Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky vím,že nejste doktoři ale třeba má nějaká zkušenost…Včra i dnes jsem našla na kalhotkách hnědý výtok.Jsem v 6tt znamená to že něco není v pořádku?Břicho mě bolí od začátku těhu ale teď mě často pobolívavají vaječníky a ledviny ![]()
a neměla bys teď normálně MS? Já jsem takto špinila také, asi 3 dny … fakt slabounce a miminku se dařilo dobře. Teď je mu 14 měs ![]()
I já měla v 6tt hnědý výtok,jela jsem do nemocnice pro jistotu.Měla jsem hematom,který krvácel.Pořád lepší je,jak mi řekli doktoři tmavá krev(do hněda)než jasně červená-pro jistotu si dojdi k lékaři.Držím palečky ![]()
Nemusí to znamet nic,ale taky může jediná rady okamžitě k doktorovi a nebo do nemocnice držím palečky ať ti to dobře dopadne
Né, potrat to nebude, to se jen embryo může jen víc zavrtávat. Já když byla v 7. tt na kontrole, tak mi gyndr říkal, že krvácet (fyziologicky) můžu i následující dny, pokud krev není jasná, že je to OK. Ale pro jistotu si zavolej svému gyndr, ať máš jistotu, třeba na něj mrkne přes UZV, abys byla klidnější.
Já právě jela do Prahy ka gyndu,ale boužel tam nikdo neni až zítra od jedné…Nemůže to být třeba od zánětu?Od čtvrtka beru Amoksiklav 375mg
Může to být jednoduše normální ms, která by v tu dobu dorazila nebo taky to druhé…něco nemusí být v pořádku.
Vždycky, když u těhu dochází ke krvácení, špinění, měla by navštívit dr., pohotovost…atd.
U mě to bylo špinění a málem to dopadlo špatně…
Jednoduše, chce to odborníka…
Tak jsem volala do nemocnice a nepříjemná paní mi řekla toto:sem nechoďte pokud potrácíte tak stím stejně nic neuděláme akorád zbytečně zaplatíte 90kč.A když jsem se jí zeptala zda by mi mohla napsat nějaké práškiy na udržení tak mi řekla,že vitaminy a prášky na udržení těhu jsou pouze pro lepší pocit
.Říct mi to do očí tak jí snad nafackuju
.Snad to bude ok zítra odpo si zajdu ke své dr a uvidíme snad to byla jen nějaká žilka(i když tomu moc nevěřím
.Ale jedno vím jistě!TAM BYCH NIKDY NA KYRETÁŽ NEŠLA!!! ![]()
maminka189 píše:
Tak jsem volala do nemocnice a nepříjemná paní mi řekla toto:sem nechoďte pokud potrácíte tak stím stejně nic neuděláme akorád zbytečně zaplatíte 90kč.A když jsem se jí zeptala zda by mi mohla napsat nějaké práškiy na udržení tak mi řekla,že vitaminy a prášky na udržení těhu jsou pouze pro lepší pocit![]()
.Snad to bude ok zítra odpo si zajdu ke své dr a uvidíme snad to byla jen nějaká žilka(i když tomu moc nevěřím
.Ale jedno vím jistě!TAM BYCH NIKDY NA KYRETÁŽ NEŠLA!!!
no to je úroveň
Neboj, bude to v pohode, špinenie je v tehu úplne normálne, ja som v 5tt tiež špinila a mudra mi povedala, že je to bežné, takže hlavu hore, miminku sa určite darí dobre ![]()
Víš, ona ti to sice řekla hnusně, ale velmi upřímně… i když to člověk nechce slyšet. Takže ano, můžeš se zastavit u doktora nebo i na té pohotovosti… mohou tě zkontrolovat, případně ti i něco předepsat, ale pokud je to fakt potrat, tak s tím nikdo nic nenadělá.
maminka189 píše:
Tak jsem volala do nemocnice a nepříjemná paní mi řekla toto:sem nechoďte pokud potrácíte tak stím stejně nic neuděláme akorád zbytečně zaplatíte 90kč.A když jsem se jí zeptala zda by mi mohla napsat nějaké práškiy na udržení tak mi řekla,že vitaminy a prášky na udržení těhu jsou pouze pro lepší pocit![]()
.Ale jedno vím jistě!TAM BYCH NIKDY NA KYRETÁŽ NEŠLA!!!
zajimalo by me, do ktery nemocnice jsi volala? diky
jani, to nemusí být pravda, já jela na ambulanci s hrozícím potratem (bylo to v papírech) a nechali si mě tam týden, brala jsem prášky na zastavení krvácení…nikdy nevíš. Kdybych nejela, dopadlo by to špatně…měla jsem hematon v děloze
aha, ja mam zkusenost s Motolem a Podolim, a vzdy byli ochotni, drzime pesti at to udrzis!
a radeji bych nekam jela, aby nebylo pozde ja o to v 8tt prisla, jelikoz jsem zacla spinit a bohuzel chvili po prijezdu do nemocnice.. hospitalizovali me, ale bohuzel jsem stejne potratila.. no takze pak cisteni.. takze doporucuji do te nemocnice jet!
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.