Posunutí menstruace o pár dní

Anonymní
17.8.20 09:34

Posunutí menstruace o pár dní

Chtěla bych si posunout pseudokrvácení ha o pár dní. S přítelem se vídáme hlavně o víkendu a mě krvaceni z vysazení, začne vždy tak ve čtvrtek a je do pondělí. Myslíte že je možné vzít si k jednou k platíčku navíc čtyři tablety a pak mít pauzu. Tudíž tímhle způsobem bych začala krvácet až v neděli nebo pondělí. Neovlivní to účinek ha? Předem díky za rady

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25186
17.8.20 09:42

Děla se to tak, ze se jede další platicko cele bez přestávky. Udělala jsem to jednou a pak to měla chvilku rozhozene. Ale jsem na to citlivější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4126
17.8.20 09:45

Běžné jsem to tak delala. Zkus si to celkove posunout tak, že to budeš dostávat vždy od pondělí. Já to tak měla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1506
17.8.20 09:54

Taky jsem si to šoupala, jak jsem potřebovala. Žádné následky to nezanechalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.8.20 13:13

@Aries6 já vím že se může brát celé další plato, ale to nevyřeší posunutí na všední dny

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.8.20 13:14

@Nicole 1234 @ leylen

Díky, přesně to mám na mysli, o pár dní posunout :) takže žádný problém to neudělalo?

• Citovat
  • Upravit
25186
17.8.20 13:25
@Anonymní píše:
@Aries6 já vím že se může brát celé další plato, ale to nevyřeší posunutí na všední dny

Hele asi takhle. Je to tak jako tak uměle řízení zenske menstruace. Takže si asi neublížis nicim. Jen to muže par měsíců zlobit, nez si to sedne. Takže hýbej, jak potřebuješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí