Potrat v 6. týdnu těhotenství - hnědý výtok?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5548
17.8.10 14:49

Zítra jdu ke své gynekoložce na kontrolu tak jsem na to zvědavá,ale jsem"připravená"na to,že bude v nebíčku :-( Už nešpiním a břicho mě bolí(spíše vaječníky).Dneska ráno jsem měla poprve ranní nevolnost a byl to těs :-D.Pokud potratím bude to bolet a budu zklamaná,ale mám doma jednoho nádhernýho chlapečka,který mi dává sílu :potlesk:.Asi je lepší potratit v ranném stádiu těhu než pak se rozhodovat ve 2Ott zda dát postižené miminko pryč.Já bych to asi nedokázala :nevim: .Zítra až přijedu tak dám vědět.DRŽTE MI PROSÍM PALEČKY AĎ JE VŠE OK :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
17.8.10 14:53

Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
17.8.10 20:11

Taky držím pěstičky a moc doufám, že to dobře dopadne. Uvidíš, třeba tě mimi překvapí a bude se držet zuby nehty a nakonec budeš přenášet :lol: Určitě se ozvi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101525
17.8.10 20:17

Tak to vypadá dobře :-) myslím ta ranní nevolnost, to většinou signalizuje, že hcg v krvi roste a mimčo se tudíž vyvíjí ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
18.8.10 13:40

Ty ranní nevolnosti jsou hrozné,málem jsem se dneska pozvracela v čekárně :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neznámá11
18.8.10 13:48

tak jak

Tak, jak jsi dopadla?

• Citovat
  • Upravit
5548
18.8.10 13:50

Dopadla jsem dobře :potlesk: Malej má 4mm a už mu bije srdíčko.Odpovídáme 6 plus 1tt :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neznámá11
18.8.10 13:54

Tak to je super. :-) Gratuluji a přeji, ať těhu probíhá v pohodě až do konce :wink:

• Citovat
  • Upravit
5548
18.8.10 13:57

děkuju! :kytka: Holky kolik měli vaše miminka v 6tt?Můj má 4mm přijde mi to nějak málo,ale dr by mi řekla kdyby bylo něco špatně ne?A hlavně by se nerozbušilo srdíčko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
betuskka
18.8.10 13:57

tak to moc gratuluji,že ti to dobře dopadlo.Přeji hodně zdravíčka a ať se mimčo krásně vyvýjí a roste jako z vody.Já když jsem byla těhotná,tak mi dr řekl,že nic nevidí na utz a nebo je to mimoděložní,a dneska mám doma synka který nastupuje v září do školky a já do práce.Držím moc palečky.

• Citovat
  • Upravit
101525
18.8.10 15:53

Holky, vám by ty tabulky měli zakázat!!!! :mrgreen: takhle se zcela zbytečně stresovat, někdy je nevědomost dobrá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
18.8.10 20:37

Přidávám se ke gratulacím. Doufám maminko, že teď už budeš mimískovi víc věřit :lol: :kytka: Tolik špatných myšlenek tu bylo, ale dneska je to všechno úplně jinak. Mnohem hezčí den, viď? Tak hlavně přežij ty nevolnosti :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
18.8.10 21:33

Snad už bude vše ok ale nejistota je pořád :-( Čtu ne jen tady plno příspěvků o tom že těhulka zažila potrat :cry: Jinak jo dnešní den byl super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
18.8.10 21:48
maminka189 píše:
Snad už bude vše ok ale nejistota je pořád :-( Čtu ne jen tady plno příspěvků o tom že těhulka zažila potrat :cry: Jinak jo dnešní den byl super :palec:

to nečti.Stejnak jestli se něco má stát tak to neovlivníš a jestli je miminko zdravé vydrží a pokud né tak příroda rozhodne.
Potratila jsem ve 13 týdnu a už mám zdravé dítě,ale nemaluj hned bubáky na zed :kytka: .Držim palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101525
20.8.10 14:27
maminka189 píše:
Snad už bude vše ok ale nejistota je pořád :-( Čtu ne jen tady plno příspěvků o tom že těhulka zažila potrat :cry: Jinak jo dnešní den byl super :palec:

Teda, kdyby byla možnost zakázat někomu přístup do některé z kategorií diskuze, tak bys byla první adept :mrgreen: Nestresuj chudáka miminko, máš číst jen ty optimistické… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty