Potravinářský průkaz
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@LadyButterfly píše:
Mně stál okolo 300 a jeho platnost je trvalá.
Nemusí být, resp. pokud nepracuješ v potravinářství trvale, ale jen nárazově, tak by průkaz ani trvalý být neměl. To, že ho někteří doktoři na dobu neurčitou vydávají je druhá věc, taky takový mám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky jsem platila 100,– Kč a je na neurčito. Platila jsem ještě poplatek 30,– Kč za prohlídku (byla jsme zrovna nemocná) a tu 100,– za ten průkaz. Těch třicet si dal do kasičky na stole a dal mi stvrzenku a stovku si dal rovnou do své peněženky (a bez dokladu)
, takže si chce prostě Tvá doktorka vydělat trochu víc, no.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ale potravinářský průkaz se vydává už poměrně dlouho jen na dobu neurčitou, je to nadstandardní výkon, čili hrazený a cenu si určuje lékař sám.
Zmiňovaná 100,– je velice slušná cena, běžně se cena pohybuje kolem 300,–
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Oživuji diskuzi.. Mám možnost jít přes víkendy na brigádu a je po mě vyžadováno zdravotní/potravinářský průkaz.. Asi před cca 5 lety jsem ho měla vystavený na dobu neurčitou, ale někam jsem ho zašantročila.. A mě zajímá, jestli si budu muset nový, úplně ten stejný, platit znovu? Nejspíš ano že? A myslíte že když už mi jednou dělali stěry a testy, tak i ty budu muset podstoupit znovu? Nebo mi to už vystavý bez nich? Díky moc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Určitě si ho budeš muset zaplatit znovu. A mně třeba ani žádné testy nedělali, jen mi ho vystavili „mezi dveřma“, tak těžko říct ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SussieS mě právě dělali, takže sem si nějakou dobu musela počkat na výsledky a až pak mi ho vystavil.. Ale jinak dík, já si to myslela ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zabak_kvak já jsem měla potraviňák na střední a pak jsem ho vyhodila a zas jsem ho potřebovala na kosmetický kurz, tak jsem si ho musela znovu vyřídit, a brali mi krev a stěr ze zadku, ale nevím kolik se teď platí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@artepkaa ten na neurčito asi 350,–.. Ale to jsem si přečetla jen na internetu, tak třeba má náš doktor nějakou přirážku..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zabak_kvak Já jsem třeba platila 250, můj přítel u svého doktora 100. Každej to má jinak
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jsem se právě chtěla zeptat, jak často se musí potravinářský průkaz aktualizovat a koukám, že se dává na neurčito
Ráno jsem volala sestře jestli budu muset jít na nějaké odběry, nebo výtěr a ona mi řekla, že pan doktor to nedělá, protože mi dnes udělají výtěr, přes víkend něco špatného sním a může z toho být salmonela jak brno.Tak v tom případě nějak nechápu k čemu ten průkaz vůbec je
Jo taky mě to bude stát 300,–
- Citovat
- Upravit
@rozmary tak to jsem taky nepochopila, aby to bylo vse o. k.,tak to by se muselo na stery chodit kazdy den ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky mám potravinářský průkaz, za 100 Kč na rok, a na stěry jsem jít nemusela.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já dostala potravinářský průkaz za 300 Kč a pár odpovědí na dané otázky. Nikdo si mě neprohlédl, nikdo nic nekontroloval..dobrý byznys! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravotni prukaz a tehotenstvi
Ahoj,
obcas zaskakuji v cukrarne (brigadne). Prukaz si teprve budu zarizovat (nahoda je blbec), ale vysel mi pozitivni test. Daji mi prukaz i kdyz jsem tehotna? K doktorovi jdu az v patek. Nikdo o tom nevi, proto anonym. Diky.
- Citovat
- Upravit