Pošta bývalého nájemce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10809
3.9.24 18:12
@100100 píše: Více

Tim tuplem bych to poslala zpatky, at nedorazi exekutori.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.9.24 18:15
@Tarena píše: Více

ale jdi ty, a to jsi slyšela, že nejhorší smrt je z vyděšení? Exekutoři mají své způsoby zjištování, kde se dlužník nachází, opravdu neběhají jak zmatené slépky z adresy na adresu.

• Citovat
  • Upravit
15728
3.9.24 18:19
@Jaňouchová píše: Více

A? Umíš snad mluvit, ne? Vymahačům, policii a exekutorovi sdělím, že si pletou adresu, adios.
Není tvojí povinností řešit cizí dopisy, normálně hážu do tašky na papír, po zaplnění tašky jde celý obsah do popelnice na papír.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2415
3.9.24 18:31
@Anonymní píše: Více

a hlavně nevtrhnou zakladatelce do bytu, aby jí ho vybrakovali. Lidi si to představují jak ve filmu 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10809
3.9.24 18:34
@tartaletka píše: Více

No mne ny vadilo i to, ze na mne vubec zvoni. Případně uz jsme meli i vylepenou nejakou vyzvu na nastence, tam slo podle jmena urcit byt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
3.9.24 18:56
@Menton píše: Více

Telefonní číslo nikdo nepřiděluje na celý život, lidé ho mění. Zvlášť existence, co je nahání soudy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
3.9.24 19:01
@Zumpa píše: Více

Za prvé nechci, aby mi sem někdo takový vůbec lezl, děti bývají doma samy. Za druhý se exekutorům blbě vysvětluje, že ten člověk už na adrese nebydlí, za třetí, na poštu chodím obden, takže tam zanést dopis není taková námaha a za čtvrtý je to postup doporučený soudem i exekutorem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10809
3.9.24 19:01

Mozna je to manzel nektere ze zdejsich diskutujících, jak nechteji platit na deti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.9.24 19:14

Já jsem byl v nájmu a při ukončení smlouvy energií došlo k určité situaci, kdy z mé strany vznikl dluh. Nebylo to neplacením energií, všechno bylo zaplacené včas, ale i přesto vznikl dluh. Dodavatel energií posílal fakturu a pak i výzvu k zaplacení na místo nájmu, kde jsem ale už nebydlel. A to i přesto, že dodavateli byla nahlášená moje nová adresa. Bohužel nový nájemce ani majitel bytu mi nedal vědět, že tam něco chodí a na novou adresu mi pak přišla až výzva k exekuci. Původní faktura byla na 100kč, exekuce pak byla téměř 10 tisíc. Tohle prostě není sranda.

• Citovat
  • Upravit
11589
3.9.24 19:21

Ano na poštu.
Respektive jednu dobu jsem to dělala tak, že jsem na obálku napsala „adresát… třeba odstěhován“ a hodila do schránky pošty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4185
3.9.24 19:21

Tak jasně, pokud někdo pronajímá byty podobným lidem, tak je to jeho volba.
Pak se taky nemůžou divit v jakém stavu jim ty byty předávají
Já problémové nájemníky nemám…pokud jim po skončení nájmu přijde pošta, tak jim zavolám a rádi si poštu vyzvednou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
3.9.24 19:31
@Menton píše: Více

Ne vždycky toho nájemníka zvládneš odhadnout a stoprocentně ověřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4185
3.9.24 19:35

@Jaňouchová 567tukam na dřevo, zatím mě můj šestý smysl nezklamal. Řekla bych že dnes i díky sociálním sítím dokážeš zjistit hodně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26850
3.9.24 19:35

Vy máte na schránce jméno předchozího nájemníka? Jedná se o byt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
3.9.24 22:05

@cecetka Zatím ano, bydlíme tu velice krátce a jméno se ještě nestihlo změnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný