Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
dada 25 píše:
ahoj chtela jsem se zeptat od kolikateho tydne tehotenstvi mi prestane byt zle___??? dekuji
Ahojky, me bylo spatně první 3 mesíce, to jsem jedla jenom ovoce jinak vsechno ostatni ze me vylitlo. pak to bylo uz ok, ale az do porodu jsem trpela nechutenstvim
Má to každý jinak, neboj snad to brzy prejde ![]()
Tak mně přestalo být špatně hned po porodu
.Do pátého měsíce jsem jen zírala do zdi,neschopná čehokoliv,pak už jsem občas dokázala umýt nádobí…Nerada na to vzpomínám,měla jsem vždycky extrémní nevolnosti.A nepomohlo nic.Až porodit ![]()
Po porodu, ale to jsou zase očistky a další radosti s miminkem ![]()
Zvracení přešlo cca mezi čtvrtým a pátým měsícem, pak nastoupila žáha, spona, blbě se dýchá, ale jinak to bylo „krásných“ devět měsíců ![]()
Jsme ve 12tt a je to lepší než řped pár týdny…to mi bylo blbě celé dni…te je to jen ráno a večr cca do půlnoci,sice žádná výhra ale řpes dne jakžtakž funguje i když to se mi zas zavírají oči a jsem ko
Při prvním těhotenství mi bylo špatně prvních pět měsíců. A při druhém jen první tři měsíce.
Mě přestalo být špatně až v 7 měsíci, ale to pak přišly jiné potíže ![]()
u mě ze začátku nic,ale pak mi bylo blbě tak od 9 tt do 20 tt… ![]()
dada 25 píše:
ahoj chtela jsem se zeptat od kolikateho tydne tehotenstvi mi prestane byt zle___??? dekuji
to je individualni..me prestalo byt spatne, jak skoncil I. trimestr ![]()
Ahoj, mě bylo špatně asi do 15týdne, pak měsíc šílený migrény a teď si užívám období klidu, jsem 22tt. ![]()
V prvom tehu do kOnca 4. Mesiaca, ale v druhom tehu do konca 2. trimestra, vlastne aj doteraz obcas mam tie nevolnosti.
tak já sem teprve v 9tt,ale doufám,že to přejde brzy.špatně je mi 2týdny a řekla bych čím dál hůř.doktorka mě uklidňovala,že většina nevolností přejde do 14tt,tak jen doufám,že mám před sebou max.měsíc,jinak se asi zbláznim