Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte holky, nevíte jak je to teď s pregnylem a jeho dostupností? Minulý cyklus mi ho chtěl doktor dát, ale nikde v lékárně nebyl. Dnes jdu na kontrolu a dost možná mi ho bude chtít dát, tak se jen ptám jestli jste ho některá teď někdy kupovala bez problému? Děkuji
Pregnyl uz se nevyrabi. Dava se ted ovitrelle. Uz je to tak par let a divim se, ze to. evi lekar ani v lekarne. Tak at ti predepise toto a brzy se zadari ![]()
@plenkovedorty to je divný v lékárně předtím říkala, že je to jen nějaký dočasný výpadek i s clostilem. Ten jsem nakonec sehnala. O tom ovitrelle vůbec nemluvil tak ten mi asi nenapíše. Achjo tak uvidím no ![]()
@Janičcka92 píše:
@plenkovedorty to je divný v lékárně předtím říkala, že je to jen nějaký dočasný výpadek i s clostilem. Ten jsem nakonec sehnala. O tom ovitrelle vůbec nemluvil tak ten mi asi nenapíše. Achjo tak uvidím no
Proč by ti ho nenapsal? Však je to to samé úplně, jen přejmenovaný! Asi zaspal dobu
. Mu to nenápadně řekni, že ti to třeba říkali v lékárně..at nejsi za přechytračelou..to moc doktoři nemusí
.
@plenkovedorty no právě, nechci mu do toho kecat
tak uvidím jak vůbec dopadnu a kdyžtak to nějak zkusím říct s tou lékárnou
děkuji ![]()
@Janičcka92 píše:
@plenkovedorty no právě, nechci mu do toho kecattak uvidím jak vůbec dopadnu a kdyžtak to nějak zkusím říct s tou lékárnou
děkuji
Držím palce, dej vědět ![]()
@plenkovedorty tak nic, mám tam jeden folikul 11mm a prý uvidíme ve čtvrtek jestli roste
jsem teprve 10 DC tak snad jo. I když minulý cyklus už měl 18mm. Achjo mě to vždycky tak dostane takový neúspěchy
děkuji za držení palce ![]()
@Janičcka92 píše:
@plenkovedorty tak nic, mám tam jeden folikul 11mm a prý uvidíme ve čtvrtek jestli rostejsem teprve 10 DC tak snad jo. I když minulý cyklus už měl 18mm. Achjo mě to vždycky tak dostane takový neúspěchy
děkuji za držení palce
Taky se snazime, takze chapu. ![]()
@plenkovedorty aha já myslela, že už máte úspěch za sebou. A jak dlouho se snažíte? Co máte vše za sebou? My jdeme 4.září poprvé do Caru ![]()