Potrat doma bez revize

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10291
2.8.17 21:47
@Anonymní píše:
Ahoj, mám dotaz, 11.7. Jsem byla na KET a 28.7. Jsem si delala TT a byl pozitivní, včera jsem ale večer začala zniceho nic hodně krvácet a šli že mě i cucky, volala jsem dr. A ten mi řekl ať vysadim léky které beru pokud hodně krvacim a mám si rano zavolat do CARu a domluvit se. Ráno jsem volala do cARu a řekli mi že mě na utz ne objednají, že se mám objednat až za další měsíc co dostanu zase MS. Jenže já už přes den krvacela už maličko, tak nevím jestli si nemám projisotu zajít ke své gyndarce jestli je vše ok a vše že mě vyšlo nebo ne, nerada bych něco zanedbala.Nahlásit Citovat

Tak já myslím, že zajít si klidně můžeš, ale jako takhle ze začátku silné krvácení i s kousky tkáně by byla asi haluz kdyby nevyšlo všechno, to se bere pořád spíš jako zpožděná MS…záleží taky asi jak staré embryo ti zavedli, ale spíš to bude ok. Jako jestli jsi nervózní a chceš se uklidnit, tak si zajdi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.6.18 17:07

@BlaZenkaB
Mozem sa opytat ako si potratila? Akym sposobom? Brala si niake tabletky alebo niakou metodou?
Dakujem za radu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Enz
4
5.10.24 16:20

Potrat doma

Dobrý den jsem momentálně těhotná 8+4tt chtěla jsem se zeptat zda je tu někdo komu se podařilo potratit doma bez interrupce a jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.10.24 18:30

@Enz proboha neblbni. Jakože chápu správně, že si chceš vyvolat potrat? Nesoudím tvé důvody, ale prosím tě běž k lékaři. To, co máš v plánu, je nebezpečné, můžeš zemřít nebo přijít o možnost mít v budoucnu děti. Co tě to napadlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
5.10.24 18:39

Ale to víš, že jsou takový. Jen je tady nenajdeš, jsou na krchově….

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Enz
4
5.10.24 19:07

@AndělkaJilemnická
Nene to ne děti v budoucnu už neplánují a jen sem myslela že na to něco je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.10.24 19:11

@Enz hele bezpečně to bez lékaře nepůjde. I kdyby nešlo o další potomky, může jít opravdu o život. Zajdi za lékařem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101604
5.10.24 19:47
@Janli píše: Více

No, je tu spousta takových, které tu jsou… ale ten zásadní rozdíl je ten, že ony potratit nechtěly a přesto se to samovolně stalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3098
5.10.24 20:27

Jestli dítě opravdu nechceš nebo si nemůžeš dovolit, existují přeci třeba potratové pilulky vedle interrupce.. ale prosím tě, běž k lékaři a řeš to tak, jak se na inteligentní ženu ve vyspělé zemi ve 21. století sluší!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35713
5.10.24 20:36
@Enz píše: Více

Kdyby na to něco bylo tak asi není třeba dělat potraty v nemocnici. Jestli dítě nechceš tak v pondělí hned naklusej ke gynekologovi. Mohla jsi tam být už dávno a vyřešit to pilulkami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14609
5.10.24 20:53

Tvl buď ráda, že tu ta možnost je a jdi do nemocnice!!! Co by za to jinde ženy daly, nemusíme chodit ani daleko, že… :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Enz
4
6.10.24 12:23

@JancaS84
U gynekologa jsem byla potrat domluvený je jen sem se ptala 🤣 jsem se ptala jestli tu jen někdo takový je ne že to chci zkoušet sama na sobě.😃
Ty pilulky jsou do kolika týdnů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
6.10.24 13:45

Nějak nechápu ty vysmátý smajlíky. To je v kontextu s tvým “problémem” opravdu hnusný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Enz
4
6.10.24 20:10

@Janli Tak ty smajlíci byly myšleny na ty co psali že chci hned potrat doma bez návštěvy lékaře, tak snad nejsem blázen abych nezašla ke svému gyn. Člověk se tu zeptá a hned takový odpovědi ale to nevadí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101604
6.10.24 20:53

No, na blbou otázku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty