Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Za mě asi PPL, řidič většinou zavolá ráno (ne 5 min. před doručením) a když se chystám pryč, nasměruju ho k rodičům (oni jsou většínou doma) tak nemusím na poštu.
Když ČP tak Obchodní balík nebo něco dražšího - musí to totiž doručit do 24hod. (Doporučené a cenné balíky myslím 2 dny) a pošťačka to občas zkusí s lístkem ve schránce
U ČP je to i o tarifu co si zvolíš.
@oliš píše:
Musím souhlasit, chlap zavolá, že třeba do hodiny je tam,–bez diskuse-že to tak má naplánovaný, ale že třeba nejsem doma-ho nezajímá
nehodlá se vůbec bavit o tom, že by ho snad dovezl jindy-asi můžu za to, že chodím do práce
To zkouší… hele, holky, fakt stačí jeden telefonát na depo - žádný bonzování, stačí dotaz, jestli jako rozvrh doručování určuje PPL a že bohužel v rozvrhu rozvozu PPL nejste doma… jo, má přijít tahle zásilka, ale bohužel když měl přijet řidič, tak jsem nebyla doma… a vsadím svoje sandálky, že řidič dojede, jak budete potřebovat vy! Páč takhle to oni berou, že jste s doručením, respektive nedoručením srozuměny, že je překážka na vaší straně… a naopak si nemohou dovolit NEDORUČIT!!! Fakt. Na mn to taky zkoušeli. A pak holt kluk už byl doma, ale sedl do auta a přijel i s holkou… oba ksichty, ale já měla balík doma. Od tý doby je jak ovečka - asi dostal pojeb, ale co je mi do toho - a „rozvrh“ plánuje snad podle mně! ![]()
@Emilie já jsem vlastně nikdy nezkoumala jak to mají u PPL v dodacích podmínkách. Jestli se mají jen ohlásit (a tvoje smůla když nebudeš doma) nebo se mají domluvit kdy budeš doma ![]()
Jo a co se děje s balíkem když tě ppl nezastihne? Depa mají zřídka, co s tím pak?
Volila bych kurýra a je jedno jestli ppl nebo jiného, balík přijde druhý den, přivezou ho a né jak pošta vždy hodí akorát oznámení do schránky a já pak musím stát zbytečně frontu na poště :-
U PPL si můžete zvolit zda chcete odpolední rozvoz nebo večerní mezi 17-19 hodinou…
a mě volají vždy okolo 8 ráno a domlouvají se, takže já nemám nejmenší problém s PPL. A jezdí pořád a ten stejný řidič… a když náhodou nemůžu ani odpoledne ani večer, tak si to nechám hodit k příteli do práce na druhý konec města… a úplně ok ![]()
@Misuldy píše:
U PPL si můžete zvolit zda chcete odpolední rozvoz nebo večerní mezi 17-19 hodinou…a mě volají vždy okolo 8 ráno a domlouvají se, takže já nemám nejmenší problém s PPL. A jezdí pořád a ten stejný řidič… a když náhodou nemůžu ani odpoledne ani večer, tak si to nechám hodit k příteli do práce na druhý konec města… a úplně ok
Ahoj, můžu se zeptat kde to mám zvolit když si něco objednám z obchodu a zaškrtnu PPL, tak už mi to dobu doručení nenabídne, obchod proběhne a dost často se mi stává, že mi přijde mail, že balík je na cestě, já čekám na mail od PPL s informacema, ale marně, následně mi volá nebo píše, že balík doveze v tolik a tolik a když je balík doma, tak přijde mail, že mi posílají balík ![]()
Mně se dřív líbilo doručení PPL, ráno zavolal a dal přesně vědět, kdy dojede. Takže se dalo domluvit. Ted pošlou sms, že dojedou mezi osmou a půl dvanáctou a když píšete na to jejich číslo, tak nic, odpoví automat. Protože bylo už půl jedné a já jako nebudu čekat celej den, tak jsem si píchla inzulín, že se najím a v tom řidič volá, zda budu doma. Tak se ptám, kdy jako hodlá dojet, že jsem si píchla a že se prostě musím najíst a ne na něj čekat před domem. Tak lamentoval, že dědinu nezná, že má zůstat na telefonu. No byl u nás během chvilky, ale naštvalo mě to, když píší časové rozmezí, ať ho laskavě dodržují
Jo a na pošťačku jsem uhodila docela ostře a teď je jak beránek, vše krásně vozí a hlavně vždycky zvoní, nikdy to nedělala. Stačilo si dupnout
@oliš píše:
Ahoj, můžu se zeptat kde to mám zvolit když si něco objednám z obchodu a zaškrtnu PPL, tak už mi to dobu doručení nenabídne, obchod proběhne a dost často se mi stává, že mi přijde mail, že balík je na cestě, já čekám na mail od PPL s informacema, ale marně, následně mi volá nebo píše, že balík doveze v tolik a tolik a když je balík doma, tak přijde mail, že mi posílají balík
Já to vždy zaškrtávám jak máš výběr platit převodem, platit dobírkou, osobní převzetí a pod tím je většinou výběr : ppl doručení 9-15
ppl doručení 17-19 Česká pošta atd…
Všechny obchody to asi nenabízí, ale většina jo
A mě volají pokaždé kolem 8 ráno a i když tam mám večerní rozvoz tak se vždy ještě zeptají jestli není nějaká změna
takže já jsem s nima naprosto spokojená ![]()
Ono je to o lidech a konkrétní pobočce, jako všechno
. Ve velkoměstě jsem ignorovala ČP, která mi nikdy nic nedovezla, zásadně házeli až druhou výzvu (první nikdy nedávali, proč, to nevím) a prokazatelně se vůbec neobtěžovali ani zazvonit (několikrát jsem byla v době doručení stoprocentně doma). Takže jasně vedla PPL
Teď na maloměstě volím zase zásadně ČP - balíky vozí pán přesně mezi 9:30 - 10:30, zvoní dvakrát
, čeká u dveří, protože ví, že coby těhotné mi to trvá trošku déle. Oznámení o doručení mi většinou přijde i formou sms. Pán je milý, vždy prohodíme pár slov, vzhledem k mé zálibě nákupů na netu se vidíme celkem často. Musím služby poskytované naší konkrétní pobočkou ČP zhodnotit na jedničku s hvězdičkou
.
@Tamaris píše:
@Emilie já jsem vlastně nikdy nezkoumala jak to mají u PPL v dodacích podmínkách. Jestli se mají jen ohlásit (a tvoje smůla když nebudeš doma) nebo se mají domluvit kdy budeš doma
Jo a co se děje s balíkem když tě ppl nezastihne? Depa mají zřídka, co s tím pak?
PPL má hlavně nějakou smlouvu s prodejcem, že má balík dodat co nejdřív od převzetí, snad do druhého dne. Proto se kryjou tím, že jakože příjemce nebyl doma a vědomě balík nepřijal (na základě telefonu), že jsou z obliga.
Dodat to ale MUSÍ. Podle mně stačí reklamovat na depu - bývá ve větším spádovém městě
- a jde fakt většinou o lenost řidičů - a potvrzuji - přijeli pak jak beránci třeba v půl osmý večer nebo i v sobotu dopoledne!!!
Tak záleží na případu. Někdy si to nechávám poslat kurýrem a někdy poštou. Podle toho, zda vím, že se nebudu zdržovat doma nebo prostě podle situace, záleží taky na tom, co si nechávám poslat. Pokud jde o oblečení a jsi doma třeba na rodičáku, tak bych volila PPL. Já nemám (dá se říct, najdou se mouchy) vyloženě špatnou zkušenost s poštou, u nás teda opravdu zvoní, lístek automaticky nehážou. Holky a víte, že se dá na poštu zavolat a domluvit se s nima, že vám ten balík přivezou znovu, když vás nezastihli? To jsem nevěděla a opravdu druhý den doručila pošta autem znovu. Jinak např. DHL mi předem taky volá, ale volá mi tak, že za 10 minut jsou u mně. Jenže - já jsem v tu dobu v práci a oni mi třeba řeknou, že tam byli o dvě hodiny dříve, tak mi to doručí až druhý den. Takže fakt záleží i na člověku… Každý má nějakou zkušenost.
A muzu se zeptat obracene? Budu v pondeli posilat kocarek. PPL si ho u me vyzvedava nebo ho musim odvezt nekam k nim na to depo? Nejak se mi to nepodarilo na jejich strankach najit.
@Pomka píše:
Holky a víte, že se dá na poštu zavolat a domluvit se s nima, že vám ten balík přivezou znovu, když vás nezastihli? To jsem nevěděla a opravdu druhý den doručila pošta autem znovu.
a představ si, že na oznámení o uložení zásilky tato informace už roky je natištěná. Takže stačilo jen přečíst si ten lístek ![]()