Poslední MS

7.8.18 15:00

Poslední MS

Ahoj, chci se zeptat na zkusenosti s vaší poslední MS v Těhotenství? Ma někdo zkušenosti s tím ze poslední MS jste dostala dřív? :) dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7.8.18 15:07

Jak muze posledni MS vedet ze je posledni? Tedy jestli byla driv nebo ne preci nijak nesouvisi s tehotenstvim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.8.18 15:08

U prvního syna jsem poslední MS dostala o den dřív a dost silnou a další už nepřišla. Teď před druhým byla normální a v termín pak už nepřišla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
7.8.18 15:09
@Reginaa52738 píše:
Ahoj, chci se zeptat na zkusenosti s vaší poslední MS v Těhotenství? Ma někdo zkušenosti s tím ze poslední MS jste dostala dřív? :) dekuji

Nějak nechápu?Že by tím vedrem.......

• Citovat
  • Upravit
7.8.18 15:16
@Kristyna.Vechtova píše:
U prvního syna jsem poslední MS dostala o den dřív a dost silnou a další už nepřišla. Teď před druhým byla normální a v termín pak už nepřišla :)

Děkuji, přesně tak jsem to myslela. Děkuji ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.8.18 15:18
@nenivolnynick píše:
Jak muze posledni MS vedet ze je posledni? Tedy jestli byla driv nebo ne preci nijak nesouvisi s tehotenstvim

nikdo neřekl ze jsem dostala poslední MS. Nebo ze jsem těhotná. Jen me zajímají zkusenosti tehulek nebo maminek. Jak vypadala jejich poslední MS ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
7.8.18 15:19
@Reginaa52738 píše:
nikdo neřekl ze jsem dostala poslední MS. Nebo ze jsem těhotná. Jen me zajímají zkusenosti tehulek nebo maminek. Jak vypadala jejich poslední MS ;)

Tak poslední ms vypadala úplně stejně,jako ty předešlé.Už jsem pochopila tvou podstatu otázky :oops: :zed:

• Citovat
  • Upravit
7.8.18 15:23
@Jančakecalka píše:
Tak poslední ms vypadala úplně stejně,jako ty předešlé.Už jsem pochopila tvou podstatu otázky :oops: :zed:

Děkuji :) zajímá me jestli se ta poslední MS něčím lišila. Jestli byla třeba slabší nebo kratší nebo naopak než normální. Dostala jsem MS o týden dřív spolecne s hnědým spinenim ale samosebou to neprirazuji hned k tehu. Proto se jen zajimam o zkušenosti. Může to byt něco úplně jiného

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
7.8.18 15:24
@Reginaa52738 píše:
Děkuji :) zajímá me jestli se ta poslední MS něčím lišila. Jestli byla třeba slabší nebo kratší nebo naopak než normální. Dostala jsem MS o týden dřív spolecne s hnědým spinenim ale samosebou to neprirazuji hned k tehu. Proto se jen zajimam o zkušenosti. Může to byt něco úplně jiného

Jak jsem psala,měla jsem jí úplně stejnou jako ty předchozí ;)

• Citovat
  • Upravit
7.8.18 15:26

@Reginaa52738 není za co, tak držím palce ať to brzy dopadne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
7.8.18 15:31

Ja MS mela uplne stejnou a kdyz jsem po ni otehotnela, tak uz zadna dalsi neprisla, proste jsem byla tehotna :mrgreen: …takze ja nevidim duvod ji mit jinou ;) ty spis mluvis o MS v tehotenstvi, pokud bys byla…nebo se pletu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.8.18 15:40
@Kristyna.Vechtova píše:
@Reginaa52738 není za co, tak držím palce ať to brzy dopadne :)

Děkuji moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1804
7.8.18 15:46

Poslední MS byla uplně normální a pak žádná nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.8.18 16:10
@Judithkaj píše:
Poslední menstruace nemá spojitost s otehotnenim. Tvoje poslední menstruace nemůže vědět, ze bude v daný měsíc vůbec nějaký styk. Takže tak.

Tak nejak… furt to nechápu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.8.18 16:26
@nenivolnynick píše:
Tak nejak… furt to nechápu :nevim:
Četla jsem na internetu ze první týden „tehotenstvi“ prichazi menstruace a pak dochází k oplodneni
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí