Porovnání Sodastream a Česká soda
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
porovnání sodastream x česká soda
Ahoj, mamka chce pod stromeček výrobník na perlivou vodu. Já teď váhám, zada koupit Českou sodu nebo sodastream. Nemáte někdo zkušenost, srovnání, výhody, nevýhody? Jestli se Česká soda nějak zásadně liší od Sodastreamu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Mně by to bylo jedno, ale koupili jsme Sodastream ještě než Česká soda začala. Hlavně bych asi řešila, zda mám dobře dostupné místo na bombičky České sody, protože Sodastream mění všude včetně řetězců, kde mají i večer a o víkendu, což je pro nás zásadní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Netuším ale mame sodastream a je faj jen teda nekupujeme sirupy a dle mého jde jen o design protože je toj stříknutí plynu do vody všichni mi řekly že to chutná jako puvoní soda z bombiček takže asi tak myslím že česká soda není jen tak znáá takže levnější takže ted bych šla už asi do něj prostě nenííí co by šlo jinak max ten sirup a ten si k českému mužeš koupit i od sody
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám doma výrobník Sodastream Pure a jem s ním spokojená. Souhlasím s Karolínou, že výhodou je, že sodastream má všude výměnné místo a že výběr modelů a barev je opravdu velký. Když už jsem si ho koupila, chtěla jsem, aby mi i ladil ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Díky za příspěvky. U nás máme výměnu bombiček u české sody přímo ve městě, ale taky nám nikdo nezaručí, že tady ten obchod bude třeba za půl roku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit