Potrat v 6. týdnu těhotenství - hnědý výtok?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
146
22.10.12 13:05

Maminka189: Ahoj, taky se mi to stalo před 14dny, byla jsem také v 6tt a třetí den silné krvácení a přišla jsem o mimi. Nechci tě strašit, vůbec to tak nemusí být, ale radši si zajdi co nejdříve k lékaři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
16.5.14 13:32

Zdravim, mohla bych se zeptat jak vam to dopadlo? Jsem v 6. tydnu tehotenstvi a vcera jsem zacla slabe spinit, rano jsem se probudila amela jsem jako kdyby menstruacni bolesti (stredni sily) a spinim vic nez vcera. Ziju v Anglii, tady musite nejvic k obvodakovi, ta mi rekla, ze to vypada na potrat a objednala me na pondeli do nemocnice na ultrazvuk. Mam strach, ze jsem vazne potratila. Do ted me v brise jen pnulo, jak se roztahovala deloha, ale ted to boli jak pri menstruaci, zatim jen spineni tmave hnede barvy, krev zatim zadna. Myslite, ze je jeste sance, ze jsem nepotratila?
 Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
16.5.14 13:37

@nela.n šance je vždycky, napoví ten utz. Ono s tim stejně nic jiného neuděláš - pokud by se jednalo o potrat, nezastavíš ho :think: Špinění ničemu vadit nemusí, krev jako taková by byla horší - i když já mám dítě, které přežilo 2 silné ms. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
16.5.14 13:38

Nemusí to být potrat, já krvácela fest, a nevědela proto, že jsem tehotná, prisla jsem na to az o mesíc pozdeji, kdy uz krvácení nepřišlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15417
16.5.14 13:41

Myslím, že špinění ani pobolívání podbřišku nemusí nic znamenat. Já jsem dost dlouho špinila a slabě krvácela u všech těhotenství. 2 dopadla dobře, jedno zamklý potrat, ale v době, kdy už špinění ustalo. U nás bys dostala utrogestan k zavádění a ascorutin, ale hodně doktorů ti řekne, že je to spíš placebo než že by to mělo zásadní účinek. Takhle brzy je to hlavně na přírodě, šetři se, odpočívej a snaž se být v klidu. Dokud nejsou křečovité bolestia silné krvácení, tak není nic ztraceno.
Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
16.5.14 13:58

@nela.n já jsem na těhotenství přišla až v 11 týdnu. Předtím jsem měla normálně silnou týden trvající menstruaci. Tak třeba to bude i u tebe stejné. Držím ti palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
22.5.14 14:28

Holky, potrebuju povzbudit..jsem asi 7tt, od minule nedele spinim, od vcerejska krvacim a mam bolesti v podbrisku, proste jako bych dostala menzes. Vcera me poslal muj dr. Do nemocnice na revizi, ale tam mi jeste dali sanci. Jsem doma, podepsala jsem reverz, zitra jdu na krev ke svemu dr. Bricho porad boli a slabe krvacim…mate nekdo podobnou zkusenost? S dobrym koncem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
11.8.14 06:49

Ahoj, rada bych znala neci zkusenost. Dle ms bych mela byt 6+6tt, k dr jdu pristi utery. Vcera vecer na zachode ze me vypadlo jako kus srazeniny, sliznice nebo nevim ceho 2×3cm a pak jeste par mensich kousku. Bylo to bez bolesti bricha, bez vetsiho krvaceni. Jen par kapek. Mohl takto probehnout potrat? Jak rychle klesa hcg? Jestli by treba slabnul tehu test.

• Citovat
  • Upravit
vykladzkaret
11.8.14 06:54

@Verun83 jdi k doktorovi to se mi nelibi, hlavne ty srazeniny.

• Citovat
  • Upravit
7332
11.8.14 07:06

@Verun83 běž k doktorovi, potrat to může být a nemusí. Nečekej do dalšího týdne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
11.8.14 07:08

@Verun83 mohl a nemusel. To by bylo vesteni z koule. Zajdi ke gyn dnes ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
11.8.14 07:09

Holky a co zmuze doktor? Jestli to byl potrat, tak byl, s tim nikdo nic neudela. Pujdu pristi tyden dle planu. Jen jsem chtela znat neci zkusenost.

• Citovat
  • Upravit
7332
11.8.14 07:13

@Verun83 no tak ono to je důležité, to není žádná sranda. Pokud to byl potrat je třeb azkontrolovat UTZ jestli je děloha čistá a nezůstaly tam zbytky.
Kdyby zůstaly a nebylo vypuzeno vše, tak taky můžeš dostat horečky, zánět, otravu a já nevím co všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9578
11.8.14 07:24

@Verun83 zavolej si do ambulance a domluv se na dřívější prohlídce, nejspíš ti řeknou, ať přijdeš hned. Potrat to být může, ale většinou pak bývá krvácení, spíše jasnou krví, bývají i bolesti. Sraženina, tmavá by mohl být nějaký hematom. Bez UZ se ale víc nedozvíš a myslím, že je lepší vědět na čem člověk je než týden čekat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2149
11.8.14 07:30

Tak zkušenost kamarádky: podobná sraženina jednorázově, bez bolestí břicha, myslela si, že potratila, u dr. byla překvapená, vše ok, ani hematom, teď je ve 3. trimestru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty