Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Enmamma píše:
Podle tvé filozofie je správné zabít dítě kvůli penězům? Polovina rodin s dětmi v ČR se potýká s finančními problémy. Mají snad své děti pozabíjet, že by jim tak bylo lépe? A co důchodci? Většina z nich má otřesně nízké důchody. To by zas měli snad uzákonit odstřel starých lidí? Ani studenti na tom nejsou zrovna skvěle. Budeš jim snad vydávat provazy na oběšení? Prober se ty. Tisíce let tu stál neochvějně můj názor, tvůj tady přinesli komunisti. Byli tu sice na věčné časy, ale kde ty věčné časy dneska jsou?
Amen. ![]()
@Enmamma @epsice Nechci se do té Vaší debaty nějak moc vměšovat, ale jistě se obě shodnete, že když nechci děti, tak se chráním, a snad každý ví, že kondom není 100% ochrana, tak je to třeba zkombinovat s jinou z metod. Největší chybou lidí je, že jsou nezodpovědní. Postinor je největší nouzovka a nechat to dojít až k potratu můžou jen hodně nezodpovědní ldé (nepočítám zdravotní důvody - to je samozřejmě jiná)
@Enmamma A tak vymřeme a co jako? Planeta je přelidněná, zničená a uleví se jí, když lidstvo vymře.
@Enmamma Prosím tě, jaká hromada povražděných dětí? Postinor zabraňuje uhnízdění vajíčka, stejně jako X dalších antikoncepčních metod. Nehledě na to, že do 3 dnů po sexu žádné dítě nikde není. Trochu méně fanatismu by neškodilo.
@Flyingfrog píše:
@Enmamma A tak vymřeme a co jako? Planeta je přelidněná, zničená a uleví se jí, když lidstvo vymře.
Chceš nám jít snad příkladem? Tím tě k ničemu nenabádám, já jen, že říkáš, že tu je hodně lidí a vesele si tu strašíš ![]()
@Fima píše:
@Enmamma Prosím tě, jaká hromada povražděných dětí? Postinor zabraňuje uhnízdění vajíčka, stejně jako X dalších antikoncepčních metod. Nehledě na to, že do 3 dnů po sexu žádné dítě nikde není. Trochu méně fanatismu by neškodilo.
Prosím tě, jaký fanatismus, na emiminu frčí nejen potratové pilulky, ale i potraty a všichni si tu poplácávají po ramenou, jak je to zodpovědné a skvělé řešení.
@Enmamma Ehm, jaké zabíjení? Postinor zabraňuje početí, tak jako kondom nebo HA, tak zklidni hormon a něco si přečti.
Uvedu to na pravou míru, myslela jsem ten Postinor, na potrat bych nikdy nešla. Jen mi nepřijde teda nějaký,,vraždění,,, když jsme spolu spali včera. ![]()
@AnetVV píše:
Uvedu to na pravou míru, myslela jsem ten Postinor, na potrat bych nikdy nešla. Jen mi nepřijde teda nějaký,,vraždění,,, když jsme spolu spali včera.
Já rozdíl nevidím. Tím neříkám, že jsi špatný člověk. Osobně tě takový čin ale jistě neobohatí. Duchovně ublíží, ať už jsi nebo nejsi těhotná. A můžete se tu do mě klidně pustit všichni, vždy budu hájit život před smrtí.
@radkka píše:
@Enmamma Ehm, jaké zabíjení? Postinor zabraňuje početí, tak jako kondom nebo HA, tak zklidni hormon a něco si přečti.
absolutně souhlasím s @radkka
@Enmamma píše:
Já rozdíl nevidím. Tím neříkám, že jsi špatný člověk. Osobně tě takový čin ale jistě neobohatí. Duchovně ublíží, ať už jsi nebo nejsi těhotná. A můžete se tu do mě klidně pustit všichni, vždy budu hájit život před smrtí.
@Enmamma píše:
Nevidíš rozdíl mezi zabitím plodu a zabráněním, aby plod vznikl? AHA
Takže kondom je také vražda? Abychom si to ujasnili…
@AnetVV nic si z toho nedělej, skoč si pro postinor, možná ti z něho bude blbě. A dítě si pořiď až na to budeš sama připravená. Taky jsem si ho jednou vzala, nechtěla jsem to riskovat že bych otěhotněla na VŠ. VŠ jsem dodělala a už jsem v tom
žádné trauma z toho nemám. Není to ještě nic. Prostě jen zabráníš oplodnění
Tato diskuze mne opravdu baví ![]()