Potíže s otěhotněním

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1850
14.12.18 15:40

Jsou ženy které chtějí těm dětem nabídnout třeba víc než jen hřiště před panelákem a boty z bazaru..než se k tomu dopracují tak to třeba trvá.Nebo nenarazily na správného partnera.Nebo mají nového partnera a chtějí mít jedno společné.Nebo léta žily s neplodným partnerem.Nebo měli zdravotní problémy.Nebo se starali o nemocného partnera..napadá mě spousta dalších důvodů mimo ,,honění kariéry" :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69030
14.12.18 15:50

Taky jsem byla kariéristka. Naprosto jasná, v práci jsem povyšovala, dělala kariéru a vůbec neřešila to, že v pozdějším věku už třeba to otěhotnění nepůjde. A do toho jsem byla mnoho let vdaná a svýmu milujícímu muži odpírala rodinu. Aspoň to jsem na svou adresu několikráte od moudrých rádců vyslechla. Skutečnost byla taková, že jsem jenom neměla potřebu s nikým rozebírat, že se od svých pětadvaceti snažím otěhotnět, lítám po doktorech, potrácím, dítě v nedohlednu, tak se aspoň realizuju v tý práci, když už nic. A že mýho muže to trápí naprosto stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20855
14.12.18 21:57

Dobrý večer,

zakladatelko @Eva Loubalova, není to tak jednoduché a z pohledu admina můžu říct, že tvoje statistiky nejsou zrovna přesné :D

A pro ostatní… berte to s nadhledem :hug:

Krásný víkend :kytka:
Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original