Poslíčci?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
733
9.11.14 16:50

Neboj. Jen ti chce tělo říct, že se připravuje a ty máš zpomalit a šetřit se. Jinak poslíčci jsou cvičné kontrakce projevující se jako mentruační bolesti a tvrdnuti břicha, které po chvilce samo odezní. Až budeš mít pocit, že je něco jinak, tak si zavolej do porodnice. Oni ti rádi po telefonu poradí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
24.8.15 10:29

Ahoj, chtěla jsem se zeptat. Jsem v 37tt a včera mě hrozně začaly bolet záda, ale jen na jedné straně…celý den v pohodě, ale večer se bolest stupňovala a vždycky přišla a odešla v nepravidelných intervalech. Takhle to trvalo asi do 3h do rána. Dneska mám klid, záda mě sice pořád bolí ale už mnohem méně. Jedná se o pichlavou bolest na pravé straně jakoby v místě ledvin. Je možné že se jedná o poslíčky? Díky za info, jsem prvorodička a nevím co čekat :-D PS: večer jsem si dala teplou sprchu ale nijak se to nezměnilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
24.8.15 10:46

@zirafffka
Já teda poslíčky cítím jen v podbřišku - menstruační bolest. Někomu prý kontrakce jdou i do zad, ale jestli i poslíčci?? :nevim: Každopádně tou teplou sprchou by to mělo odejít. Mě teda záda bolí každou chvíli a po každé jinak :mrgreen: Bolí mě i v oblasti ledvin, ale poslíčci to nejsou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4749
25.11.15 13:27

Ahoj,

ráda bych obnovila..

jsem ve 34. týdnu těhu a v poslední době mě dost bolí břicho, kdybych nebyla těhu, přísahala bych, že jsme to dostala, uplně stejná bolest, i záda mě v dolní části trochu berou, poslední dva dny to trvá vesměs pořád, někdy je to méně citlivé, jindy to bolí, že kdybych měla menses už zobu ibalgin..je to normální, takhle často? A probíhají takhle poslíčci?

taky se mi už 3× stalo, že jsme v levém boku dole v podbřišku dostala křeč, ale šílenou, vždy na stejném místě, prostě mě tam píchne a nejdnou to zintenzivnuje, že mě to až ochromí, ale vždy na tom levém boku, jako bolí mě pak celý podbřišek, ale ta bolest vyloženě vystřeluje zleva, takové píchání..

na kontrole jsme byla nedávno a vše v poho bylo..vím, že se to může změnit ze dne na den, ale nevím no, jsme z toho v nervu, pre se bojím předčasnýho porodu.)

jinak trdnutí břichinimální, tím jm trpěl do ted, ted to prostě jen bolí a po většinou je břichi na pohmat docela měkké..

A ta křeč nalevo, nevím k čemu to přirovnat, možná jako střevní kolika, když máte křeč a nejde to, tak jak vám pak vystřeluje píchání, jen tohle je v podbřišku nalevo no a střevní potíže žádné nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
25.11.15 13:37

@astoret Nejlepsi je naložit se do teplé vody chvíli v ní pobyt a pak poznas co to je. Pokud to přestane jsou to poslicci pokud se to zhorší je to porod. A jestli si nechces vyvolat porod tak zajdi k doktorovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5894
25.11.15 14:47

@astoret Určitě nejez Ibalgin!!! Ve třetím trimestru je toxický pro mimino…
Nalož se do vany, pokud to pomůže jsou to poslové, pokud ne, tak se nalož do auta a vyraž k doktorovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
25.11.15 16:14

Vypada to myslim spis jako bolesti kdyz povoluje panev a vazy v brise jak se deloha zvetsuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
30.1.16 20:22

!!!

Ahoj holky,
Jsem prvorodicka, po sexu tvrdnuti bricha v těchto časech : 19 : 45,48,52
20: 00, 05,07,09,12,
35. Týden, nejak moc to neboli, ale da to zabrat… Po 45 vterinach odezni, jsou to kontrakce, když to silene neboli jsem málo??? Tvrdne bricho a pak povolí, dekuji za názor.
Ted uz je to lepsi… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
30.1.16 20:25

@Kerstynka Jsou to kontrakce- poslíčci, když nebolí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
30.1.16 20:39

@Ban09
Uz je to menší bolest, stake tvrdne, ale už tolik neboli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
30.1.16 20:44

@Kerstynka jj, mělo by to pomalu odeznít. Teď už se budou opakovat častěji :-) Až to bude bolet jako při menstruaci, tak raději zajet do nemocnice, jestli se už neotvíráte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
30.1.16 20:47

Dobre :) takze to jsou asi jen poslicci ne??? A kdyby ne… Jak dlouho muzu mít kontrakce, třeba několik hodin???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
30.1.16 20:51

@Kerstynka Ano, jsou to poslíčci, děloha si to „zkouší“ nanečisto :-) Většinou by to mělo trvat pár minut až hodinu, každý to má jiné. Hlavně když nebolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
30.1.16 20:52

@Ban09
Diky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
30.1.16 20:54