednali limitku Silver Cross surf eton, byli jsme z něj úplně nadšení! Ale zkušenost ještě nemám, má přijít těsně před porodem koncem června :palec:

Tak pak dej vědět :-) Na tento kořárek se taky chceme jet podívat. Jak dlouho čekáš na dodání kočárku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
28.4.15 09:27
@jijo píše:
Tak bohužel se už iCANDY v tyrkysové barvě nedá objednat :( Ale zaujal nás STOKKE CRUSI..Máte někdo zkušenost?

Jeee, ty jsi chtela tyrkts? Ten jsem
Presbe mela, ale mne se ted vic libi ten cerno- sedy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
28.4.15 09:32
@Weru píše:
Jeee, ty jsi chtela tyrkts? Ten jsem
Presbe mela, ale mne se ted vic libi ten cerno- sedy

Nosím převážně tmavé barvy oblečenéí, tak bych měla ráda veselý kočárek… Je to škoda, vypadá opravdu krásně. Máme ještě čas, tak snad nějaký co nám bude vyhovovat, objevíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
937
28.4.15 09:40

@jijo Ta limitka eton bude k dodání na konci června, minulý týden jsem to ověřovala jestli už neví přesnější termín, ale stále platí konec června… Snad neporodím o moc dřív :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
937
28.4.15 09:41

@jijo A objednávali jsme ho na veletrhu v Brně, myslím v únoru nebo březnu byl. V ČR bude ale až v tom červnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
28.4.15 09:49
@Čajavec píše:
@jijo Ta limitka eton bude k dodání na konci června, minulý týden jsem to ověřovala jestli už neví přesnější termín, ale stále platí konec června… Snad neporodím o moc dřív :D

Tak to na tebe budu myslet, aby Ti to vyšlo :D My se na něj chceme zajet podívat, tak uvidíme, jak nás zaujme. Zatím koukám pouze na netu…Naštěstí nás netlačí čas :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
937
28.4.15 10:23

@jijo Tak přeji, ať dobře vyberete, jak říkám, my z něj byli unešeni a řekla bych, že u nás ve městě ho vůbec nikdo nemá, Joolz, Stooke vidím všude… :) Tak pak dej vědět. No nám nezbývá nic jiného, aby to vyšlo :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
9.5.15 21:44

Tak to vypadá, že u nás vyhrává STOKKE Crusi s podvozkem TRAILZ. Máte někdo zkušenost? Korbička je krásné veliká, celkově je kočárek vysoký (což se nám velmi líbí) a taky má krásné barevné možnosti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
22.5.15 11:27

Děkuji všem co mi pomáhaly ve výběru. Právě jsem objednala STOKKE Crusi s podvozkem TRAILZ v barvě Urban Blue, tak jsem zvědavá, zda splní naše očekávání! :D Moc nás překvapila skladnost kočárku - museli jsme hodně řešit, aby se nám kočárek do našeho Focuska vešel…Byť je kočárek veliký, vleze se tam úplně krásně :-) A to nemluvím o dalších vlastnostech co nás uchvátily :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí