Postel Karin nebo Patrik

4004
10.8.12 20:43

Postel Karin nebo Patrik

Ahoj holky, potřebuju radu, sháním pro malou postel do pokojíčku(je to ještě předčasné), ale máme tu letiště s úložným prostorem, které jsme prodali a odstěhujeme ho, potřebuji úložný prostor na nějaké věci, které v tom letišti mám, a tak koupím už pro malou jednolůžko(matrace mám z toho letiště), už tu máme všechno z borovice, proto bych chtěla i tuto, z letiště nám zbydou zánovní matrace, představovala bych si něco viz výše, jenže na postel Karin jsem četla jednu špatnou recenzi a Patrik je smrková(ale i to bych přežila), nemáte některá zkušenost???
Nebo jiné návrhy něčeho podobného???

Ony ty postele mají ti prodejci pod různými jmény, takže se těžko něco hledá…

Děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
457
10.8.12 20:47

Z těchto dvou typů jsem pro druhý - Patrik. Je to praktičtější na ukládání věcí, ty šuplíky jsou z mé zkušenosti na nic. Věčně se tam něco zadrhne, není to ono, ale pro mě, pro někoho jiného to může být naopak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3270
10.8.12 20:50

Na ty šuplíky musí být dost místa na vytahování což u druhého typu být nemusí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4004
10.8.12 20:54

Holky, ta první se dá taky objednat ve výklopu, já chci určo výklopnou, ale zkušenosti??? nemáte některou z nich doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
10.8.12 21:17

Doma ji nemám, zkušenost nemám, ale podle obrázku si myslím, že nějaký podstatný rozdíl tam nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3270
11.8.12 17:59

Taky mi přijdou až na způsob otvírání stejný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4004
11.8.12 19:00

A nemáte někdo doma? já se bojím, že to objednám a přijde mi nějakej šmejd, proto ta diskuse :) ještě zkusím poslat poptávku po truhlářstvích, jestli by někdo nevyrobil za stejný peníze, ale nevím nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák