Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, chci se zeptat na zkusenosti s vaší poslední MS v Těhotenství? Ma někdo zkušenosti s tím ze poslední MS jste dostala dřív?
dekuji
Jak muze posledni MS vedet ze je posledni? Tedy jestli byla driv nebo ne preci nijak nesouvisi s tehotenstvim
U prvního syna jsem poslední MS dostala o den dřív a dost silnou a další už nepřišla. Teď před druhým byla normální a v termín pak už nepřišla ![]()
@Reginaa52738 píše:
Ahoj, chci se zeptat na zkusenosti s vaší poslední MS v Těhotenství? Ma někdo zkušenosti s tím ze poslední MS jste dostala dřív?dekuji
Nějak nechápu?Že by tím vedrem.......
@Kristyna.Vechtova píše:
U prvního syna jsem poslední MS dostala o den dřív a dost silnou a další už nepřišla. Teď před druhým byla normální a v termín pak už nepřišla
Děkuji, přesně tak jsem to myslela. Děkuji ????
@nenivolnynick píše:
Jak muze posledni MS vedet ze je posledni? Tedy jestli byla driv nebo ne preci nijak nesouvisi s tehotenstvim
nikdo neřekl ze jsem dostala poslední MS. Nebo ze jsem těhotná. Jen me zajímají zkusenosti tehulek nebo maminek. Jak vypadala jejich poslední MS ![]()
@Reginaa52738 píše:
nikdo neřekl ze jsem dostala poslední MS. Nebo ze jsem těhotná. Jen me zajímají zkusenosti tehulek nebo maminek. Jak vypadala jejich poslední MS
Tak poslední ms vypadala úplně stejně,jako ty předešlé.Už jsem pochopila tvou podstatu otázky
![]()
@Jančakecalka píše:
Tak poslední ms vypadala úplně stejně,jako ty předešlé.Už jsem pochopila tvou podstatu otázky![]()
Děkuji
zajímá me jestli se ta poslední MS něčím lišila. Jestli byla třeba slabší nebo kratší nebo naopak než normální. Dostala jsem MS o týden dřív spolecne s hnědým spinenim ale samosebou to neprirazuji hned k tehu. Proto se jen zajimam o zkušenosti. Může to byt něco úplně jiného
@Reginaa52738 píše:
Děkujizajímá me jestli se ta poslední MS něčím lišila. Jestli byla třeba slabší nebo kratší nebo naopak než normální. Dostala jsem MS o týden dřív spolecne s hnědým spinenim ale samosebou to neprirazuji hned k tehu. Proto se jen zajimam o zkušenosti. Může to byt něco úplně jiného
Jak jsem psala,měla jsem jí úplně stejnou jako ty předchozí ![]()
Ja MS mela uplne stejnou a kdyz jsem po ni otehotnela, tak uz zadna dalsi neprisla, proste jsem byla tehotna
…takze ja nevidim duvod ji mit jinou
ty spis mluvis o MS v tehotenstvi, pokud bys byla…nebo se pletu?
@Kristyna.Vechtova píše:
@Reginaa52738 není za co, tak držím palce ať to brzy dopadne
Děkuji moc ![]()
@Judithkaj píše:
Poslední menstruace nemá spojitost s otehotnenim. Tvoje poslední menstruace nemůže vědět, ze bude v daný měsíc vůbec nějaký styk. Takže tak.
Tak nejak… furt to nechápu ![]()
@nenivolnynick píše:Četla jsem na internetu ze první týden „tehotenstvi“ prichazi menstruace a pak dochází k oplodneni
Tak nejak… furt to nechápu