Poštovné

Napsat příspěvek
Velikost písma:
409
22.10.11 16:00

Jj, tak jsem si to nakonec myslela dobře, ale měla jsem pocit, že se to liší ještě něčím.
Každopádně moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3576
22.10.11 16:04
belami píše:
Jj, tak jsem si to nakonec myslela dobře, ale měla jsem pocit, že se to liší ještě něčím.
Každopádně moc děkuji

No jeste v cene, ten doporucenej stoji vic..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
16.10.14 13:57

Ahoj,
mám doma nějaké věci na děti které bych chtěla darovat nějaké mamince v nouzi…za poštovné. No a zjistila sem že vůbec nevím jak to chodí..jak mi maminka zaplatí to poštovné? A posílá se to normal přes českou pištu nebo jak? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
16.10.14 14:00

@Corie Tak zaplatit může předem na váš účet nebo to pošlete na dobírku a zaplatí až při převzetí balíku, ale to je riziko, že si třeba balík nevyzvedne a vy přijdete o poštovné. Já posílám jenom Českou poštou ale jsou i jiný možnosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
16.10.14 14:01

Já jsem zabalila, nadepsala její i svojí adresou, vyplnila podací lístek na poště, poslala doporučeně. Pak jsem jí napsala kolik to bylo a ona mi poštovné poslala na můj účet. Možná by to šlo i na dobírku v ceně toho balíku, to si nejsem jistá. Ale v dnešní době má snad už účet skoro každý..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
16.10.14 14:02

Jinak teda u těhle balíků si to nenechávám platit dopředu. U větších věcí co mám třeba tady v bazaru to teda bez zaplacení nepošlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
16.10.14 14:02

Aha..a který blázen zaplatí něco co nemá v ruce? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
16.10.14 14:04

@Corie Já už prodávala spoustu věcí a skoro vždycky mi zaplatili předem na účet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
16.10.14 14:05

:think: tak děkuji moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
16.10.14 14:06
@Corie píše:
Aha..a který blázen zaplatí něco co nemá v ruce? :mrgreen:

Skoro každý.. Obchoduji tak v roli nakupující i prodávající už roky, zatím velmi úspěšně, vypadá to, že jsem se spálila poprvé až teď, ale jde o 180,– korun a prý mají spálu, tak to možná nakonec dopadne taky dobře :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
16.10.14 14:09
@Sibyla0 píše:
Skoro každý.. Obchoduji tak v roli nakupující i prodávající už roky, zatím velmi úspěšně, vypadá to, že jsem se spálila poprvé až teď, ale jde o 180,– korun a prý mají spálu, tak to možná nakonec dopadne taky dobře :mrgreen:

A pak že je dneska každý podvodník :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
16.10.14 14:11
@Corie píše:
A pak že je dneska každý podvodník :mrgreen:

No tak občas se to objeví, třeba na bazoši bych si nic poslat nenechala, tam jsem brala kočár a osobně. Na MMB má každá milion hodnocení a tady to taky zatím funguje velmi dobře, nepoctivé jsou hned hlášeny a odstraněny :mrgreen: Jasně, že velmi výhodný mobil z podezřelých stránek bych si asi nepředplatila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
4.11.15 13:33

Chci poslat dva šusťákové bryndáčky - kdybych je dala do igelitové obálky, myslíte, že bych se dostala na poštovné 40kč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
763
4.11.15 13:35

@3HE Určitě! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1806
4.11.15 13:36

@3HE Myslím, že možná i do 35 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová