Potravinářský průkaz

Napsat příspěvek
Velikost písma:
101747
26.8.13 12:33
@LadyButterfly píše:
Mně stál okolo 300 a jeho platnost je trvalá.

Nemusí být, resp. pokud nepracuješ v potravinářství trvale, ale jen nárazově, tak by průkaz ani trvalý být neměl. To, že ho někteří doktoři na dobu neurčitou vydávají je druhá věc, taky takový mám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.8.13 12:35

Taky jsem platila 100,– Kč a je na neurčito. Platila jsem ještě poplatek 30,– Kč za prohlídku (byla jsme zrovna nemocná) a tu 100,– za ten průkaz. Těch třicet si dal do kasičky na stole a dal mi stvrzenku a stovku si dal rovnou do své peněženky (a bez dokladu) ;), takže si chce prostě Tvá doktorka vydělat trochu víc, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9022
26.8.13 12:56

Ale potravinářský průkaz se vydává už poměrně dlouho jen na dobu neurčitou, je to nadstandardní výkon, čili hrazený a cenu si určuje lékař sám.
Zmiňovaná 100,– je velice slušná cena, běžně se cena pohybuje kolem 300,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
17.6.14 16:09

Oživuji diskuzi.. Mám možnost jít přes víkendy na brigádu a je po mě vyžadováno zdravotní/potravinářský průkaz.. Asi před cca 5 lety jsem ho měla vystavený na dobu neurčitou, ale někam jsem ho zašantročila.. A mě zajímá, jestli si budu muset nový, úplně ten stejný, platit znovu? Nejspíš ano že? A myslíte že když už mi jednou dělali stěry a testy, tak i ty budu muset podstoupit znovu? Nebo mi to už vystavý bez nich? Díky moc :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
17.6.14 16:15

Určitě si ho budeš muset zaplatit znovu. A mně třeba ani žádné testy nedělali, jen mi ho vystavili „mezi dveřma“, tak těžko říct :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
17.6.14 16:20

@SussieS mě právě dělali, takže sem si nějakou dobu musela počkat na výsledky a až pak mi ho vystavil.. Ale jinak dík, já si to myslela :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2372
17.6.14 16:31

@Zabak_kvak já jsem měla potraviňák na střední a pak jsem ho vyhodila a zas jsem ho potřebovala na kosmetický kurz, tak jsem si ho musela znovu vyřídit, a brali mi krev a stěr ze zadku, ale nevím kolik se teď platí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
17.6.14 16:41

@artepkaa ten na neurčito asi 350,–.. Ale to jsem si přečetla jen na internetu, tak třeba má náš doktor nějakou přirážku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
17.6.14 16:44

@Zabak_kvak Já jsem třeba platila 250, můj přítel u svého doktora 100. Každej to má jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2372
17.6.14 16:49

@Zabak_kvak @SussieS právě,každý doktor to má jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
20.6.14 08:14

Tak jsem se právě chtěla zeptat, jak často se musí potravinářský průkaz aktualizovat a koukám, že se dává na neurčito 8o Ráno jsem volala sestře jestli budu muset jít na nějaké odběry, nebo výtěr a ona mi řekla, že pan doktor to nedělá, protože mi dnes udělají výtěr, přes víkend něco špatného sním a může z toho být salmonela jak brno.Tak v tom případě nějak nechápu k čemu ten průkaz vůbec je :nevim: Jo taky mě to bude stát 300,–

• Citovat
  • Upravit
2372
20.6.14 09:06

@rozmary tak to jsem taky nepochopila, aby to bylo vse o. k.,tak to by se muselo na stery chodit kazdy den :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2331
20.6.14 23:36

Taky mám potravinářský průkaz, za 100 Kč na rok, a na stěry jsem jít nemusela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
20.6.14 23:46

Já dostala potravinářský průkaz za 300 Kč a pár odpovědí na dané otázky. Nikdo si mě neprohlédl, nikdo nic nekontroloval..dobrý byznys! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.10.15 15:01

Zdravotni prukaz a tehotenstvi

Ahoj,
obcas zaskakuji v cukrarne (brigadne). Prukaz si teprve budu zarizovat (nahoda je blbec), ale vysel mi pozitivni test. Daji mi prukaz i kdyz jsem tehotna? K doktorovi jdu az v patek. Nikdo o tom nevi, proto anonym. Diky.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat