Potíže s otěhotněním

35890
14.12.18 14:03

A co jsi tím chtěla říct? Každá třeba nemá vhodného chlapa hned nebo si neudělá dítě s prvním blbcem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2550
14.12.18 14:04

O dítě jsem se začala snažit ve 28 letech. S manželem jsme od mých 26 let. Nemyslím si, že bych budovala kariéru, ale toho pravého jsem potkala v pozdějším věku. Museli jsme podstoupit IVF. Kdybych ho potkala o pět let dříve, začali bychom pracovat o pět let dříve. Ale rozhodně jsem nikdy neměla v úmyslu počít dítě s někým, o kom si nejsem jistá, že se na něj můžu spolehnout.
V hodně případech je to opravdu o tom, že dotyčná potkala toho pravého později. Nemusí se každá nechat oplodit prvním, co na ní skočí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
14.12.18 14:06

Je normální svěřit se se svým trapenim na fóru, které je k tomu vlastně určené. Nikdy nevíš cele pozadí

Příspěvek upraven 14.12.18 v 14:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1935
14.12.18 14:09
@Eva Loubalova píše:
Zdravim dlouho jsem byla jen jako prihlizejici ale nedalo mi to kdyz vidim tech stezovatelek zde ktere nemuzou otehotnet bez problemu a tak se ptam je normalni si stezovat kdyz jsem vedela ze biologicke hodiny tikaji? Ze kdyz si vzpomenu ve +- 35 ze chci dite ale a ono uz to tak moc nejde kazda buduje karieru a chce si uzivat a pak breci zde na emiminu a jeste mit dite v 40 a v jeho 18 letech bejt jako rodic skoro duchodce :think:

Ahoj.

a/ Se musíš při pátku hodně nudit, když zakládáš takto kontroverzní téma. :)

b/ Přesné statistické údaje nemám. Avšak dle mého laického úsudku je zde na diskuzích podobný počet žen, které nemůžou otěhotnět, a těch, které sice otěhotněly na první dobrou, ale zase mají nevhodného partnera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15179
14.12.18 14:13

Dekuji ti,ze ses zaregistrovala,aby ses s námi podelila o tvuj dusevni prujem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
14.12.18 14:14

Zacala jsem se s manzelem snazit od dite, kdyz mi bylo 24. I tak to nekolik let neslo. Rodila jsem dite po Ivf ve 28. Mam narok na fnukani na zenskem foru, kdyz jsem nehonila do 35ti let karieru? Kecy o kariere v souvislosti s neplodnosti me dokazi akorat tak vytacet :roll: Nerikam, ze takove pripady nejsou, ale nehazela bych vsechny do jednoho pytle. Treba ta 35ti leta driv nemela s kym, nebo to vyslo po deseti letech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6113
14.12.18 14:24
@karkarka píše:
:potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
14.12.18 14:49

Správný čas na dítě je ve chvíli, kdy na to máš partnera a ne věk. Radši tu budu číst příběhy žen, co se snaží otěhotnět po 35 než těch, co si pořídily děti ve dvaceti s kdejakým ichtylem jen aby to dítě měly a pak tu řeší, že nemají peníze, je na ně hnusnej a bůhví co ještě. Mě se narodilo dítě v 38letech. Má milující zajištěné rodiče, nemusím žebrat o sociální dávky, nemusím řešit problémy s partnerem. Hledala jsem ho dlouho, ale nelituju ničeho. Lituju akorát lidi s takovým pohledem na svět, jako máš ty. Za každou starší maminou je příběh, který ty nevidíš a jen se tady pohoršuješ. :roll:

• Citovat
  • Upravit
26583
14.12.18 15:16
@karkarka píše:
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26583
14.12.18 15:17
@Janli píše:
Správný čas na dítě je ve chvíli, kdy na to máš partnera a ne věk. Radši tu budu číst příběhy žen, co se snaží otěhotnět po 35 než těch, co si pořídily děti ve dvaceti s kdejakým ichtylem jen aby to dítě měly a pak tu řeší, že nemají peníze, je na ně hnusnej a bůhví co ještě. Mě se narodilo dítě v 38letech. Má milující zajištěné rodiče, nemusím žebrat o sociální dávky, nemusím řešit problémy s partnerem. Hledala jsem ho dlouho, ale nelituju ničeho. Lituju akorát lidi s takovým pohledem na svět, jako máš ty. Za každou starší maminou je příběh, který ty nevidíš a jen se tady pohoršuješ. :roll:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35890
14.12.18 15:18
@karkarka píše:

A posíláme klíčenku :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5178
14.12.18 15:20

@Eva Loubalova A nechceš se nám svěřit se svým životním příběhem, když už ses registrovala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5006
14.12.18 15:35
  1. souhlas se vsemi predchozimi komentari.
  1. premyslelas nekdy ze treba nektere z tech karieristek 35+, ktere zminujes, buduji karieru prave proto, ze se jim nedari mimco uz od drivejsiho veku a prace je jedna z mala veci, kde se da odreagovat a na chvili na to zapomenout?
  1. Nekdy je problem na strane skveleho, milujuciho, ale neplodneho chlapa. Ma ho Tvoji logikou zena “poslat do obehu” jen aby stihla Tvuj vekovy limit?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3836
14.12.18 15:37

Ja nevim co je tohle zase za chujovinu,ale ja třeba chtela deti uz ve dvaceti,ale moji partneri ne,a az ve triceti se hold zadarilo mit partnera co touzi po rodine jako ja.A ano mezi tim jsem pracovala a protoze me prace bavi jsem i prijemne ohodnocena a trochu jsem se snažila vypracovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1850
14.12.18 15:40

Jsou ženy které chtějí těm dětem nabídnout třeba víc než jen hřiště před panelákem a boty z bazaru..než se k tomu dopracují tak to třeba trvá.Nebo nenarazily na správného partnera.Nebo mají nového partnera a chtějí mít jedno společné.Nebo léta žily s neplodným partnerem.Nebo měli zdravotní problémy.Nebo se starali o nemocného partnera..napadá mě spousta dalších důvodů mimo ,,honění kariéry" :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí