Potrat v 6. týdnu těhotenství - hnědý výtok?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Verun83
11.8.14 07:34

No tak zensky ja si tam zajdu. Je ale divny, ze ustaly nevolnosti. Fyzicky se citim lip nez minuly tyden. Neni mi zle.

• Citovat
  • Upravit
2149
11.8.14 07:45

Tak držím palce! Té kamarádce bylo teda taky líp, myslela si, že potratila, pak po kontrole se příznaky zase vrátily, takže asi svojí roli hraje i psychika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
11.8.14 07:45

@Verun83 radši si tam zajdi, aspon budeš mít jistotu, stejně by ti vynadali, jak to že jsi přišla za týden, přeju hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
11.8.14 08:07

Jak tu padlo, může to být potrat a fakt nemusí.
Mě se stalo v 8tt že ze mě vypadlo kolečko velké jako kobliha (a to nepřeháním) - sraženina. Jsem se z toho kácela… A na UTZ bylo vše v pořádku :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
11.8.14 08:41

@Verun83 divny to neni autosugesce je mocna :lol: pak dej vedet :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
11.8.14 09:06

@Verun83 - popravdě řečeno, v této situaci bych k dr. nešla. :) asi na to koukám stejně jako ty. kdyby začaly nějaké další problémy, nedejbože horečka, či být špatně, tak bych vyrazila.
Pokud bych začala normálně krvácet, pak by to pro mne byl normálně - čti nekomplikovaně - probíhající potrat, a rovněž bych nešla. Potrat bez komplikací je podle mého názoru vždy lepší přirozený než zcela zbytečně s narkózou.

ale nejsem zdravotnice a toto radit všeobefně každému taky nejde, protože spoustu lidí svoje tělo moc dobře nezná a mohli by nějaký problém zanedbat. :nevim: tak jen, že jsem tě chtěla podpořit, že nejsi jediná, kdo to chtěl prozatím řešit bez doktora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
11.8.14 11:10

Tak jsem zpět od dr., tak holky, prďolé tam byly dva. jeden odpovídá 6+4tt, bije mu srdíčko. druhý se ztrácí, kolem něj hematon. takže klidový režim, bez sexu a za týden kontrola. snad je druhý bojovník.

edit - aby to nebylo špatně pochopeno. je to syndrom mizejícího dvojčete

• Citovat
  • Upravit
16744
11.8.14 11:13

@Verun83 takže dvojčata? a to jsi nechtěla jít doktoru, tady vidíš že jde o hodně a k doktoru se chodit musí :cert: :cert: přeju hodně štěstí, at vše dobře dopadne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
11.8.14 11:18
@střepina píše:
@Verun83 takže dvojčata? a to jsi nechtěla jít doktoru, tady vidíš že jde o hodně a k doktoru se chodit musí :cert: :cert: přeju hodně štěstí, at vše dobře dopadne :hug:

jo jo byly tam dvě, po tom druhým už tam je jen gest. váček s čím si uvnitř. odloučí se to samo

• Citovat
  • Upravit
7332
11.8.14 11:18
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
11.8.14 11:27

@Verun83 takže už se to nedá zachránit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
11.8.14 11:38
@střepina píše:
@Verun83 takže už se to nedá zachránit :think:

nedá, bylo to úplně maličký, asi se to nevyvíjelo delší dobu

• Citovat
  • Upravit
anita.michal
11.8.14 11:42

Ahoj holky ja sem taky potratila v 6 tydnu tehu uz je to dva roky a porad nemuzu otehotnet mohli byste my nak poradit abyh mohla otehotnet co nejdriv dekuji vam :,(

• Citovat
  • Upravit
Verun83
11.8.14 11:44
@anita.michal píše:
Ahoj holky ja sem taky potratila v 6 tydnu tehu uz je to dva roky a porad nemuzu otehotnet mohli byste my nak poradit abyh mohla otehotnet co nejdriv dekuji vam :,(

ahoj, a měříš třeba bazální teplotu? nebo co za ty 2 roky jsi pro to podnikla?

• Citovat
  • Upravit
16744
11.8.14 11:45

@anita.michal myslím,že ti tady nikdo neporadí, třeba by to chtělo nějaký vyšetření, ale to tě pošle gynekolog a taky psychika je mocná čarodějka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty