Potápění kojenců

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30937
18.2.20 07:46
@Anonymní píše:
Ahoj, od svého přítele jsem se dozvěděla, že když jeho neteři byly 3 měsíce, tak chodili plavat a přítele sestra mu tu malou normálně posílala pod vodou a že se s ní normálně potápěla. Je to opravdu možné? Mě úplně naskočila husí kůže když jsem to slyšela :oops:

Ano, pro dite je to prirozene prostredi, ktere zna z prenatalniho prostredi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
18.2.20 07:46
@Anonymní píše:
Ahoj, od svého přítele jsem se dozvěděla, že když jeho neteři byly 3 měsíce, tak chodili plavat a přítele sestra mu tu malou normálně posílala pod vodou a že se s ní normálně potápěla. Je to opravdu možné? Mě úplně naskočila husí kůže když jsem to slyšela :oops:

Ano, na plavání kojenců naprosto běžné. Co je na tom tak strašného? Od toho se na to plavání chodí, aby mimčo umělo zatajit dech, když se potopí a neutopilo se, když se třeba omylem dostane hlavou pod vodu. Někde začínají lekce od 3.měsíce, většinou až od půl roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76445
18.2.20 08:02
@Anonymní píše:

a čemu se divíš? proto se do plavání miminek chodí, je vidět, že o tom nic nevíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
18.2.20 08:04
@Anonymní píše:

To ale nefunguje tak, že mimino přijde na první lekci a hned se hodí pod vodu :lol: normálně tomu předchází trénink, miminko se naučí zadržovat dech a je to přirozený a přínosný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
18.2.20 08:41
@stinga píše:
a čemu se divíš? proto se do plavání miminek chodí, je vidět, že o tom nic nevíš

Tak proto se pta, ne? :mrgreen: kdyby vedela, nepta se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101602
18.2.20 08:49
@Kukacka123 píše:
Tak proto se pta, ne? :mrgreen: kdyby vedela, nepta se…

No, ona se zrovna moc neptala, spis to bylo formulovano, jaka je svagrova nebo kdo to byl, hrozna :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
18.2.20 08:50
@j.a.n.i1 píše:
No, ona se zrovna moc neptala, spis to bylo formulovano, jaka je svagrova nebo kdo to byl, hrozna :think:

No, tak ale pise do diskuze, tak asi cekala odpovedi a vysvetleni, predpokladam ;) ze ji to prijde hrozny…no tak prijde no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35706
18.2.20 09:00

Ano, nejdřív se poliva hlavička kelimkem v předklonu spolu s nějaký signálem a miminko se tak naučí zadržet dech a pak se na ten stejný signál potápí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3706
18.2.20 09:10
@Anonymní píše:

Do 6 měsíců se tzv. vanickuje a jo, obcas je potopi. Mrkni na vanickovani od Vandy Schreierove, ta to velmi propaguje a proc vlastně ne. Na takove to klasicke plavani na plavarnu do bazenu s kojenci se chodi později, my začali v 8 mesici a byli jsme nejmladší. Kluci dvojcata se potapeli na konci kurzu a to jim bylo 10 mesicu a navic se potapel jen jeden, druhy se na to ještě necitil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
18.2.20 09:13

Ve 3 měsících tomu nevěřím. Na plavání se většinou začíná chodit v půl roce a jak píše @JancaS84, nejdříve se na signál kelimkem polevala hlava, což jsme měli trénovat i doma při koupání, a pak po nějaké době se začalo s vlastním potápěním dítěte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí