Potrat v 6. týdnu těhotenství - hnědý výtok?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5548
18.8.10 13:57

děkuju! :kytka: Holky kolik měli vaše miminka v 6tt?Můj má 4mm přijde mi to nějak málo,ale dr by mi řekla kdyby bylo něco špatně ne?A hlavně by se nerozbušilo srdíčko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
betuskka
18.8.10 13:57

tak to moc gratuluji,že ti to dobře dopadlo.Přeji hodně zdravíčka a ať se mimčo krásně vyvýjí a roste jako z vody.Já když jsem byla těhotná,tak mi dr řekl,že nic nevidí na utz a nebo je to mimoděložní,a dneska mám doma synka který nastupuje v září do školky a já do práce.Držím moc palečky.

• Citovat
  • Upravit
101525
18.8.10 15:53

Holky, vám by ty tabulky měli zakázat!!!! :mrgreen: takhle se zcela zbytečně stresovat, někdy je nevědomost dobrá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
18.8.10 20:37

Přidávám se ke gratulacím. Doufám maminko, že teď už budeš mimískovi víc věřit :lol: :kytka: Tolik špatných myšlenek tu bylo, ale dneska je to všechno úplně jinak. Mnohem hezčí den, viď? Tak hlavně přežij ty nevolnosti :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
18.8.10 21:33

Snad už bude vše ok ale nejistota je pořád :-( Čtu ne jen tady plno příspěvků o tom že těhulka zažila potrat :cry: Jinak jo dnešní den byl super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
18.8.10 21:48
maminka189 píše:
Snad už bude vše ok ale nejistota je pořád :-( Čtu ne jen tady plno příspěvků o tom že těhulka zažila potrat :cry: Jinak jo dnešní den byl super :palec:

to nečti.Stejnak jestli se něco má stát tak to neovlivníš a jestli je miminko zdravé vydrží a pokud né tak příroda rozhodne.
Potratila jsem ve 13 týdnu a už mám zdravé dítě,ale nemaluj hned bubáky na zed :kytka: .Držim palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101525
20.8.10 14:27
maminka189 píše:
Snad už bude vše ok ale nejistota je pořád :-( Čtu ne jen tady plno příspěvků o tom že těhulka zažila potrat :cry: Jinak jo dnešní den byl super :palec:

Teda, kdyby byla možnost zakázat někomu přístup do některé z kategorií diskuze, tak bys byla první adept :mrgreen: Nestresuj chudáka miminko, máš číst jen ty optimistické… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
24.8.10 13:32

Ahoj holky, jsem tady nová. Po roce snažení se mi podařilo letos na konci července otěhotnět, měla jsem obrovskou radost.Po týdnu vynechání ms jsem volala na gyndu, abych se objednala na první vyšetření, pozvali mě až na začátek září (asi aby bylo vidět i srdíčko). Bohužel teď o víkendu jsem začala špinit a v neděli 22.8. normálně krvácet jako při menstruaci. Jela jsem i na pohotovost, ale doktorka, která tam měla mít ambulanci byla na sále a velice nepříjemná sestra mi sdělila, že paní doktorka bude k dispozici až tak za 3 hodiny, ať zkusím jet jinam :-( To vše po zaplacení 90 korun, za které jsem nic nedostala. Jela jsem zpět domů, protože krvácení bylo stejně čím dál silnější a tak nějak vnitřně jsem tušila, že už je stejně miminko nejspíš pryč. V pondělí jsem volala své doktorce, abych jí oznámila, co se stalo. Sestra mi po telefonu vysvětlila, že takovéhle věci se stávají, že to mám brát jako opoždění menstruace a že není potřeba chodit na prohlídku. Že si mám po skončení menstruace udělat těhotenský test a uvidím. Snažím se to brát optimisticky, byla jsem teprve na začátku, dle výpočtu poslední menstruace asi 5+3, ale stejně mě to moc mrzí. Říkám si, že zárodek nebyl v pořádku a příroda to teda vyřešila po svém, ale zároveň se bojím, že zase budu tak dlouho čekat, než se zadaří znovu. Taky mě trochu straší můj věk, je mi 31…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
24.8.10 21:53

Ahoj tak to je mi líto, já jsem týden po revizi protože jsem měla být v 9 tt a zarodek odpovídal 7tt a neměl ani srdce. Tak ted se jen modlim aby se to neopakovalo a uz pocitam dny kdy dorazi prvni ms a pak to zkusime znovu, i kdyz doktori rikaji 3 měs počkat, ale co tady čtu tak to dosl holek zkusi po první ms kdyz nemají problémy - ono to stejne hned nevyjde. Neztrácej naději snad se nám to všem jednou (co nejdříve) povede

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JanickaaKarolinka
30.9.10 11:11

pane boze ja mam uplne to same,mam uz dvouletou dceru a ted jsem znovu tehotna,stejne priznaky,hnedy vytok a obcas krev a stejne me boli brisko a vajecniky…reknete mi ze to neni potrat,kdyz to tu ctu tak placu,protoze o mimi nechci fakt prijit!!!doktor mi predepsal kyselinu listovou tak snad trosku pomuze…je to konec tehotenstvi,nebo se to srovna??? :cry: :cry: :cry:

• Citovat
  • Upravit
HELIČA
19.6.11 12:41

neboj

AHOJÍKY. JÁ JSEM V 6TT ZAČALA TAKÉ MÍT HNĚDY VÝTOK, VOLALA JSEM SVÉ GYN.TA MI ŘEKLA AT TO HLÍDÁM A KDYBY NĚCO AT JEDEME DO NEMOCNICE. ZA DVA DNY TO BYLO V POHO. AŽ TEN TŘETÍ, ZAČALA JSEM NORMÁLNĚ KRVÁCET. JELI JSME DO NEMOCNICE A BYLO TO. PŘESTALO NÁM BÍT SRDÍČKO. AŽ NA TU PSYCHYKU JSEM V POHO. UŽ JE TO 3 TÝDNY.
NECHCI TĚ STRAŠIT TO VŮBEC NE, ALE RADĚJI SI ZAJED DO NEMOCNICE AT ZJISTÍŠ CO A JAK.. DRŽÍM TI PALEČKY. HODNĚ ŠTĚSTÍČKA :-D

• Citovat
  • Upravit
1474
13.2.12 08:15

prosim o radu mela jsem to dostat 28 ledna dnes jsem silne krvacela jedn kus dlouhy asi pet cm a byl tmavy a druhy byl slabe ruzovy asi 3 cm velky s takovym jako slabym ocaskem na konci nevite co to znamena kreev jasne cervena dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jája1986
13.2.12 08:41

Ahoj JANOURKU..Jak toto popisuješ,tak přesně takhle já jsem měla potrat..prve slabé špinění,pak hnědé špinění a čím dál víc se zbarvovalo do červena až pak přišla krev,tekla moc a silně a 24 hod.po začátku krvácení jsem po „vyčůrání“ měla na papíře kus asi 3 cm..jako tkáň nebo tak něco a pak asi dvě hodiny po tomhle jsem mela na vložce takovej růžovej kus,skoro průhlednej,vypadalo to jako igel.pytlík..prý to byly plodové obaly..protože když jsem šla na revizi,tak už po mimi,obalech nebylo ani pamatky,ale byla tam ještě sraženina,tak jí museli vysát..

• Citovat
  • Upravit
24.2.12 10:44

samovolny potrat v 5.tydnu

prosla jsem si nyni necim podobnym,jen se spatnym koncem.po3.inseminaci konecne uspech,ne na dlouho......a to nam rekli ze normalne to v nasem pripade nepujde a budem muset na umele.chceme to jeste zkusit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.2.12 13:30

:cert: jsem zde nova,ma nekdo zkusenosti s inseminaci a umelym oplodnenim?mame za sebou 3.inseminace 3.pokus byl jen na chvili pozitivni.bojim se kolik zklamani jeste bude? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty