Potřebuji poradit ohledně pračky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Potřebuji poradit ohledně pračky
Našel by se tu prosím nějaký odborník na pračky? Potřebuji poradit nebo spíš názor jestli půjde opravit nebo ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@mína77 zavolej zitra 608 263 751 - p. Horak. Idealne az po desate dopol. Je to opravar pracek, podle popisu ti rekne co a jak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Odbornik nejsem, ale řešila jsem to tak, ze jsem si nasla opravare na moji značku pračky, přijel k nám domů, pračku rozdelal, zjistil, ze vada je neopravitelna a doporučil koupit novou pračku. Za revizi si vzal 280 Kč, i s náklady na cestu. Dostala jsem doklad i s tim, ze oprava by byla nerentabilni. Pracka mela strženy buben.
Nevím, jak to chceš vyresit formou diskuze na netu, určití opravari se orientují na určité typy praček, zajímala je značka, aby věděli, koho z firmy poslat.Ani odborník by Ti neřekl, jestli to jde, pokud by to neprohledl a nerozdelal.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucca2207 me podle popisu nebyli schopni říct, co a jak. Navíc opravari v terénu nemaji na vybavovani cas.Kdyz přijel, stačilo mu na to kouknout a věděl, rozmontovanim ověřil.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já nečekám že mi tu někdo řekne co tomu je, ale jen když se na ni vylil téměř celý bojler vody a zřejmě tam nastal zkrat, jestli je možné, že bude fungovat nebo bude možná spíš na odpis.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky budu muset někam zavolat. Ale počítám, že je pračka na odpis. Prala jsem na hodně stupňů, najednou rána a smrad, jako když se něco pálí a vyhodila pojistky. Pračka horká, tak si myslím, že asi shořel motor. No, vydržela 15 let.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jana206 po telefonu to urcite neopravi, to je jasny. Ale pokud chce nekdo radu typu toho, jestli ma smysl oprava nebo ne, vetsinou poradi. Je to muj bracha, takze vim o cem mluvim
nekdy to nejde odhadnout, ale vetsinou ano.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit