Postup exekuce majetku a domu

73
25.5.15 09:02

postup exekuce majetku a domu

Zdravím, chtěla bych se zeptat na postup exekuce, jestli máte někdo zkušenost. Navštíví-li Vás exekutor a olepí nábytek, po jaké době jej odvezou a pokud majetek nedosahuje výše dluhů, za jak dlouho dají do exekuce nemovitost a provede se dražba? děkuji za informace a zkušenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
120
25.5.15 12:38
@Zuzajda123 píše:
Zdravím, chtěla bych se zeptat na postup exekuce, jestli máte někdo zkušenost. Navštíví-li Vás exekutor a olepí nábytek, po jaké době jej odvezou a pokud majetek nedosahuje výše dluhů, za jak dlouho dají do exekuce nemovitost a provede se dražba? děkuji za informace a zkušenosti

A nechtěla by jsi raději vyhlásit osobní bankrot, než to takhle všechno ztratit přes exekuce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
25.5.15 13:11

Nejde o mě, ale o kamarádku, manžel naděl bez jejího vědomí dluhy a teď to řeší, snaží se zachránit dům. Mají na něm hypotéku, která je řádně placená a kdyby šli do osobního bankrotu, tak o něj přijdou. Takže hledá řešení a zajímá ji jak dlouho tohle všechno trvá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.5.15 16:41

co nesmi vzit exekutor

Zdravim, prosim vas rekne mi nekdo jak to vlastne je? co nemuze exekutor vzit z bytu? Mam 4 mes.dite a 9letou dceru jsem samozivitelka. Nedavno me navstivil a rekl ze mi muze vzit i lednici a pracku udelal soupis veci, nepatri mi to jsme tam do 30 dnu dolozili ale pracku a lednici nema pani ktere ji to patri ty veci paragon ci fakturu je to kupovane pres inzerat!!napsali jsme tam vse proslo v poho ze to vyskrtnou jen pracku alednici zamitli. V obc. pravni poradne je napsane ze,,bezne vybaveni domacnosti"nemuzou vzit!! a co je teda bezne vybaveni domacnosti!!!muze mi nekdo rict prosim jak to teda je?!!!dekuji

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel