Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zítra jdu ke své gynekoložce na kontrolu tak jsem na to zvědavá,ale jsem"připravená"na to,že bude v nebíčku
Už nešpiním a břicho mě bolí(spíše vaječníky).Dneska ráno jsem měla poprve ranní nevolnost a byl to těs
.Pokud potratím bude to bolet a budu zklamaná,ale mám doma jednoho nádhernýho chlapečka,který mi dává sílu
.Asi je lepší potratit v ranném stádiu těhu než pak se rozhodovat ve 2Ott zda dát postižené miminko pryč.Já bych to asi nedokázala
.Zítra až přijedu tak dám vědět.DRŽTE MI PROSÍM PALEČKY AĎ JE VŠE OK ![]()
Taky držím pěstičky a moc doufám, že to dobře dopadne. Uvidíš, třeba tě mimi překvapí a bude se držet zuby nehty a nakonec budeš přenášet
Určitě se ozvi
Tak to vypadá dobře
myslím ta ranní nevolnost, to většinou signalizuje, že hcg v krvi roste a mimčo se tudíž vyvíjí ![]()
Ty ranní nevolnosti jsou hrozné,málem jsem se dneska pozvracela v čekárně ![]()
Dopadla jsem dobře
Malej má 4mm a už mu bije srdíčko.Odpovídáme 6 plus 1tt ![]()
Tak to je super.
Gratuluji a přeji, ať těhu probíhá v pohodě až do konce ![]()
děkuju!
Holky kolik měli vaše miminka v 6tt?Můj má 4mm přijde mi to nějak málo,ale dr by mi řekla kdyby bylo něco špatně ne?A hlavně by se nerozbušilo srdíčko
tak to moc gratuluji,že ti to dobře dopadlo.Přeji hodně zdravíčka a ať se mimčo krásně vyvýjí a roste jako z vody.Já když jsem byla těhotná,tak mi dr řekl,že nic nevidí na utz a nebo je to mimoděložní,a dneska mám doma synka který nastupuje v září do školky a já do práce.Držím moc palečky.
Holky, vám by ty tabulky měli zakázat!!!!
takhle se zcela zbytečně stresovat, někdy je nevědomost dobrá…
Přidávám se ke gratulacím. Doufám maminko, že teď už budeš mimískovi víc věřit
Tolik špatných myšlenek tu bylo, ale dneska je to všechno úplně jinak. Mnohem hezčí den, viď? Tak hlavně přežij ty nevolnosti ![]()
Snad už bude vše ok ale nejistota je pořád
Čtu ne jen tady plno příspěvků o tom že těhulka zažila potrat
Jinak jo dnešní den byl super ![]()
maminka189 píše:
Snad už bude vše ok ale nejistota je pořádČtu ne jen tady plno příspěvků o tom že těhulka zažila potrat
Jinak jo dnešní den byl super
to nečti.Stejnak jestli se něco má stát tak to neovlivníš a jestli je miminko zdravé vydrží a pokud né tak příroda rozhodne.
Potratila jsem ve 13 týdnu a už mám zdravé dítě,ale nemaluj hned bubáky na zed
.Držim palce
maminka189 píše:
Snad už bude vše ok ale nejistota je pořádČtu ne jen tady plno příspěvků o tom že těhulka zažila potrat
Jinak jo dnešní den byl super
Teda, kdyby byla možnost zakázat někomu přístup do některé z kategorií diskuze, tak bys byla první adept
Nestresuj chudáka miminko, máš číst jen ty optimistické… ![]()
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.