Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahoj chtela jsem se zeptat od kolikateho tydne tehotenstvi mi prestane byt zle___??? dekuji ![]()
Říká se, že na konci prvního trimestru, ale některý ženský mají nevolnosti třeba celý těhotenství. Mě třeba bylo špatně ve třetím trimestru, když děloha začala tlačit na žaludek
Ahoj,
to ti nikdo neřekne, jak to bude zrovna u tebe
V posledních dvou těhotenstvích jsem zvracela přes půlku těhotenství
V ostatních mi buď nic nebylo, nebo jsem měla jen žaludek jako „na vodě“ a trvalo to první 3 měsíce ![]()
mne nebylo zle vubec ale kamaradka zvracela ve dne v noci do cca 17tt
Me skoncikly nevolnosti po 8 týdnu. Mezi 8 a devátým hladina Hcg (spoustec nevolnosti)dosahuje vrcholu a pak uz by se melo delat dobre. Samy od sebe by mely nevolnosti ustat ko dvacateho týdne…to je obecne receno, ale kazda tehulka to ma jinak:) skus se zeptat mamky:) já treba kopíruju její tehotenství uplne presne:)
Mně bylo v 1.těhotenství špatně asi až do 5.měsíce.Pořád jsem zvracela.Při druhém těhotenství mi bylo špatně pořád,ale nejvíc asi až u konce-v tom 9.měsíci ![]()
Mně se udělalo dobře vždycky po porodu. Hrůůůza - těhotenství bylo moje nejhorší období - 27. měsíců u záchodu, nebo omdletá…
![]()
Ale výsledek vždy stál za to…
![]()
U mě se to zlepšilo po prvním trimestru, a pak se mi dělalo zase zle měsíc před porodem. To už ale nebylo tak hrozný. ![]()
Já sem těhotná poprvý (5. měsíc) a mám to štěstí, že mi bylo špatně za celou dobu jenom 3× ![]()
A mně nebylo zle vůbec, a teď jsem v 39.týdnu a ani žáha mě moc nepálila. Jenom párkrát a nijak výrazně. Každá to máme prostě různé. Tak jen doufám, že porod přežiju - jsem dost rozmazlená, bo těhotenství mě bavilo a užívala jsem si to. ![]()