Potrat v 6. týdnu těhotenství - hnědý výtok?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5548
16.8.10 16:09

Já jsem na gynekologii v Bene byla minulé pondělí.To jsem krvácela jako při MS a tak mi sestra slíbila že se na mě dr podívá,ale…Najednou tam měli akutní císař a nikdo tam nebyl.Pak přišla sestra s tím že musim hodinu počkat.Za hodinu jsem přišla a nikdo nikde a jen velká cedule že od 17.00 je pohotovost z poplatkem 90kč a že se akutní případy mají hlásit v prvním patře tam jsem tam šla.Sestry v sesterně na mě koukali jako na úplnýho blba a bylo mi oznámeno že tam žádný aku nebyl :-x .Tak že mi vezmou krev zda jsem vůbec těhule a pak mě dr vyšetří na UZ.Na výsledky jsem musela počkat další hodinu.To už jsem byla opravdu vytočená,ale mlčela jsem potřebovala jsem vyšetřit a ne je nasrat a říkala jsem si že je stejně nejspíš po všem a že kdyby mě vzali hned tak se malí dalo ještě zachránit.Za hodinu se potvrdilo že těhu jsem a přišel na řadu slíbený UZ který byl asi 5ti sekundovístím že jsem v 5tt a to bylo vše 8-o Musela jsem jít pro poplatek,ale jak jsem nepočítala stim,že to bude v době pohotovosti tak jsem u sebe měla jen 60kč takže mi bylo arogantně řečeno že pokud ho do hodiny nedonesu tak mi nedá zdravotní kartičku :pocitac: :poblion:
Prostě arogance a žádná pečlivost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
16.8.10 16:11

super, a nemuzes jet do jine nemocnice? btw. pokud se nezaplati poplatek hned, je mozne ho prece zaplatit prevodem na ucet.. daji dluzni upis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101524
16.8.10 16:14
Misula.vdf píše:
jani, to nemusí být pravda, já jela na ambulanci s hrozícím potratem (bylo to v papírech) a nechali si mě tam týden, brala jsem prášky na zastavení krvácení…nikdy nevíš. Kdybych nejela, dopadlo by to špatně…měla jsem hematon v děloze

No, ale to nemůžeš říct, že by to dopadlo špatně, to je totiž přesně ono, ono by to možná dopadlo stejně i kdybys nikam nejela a byla klidu doma…
Pravda, kdyby to nedopadlo, tak by si to člověk vyčítal, to je totiž ten hlavní důvod proč jet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
16.8.10 18:10

To je hrozně těžké.
Já jsem byla v 7tt, jeli jsme na dovolenou (v Čechách) s tím, že na první kontrolu na gyn. půjdu po příjezdu. Na té dovolené jsem začala krvácet, nejdříve jen špinění, pak už slabé krvácení. Jeli jsme tedy na pohotovost, tam jsem čekala, než skončí jeden porod, pak se mi věnovali fakt pečlivě - udělali vaginální UTZ, potvrdili mi těhotenství, řekli, že to vypadá ok, ale zdá se mladší než ten 7tt. Píchli mi nějakou injekci (prý na „udržení“), předepsali Duphaston (snad to nepletu) a Ascorutin, pro jistotu mě pozvali na kontrolu další den. Těsně před kontrolou jsem si došla na malou na WC a vypadl ze mě takový krvavý cucek. Na UTZ v nemocnici už nebylo po těhotenství ani památky… Na kyretáž jsem už jela domů. Takže já měla asi max. možnou péči a nevyšlo to. Ještě, než k tomu došlo, volala jsem příbuznému - gynekologovi, jestli mám ležet nebo se jinak šetřit, a on mi říkal - jestli se to má udržet, tak se to udrží, jestli ne, tak ne, a že mi drží palce. Taky mi to přišlo drsné, ale asi pravdivé. Doma už jsme jedno dítko měli, i tak to bylo těžké. Teď máme doma druhého raráška a těhotenství bylo ukázkové, i když jsem se jasně trochu bála.
Držím palce, ať to dobře dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
16.8.10 19:21

A připotratu bolí podbříšek a nebo celé břicho?Jo na štěstí už mám doma synka ale i tak vím,že to bude bolet :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2149
16.8.10 19:25

Tak já jsem špinila v 8.t.t., vše na UZ bylo v pořádku, dostala jsem Utrogestan a Ascorutin, maximálně se mi věnovali, doporučili mi vyhnout se extrémním sportům (stejně to prý jinak moc ovlivnit nejde), a upozornili mě, že za 3 dny může být všecho jinak. Za 14 dní se plod přestal vyvíjet… Ta sestra měla pravdu, i když její přístup je otřesnej. Držim palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
16.8.10 19:30

Holky můžu mít ještě jednu otázku?Jak to vypadalo když jste šly na revizi a po ní?Uspali Vás?Jak dlouho jste byli ve špitále?Jak dlouho jste museli ležet??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101524
16.8.10 19:33
maminka189 píše:
A připotratu bolí podbříšek a nebo celé břicho?Jo na štěstí už mám doma synka ale i tak vím,že to bude bolet :cry:

Neříkej si, že je to určitě potrat, dokud je to jen špinění a ještě tmavé, tak je to zatím celkem dobré, musíš mimču trochu věřit… špinit na začátku těhu můžeš ze spousty důvodů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
16.8.10 19:37

To jo,ale i mě bolí břicho a včera jsem měla křeče od vaječníku jako by do ledvin.Myslela jsem že budu volat sanitu…ale asi jsem měla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2149
16.8.10 19:38

Mně ale zárověň řekli, že špiní opravdu hodně těhotných a vůbec to nemusí nic znamenat. Nesmíš myslet hned na to nejhorší, ale ze zkušenosti vím, že je to těžký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
16.8.10 19:43

Všem moc děkuju za podporu!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
16.8.10 20:26

maminko,
já psala o tom potratu. Špinila/krvácela jsem jasnou krví hned od začátku a břicho ani nebolelo, možná malinko, jako když se blíží MS. Každé tělo je niné, stejně tak těhotenství. Vím o několika těhulkách, které krvácely víc než já a mimčo donosily. Věř sobě i miminku, a kdyby to nedopadlo, ber to tak, že to tak asi mělo být.

Jinak k tvému dotazu na revizi - přijali mě ráno, kolem poledne zákrok v celkové narkóze, noc ve špitále, druhý den ráno domů. Neležela jsem vůbec, nebylo proč. Nic mě nebolelo, krvácení ustalo tak, jak řekli. Doporučili mi provést hysteroskopii (vnitřní vyšetření dělohy kamerou), doporučují to všem bez ohledu na nález. Ta byla provedena taky v celkové anestezii, nepamatuji se, zda jsem zůstala přes noc. Taky to nebolelo, nekrvácela jsem a hlavně mi řekli, že děloha je úplně ok. Což mě uklidnilo, a po 3 měsících jsme se pokusili o další a vyšlo to napodruhé.

Je to moc těžké, každý si to musí odžít, ale asi to tak má být. Drž se a nevzdávej to předem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9819
16.8.10 22:18

maminko, prečo hneď myslíš na to najhoršie? No vlastne ti rozumiem, ja keď som si všimla, že špiním, prišla som celá ubulená z wc, že tehotná nie som, že mi začína MS… :lol: presne ako píše juma, ver miminku!!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tajný nick
17.8.10 09:56

jsem na tom stejně

čera jsem začala slabě krvácet, jsem 7tt, dnes jdu k doktorovi a dělám si naděje. Mám za sebou dvakrát zamlklé těhotenství, jednou jsem krvácela, podruhé ne, a jedno dokončené těhotenství, které na začátku taky vypadalo moc zle a krvácela jsem.
Každopádně nic ti nepomůže, žádné hormony, injekce, je to jenom placebo, jestli zárodek není životaschopný, skončí to, je mi líto, píšu to krutě, ale jsem ve stejné situaci
Revize je ambulatní zákrok, tak cca na dopoledne, uspí tě, vyčistí, po narkóze vzbudí a pak asi ještě dvě hodiny pozorují. Pak jdeš dom s doprovodem.
Držím pěsti

• Citovat
  • Upravit
tajný nick
17.8.10 13:25

Tak Maminko, jak jsi na tom?

Já jsem zatím nepotratila, klepu, ale jinak je ještě brzy jásat, krvácení je neznámo z čeho a plůdek zatím miniaturní, takže otázka, jestli se bude vyvíjet. Dostala jsem hormony, ale jinak můžu všechno kromě extrémů. Chodit do práce a tak

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty