PPL nebo Česká pošta?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1219
14.6.13 22:18

Nemá smysl tam chodit pokud nemáš doklad nic s tím neuděláš
ponaučení pro příště

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111verunka111
14.6.13 22:40

@palapa a proto obyč. uz nikdy nic neposílám. Jen doporučeně at je to cokoli. Loni jsem vyhrála v Granku foták, poslala jsem etiketu obyč. a nepřišlo jim to

• Citovat
  • Upravit
2947
14.6.13 22:49

To jo, ale prisla jsem jak o penize za znamku, tak o prachy za oznameni :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
14.6.13 22:56

@palapa obyčejně na vlastní riziko, pošta za to neručí. kdybys měla doporuč tak ti to proplatí v případě ztráty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101535
15.6.13 07:09

@palapa Nemá to smysl, obyčejné psaní s tebou nikdo řešit nebude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101535
15.6.13 07:14
@palapa píše:
To jo, ale prisla jsem jak o penize za znamku, tak o prachy za oznameni :-(

To ale nikoho nezajímá… I když já občas posílám obyčejně i CD a zatím došla všechna, ale je fakt, že tam vždy dám v práci razítko, aby se to tvářilo jako firemní pošta, tipuji, že díky tomu to nikdo neukradne, nepřipadá to pak nikomu zajímavé :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101535
15.6.13 07:41
@111verunka111 píše:
@palapa a proto obyč. uz nikdy nic neposílám. Jen doporučeně at je to cokoli. Loni jsem vyhrála v Granku foták, poslala jsem etiketu obyč. a nepřišlo jim to

Tak když zas ty doporučené zásilky jsou otrava pro příjemce, kdo má furt lítat na poštu. I když tedy doklad k výhře v soutěži bych rozhodně doporučeně poslala, dokonce pokud bych posílala třeba účet (tj. něco, co nemám podruhé), tak jako cenné psaní s cenou té výhry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111verunka111
15.6.13 11:03

@j.a.n.i1 Já vím no, taky jsem se z toho ponaučila. A už vše doporučeně, co chci at vážně přijde.

• Citovat
  • Upravit
18.12.13 07:51

PPL příběh o vyzvednutí balíků

Včerejší svoz našich balíků prostřednictvím PPL:
(Profesional Parcel Logistic)
(Pytel Plný Lufťáků)
17.12.2013 čas-----------------Já-------------------------PPL
6.30hod / Objednávka svozu do 12 hodin / PPL potvrzeno
9.15hod / Pro jistotu volám / PPL- ano, řidič přijede do 12hod
12.00hod / Řidič nikde, volám PPL / PPL-řidič nestíhá, přijede do 14 hod
15.00hod / Řidič nikde, volám PPL / PPL-řidič k Vám přijede okolo 16 hod z trasy z Hustopeč
19.02hod / Řidič nikde, volám řidiči PPL / PPL-nevím v kolik u Vás budu…
21.46hod / Řidič nikde, volám PPL / PPL-bohužel linka jen do 20hod
21.49hod / Řidič nikde, píšu email na centrálu PPL / PPL-řidič nestihl v dnešním termínu svoz, chcete svoz zásilek zařadit na zítra?
21.50hod / Píšu vulgární email… / PPL - nic
22.09hod / Řidič nikde, volám řidiči / PPL-jsem v Bořeticích, nevím kdy u Vás budu…
23.04hod / Řidič PPL píše sms-za chvilku jsem u Vás.
23.25hod / Přijíždí auto PPL s dvanácti hodinovou sekerou. Řidička je naprosto vyčerpaná a z auta vypadává silou vůle. Ve tmě přebírá balíky ke svozu a myslím, že ani neví kde je. Manželce položí před odjezdem otázku: NEPRODÁVÁTE NÁHODOU LEGO? JÁ SHÁNÍM DÁRKY..
23.45hod / Po úspěšném svozu PPL, jdeme spát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.5.21 23:15

Ppl nebo čp??

U nás výtězí jasně Česká pošta, s ppl mam mnoho skušeností a všechny jsou špatné. První obědnávka co jsme zkusily přes ppl, nám přišla sms, váš balík byl poškozen domluvte se s odesílatelem na znovuodeslání, druhá obědnávka přes ppl, jeden den přišla sms, dnes vám přivezem vám balík, tak jsme čekali a oni to přivezly až další den, třetí obědnávání, zvolil jsem dopravu na parcel shop, najednou mi přišel email, že mi to doručej domu, naštěstí to jde předělat a tak jsem to znovu předělala na parcel shop, čtvrtá obědnávka zase na parcel shop, a opět mi přišel mail, že mi to doručej domu, tak sem to zase předělal a napsala jsem jim na email, proč to tak vždy je, odpověď : prosím číslo zásylka, tak jsem napsala číslo zásylky, přišel mi email, ještě prosím jméno a příjmení a a dresu doručení, tak jim to pošlu, ale jelikož v parcel shopu za 15 minut zavíraj tak jsem se tam došel podívat, balíček už tam byl, jen mi řidič zapomněl poslat sms, tak jsem napsala tej paní: balík už mám, už byl na parcel shopu, jen řidič zapomněl dát vědět tak jsem se tam došla podívat, kdybych měla čekat na řidiče tak se asi nedočkam, odpověď: jsem ráda, že to dobře dopadlo, takže za mě určitě česká pošta s kterou není nikdy žádný problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák