Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj holky, potřebuju radu, sháním pro malou postel do pokojíčku(je to ještě předčasné), ale máme tu letiště s úložným prostorem, které jsme prodali a odstěhujeme ho, potřebuji úložný prostor na nějaké věci, které v tom letišti mám, a tak koupím už pro malou jednolůžko(matrace mám z toho letiště), už tu máme všechno z borovice, proto bych chtěla i tuto, z letiště nám zbydou zánovní matrace, představovala bych si něco viz výše, jenže na postel Karin jsem četla jednu špatnou recenzi a Patrik je smrková(ale i to bych přežila), nemáte některá zkušenost???
Nebo jiné návrhy něčeho podobného???
Ony ty postele mají ti prodejci pod různými jmény, takže se těžko něco hledá…
Děkuji ![]()
Z těchto dvou typů jsem pro druhý - Patrik. Je to praktičtější na ukládání věcí, ty šuplíky jsou z mé zkušenosti na nic. Věčně se tam něco zadrhne, není to ono, ale pro mě, pro někoho jiného to může být naopak.
Na ty šuplíky musí být dost místa na vytahování což u druhého typu být nemusí
Holky, ta první se dá taky objednat ve výklopu, já chci určo výklopnou, ale zkušenosti??? nemáte některou z nich doma?
Doma ji nemám, zkušenost nemám, ale podle obrázku si myslím, že nějaký podstatný rozdíl tam nebude.
A nemáte někdo doma? já se bojím, že to objednám a přijde mi nějakej šmejd, proto ta diskuse
ještě zkusím poslat poptávku po truhlářstvích, jestli by někdo nevyrobil za stejný peníze, ale nevím nevím…