PPL nebo Česká pošta?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4092
10.8.12 15:47

PPL nebo česká pošta?

Ahojky kdyby jste mohly zvollit mezi PPL nebo českou poštou co byste zvolily? Jaké jsou vaše zkušenoti? Díky. Jednalo by se o oblečení

Příspěvek upraven 10.08.12 v 15:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
10.8.12 15:51

Záleží na tom, co posílat. „Měkký balíček“ bych poslala poštou, ale třeba kočárek PPL, protože pošta si trvá na svojí pitomé pravoúhlosti a tučně se připlácí za to, že nemáš něco v krabici :nevim:
Pak záleží i na preferenci příjemce - někomu vyhovuje vyzvednout si balíček třeba cestou z práce z pošty, někomu zase když mu PPL zaveze balík přímo na místo (pak je otázka, kdy to přijede a kde teda v tu dobu člověk bude).
Obojí má svoje pro a proti, všude se balíky ztrácejí, poškozují, ti, kteří s nimi manipulují, tak se s tím rozhodně nemazlí… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
10.8.12 15:53

Podle mě je jakákoliv jiná služba lepší než Česká pošta. Ať je to PPL, DPD, DHL, Top Trans atd., je s nima lepší komunikace a ochota. PPL ti zavolá, jestli budeš doma. Nedělá jim problém dovést zásilku třeba o den dýl,. Já byla jen o pár ulic dál - u mamky - a oni mi tam balíček dovezli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1897
10.8.12 15:56

PPL. Česká pošta je u nás hrozná.
PPLka dorazí druhý den, Česká pošta i za týden. A ještě k tomu ti dá jen papírek do schránky že jsi nebyla doma a to jsem byla. Takže pokud to jde Českou poštu už nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
10.8.12 15:56

To já dnes měla zajímavou zkušenost s ČP. Čekám 2 balíky. Pán zazvonil, že má pro mě balík. Tak jdu dolů a on hledá a hledá a hledá a nic nenajde. Tak se ptám jak to, jestli to zůstalo na poště? Prej ne, že to má odškrtaný, že to naložil. Ale v autě nic nenašel. Tak si poznačil, že to nenašel a odjel. Tak teď doufám, že to někde cestou neztratil. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12895
10.8.12 15:57

100% PPL, balíček mám vždy do druhého dne a volají kdy ho přivezou. Zato ČP…někdy mě přijde, že ani nezvoní a rovnou hodí do schránky oznámení o uložení balíčku na poště. Když už si platím poštovné, tak chci aby balíček dovezli a ne abych ještě ztrácela čas na poště + peníze za benzín.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Misuldy
10.8.12 15:58

Nic bych neposílala poštou. Už tu jedna diskuze co se týče počty je…pohledej a přečti. ROZHODNĚ PPL!

• Citovat
  • Upravit
6530
10.8.12 15:59

Přesně, jak píše @Trpaslíček, papír do schránky a nazdar. Když jsem jesnou šla pro zásilku ba poštu, tak jsem jim to řekla. Omluvili se a svedli na to brigádníka. Že jsou dovolený atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Misuldy
10.8.12 15:59
  • Citovat
  • Upravit
6530
10.8.12 16:02

Ještě jedna zkušenost: jednou na mě pošťačka zvonila, že mi přišla zásilka a jestli bych si ji vyzuvedla. Čuměla jsem jak puk. Nechávám si to posílat pro to, aby mi to doručili domů. Ne pro to, abych se hnala na poštu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
10.8.12 16:03

Ahoj, tak u nás je to naopak. Pošta OK, PPL děs běs :lol: Holt je to o lidech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9734
10.8.12 16:05

Jednoznačně PPL protože oni to zavolají v kolik přijedou atd a ta pošta tak ti to sice doruči ale přijde mi že zazvoní a jdou hned pryč aniž by minutku počkali takže stejně si tam musíš jít proto raděj PPL tam je jistota.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6529
10.8.12 16:16

I Česká pošta má službu oznamování o doručení - ale to by musel odesílatel na podací lístek vyplnit váš kontakt (mobil nebo email)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
10.8.12 16:21

PPL. ALE i tady je to o lidech, respektive řidičích. Ovšem pokud si nechávám posílat balíky častěji (ale ne zase moc často, aby tu byli denně), je to pohodička. K výše uvedenému ještě lze platit platební kartou, takže odpadá i starost s tím mít doma hotovost, popřípadě mít hotovost přesně :cert: :cert: :cert: Na druhé straně, třeba moje máma velmi dobře vychází s doručovatelkou, takže ta volí raději poštu :nevim:

Taky mám špatnou zkušenost s PPL, ale opět dodávám - řidič. Stěžovala jsem si na depu - a od tý doby si asi šuškaj, ahá, to je ta… a ta… každopádně to funguje jak má :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
10.8.12 16:42
@maxak píše:
Ahoj, tak u nás je to naopak. Pošta OK, PPL děs běs :lol: Holt je to o lidech…

Musím souhlasit, chlap zavolá, že třeba do hodiny je tam,–bez diskuse-že to tak má naplánovaný, ale že třeba nejsem doma-ho nezajímá :pocitac:
nehodlá se vůbec bavit o tom, že by ho snad dovezl jindy-asi můžu za to, že chodím do práce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák