Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Radši bys měla zvážit, jestli je pro tebe vůbec vhodné mít sex. Evidentně na to ještě nejsi psychicky připravená. Ne na možnost případného otěhotnění, ale vůbec na sex. Vlastně jste zkombinovali dvě antikoncepční metody (kondom, přerušování) a velmi pravděpodobně byl styk i mimo plodné dny. A ty máš přesto tak velký strach. To chceš vysilovat a tohle prožívat po každém sexu? To nevyřeší ani HA. Vím o čem mluvím, v tomhle věku jsem to měla úplně stejně a teď zpětně vidím, jak strašně mentálně nepřipravená jsem byla.
@unuděná ano už to vim, ale když jsem si to hledala někde bylo napsané 10-14 dnů po styku a někde 10-14 dnů po ovulaci
@Anonymní píše:
@unuděná ano už to vim, ale když jsem si to hledala někde bylo napsané 10-14 dnů po styku a někde 10-14 dnů po ovulaci
No protože abys ze styku mohla otěhotnět, musí být v době ovulace plus mínus pár dní
Takže je to vlastně totéž.
@jessikka styl jsme měli už parkrat před tím. A nikdy jsem neměla strach ale teď ho mám
@Anonymní píše:
@lachtanice86 pardon ale jen jsem se zeptala na nějakou otázku, protože se bojím. A vy me tu budete ještě říkat tohle?
Vždyť je to pravda. Kdyby si věděla jak funguje ženský cyklus a co znamená chráněný styk, tak se takhle blbě neptas
@Anonymní píše:
Takže je nemožné otěhotnět?
Otěhotnět můžeš vždy, pokud máš sex.
A holky ti radí dobře. Nejdřív si vážně něco načti o tom, jak funguje ženské tělo a cyklus a o metodách antikoncepce a až pak sexuj. Nejsi na to zralá ani v nejmenším.
@Anonymní píše:
Takže je nemožné otěhotnět?
Pokud soulozis, tak VŽDY je nějaká šance na otěhotnění. Můžeš ji maximálně minimalizovat, ale vždy nějaká zůstane. Pokud chceš mít 100% jistotu, tak nesouloz.
Jo dobře, shodneme se na tom ze byl sex mít ještě neměla, ani já ho teď nechci. Nic moc o tom všem ještě nevím, přece jen mi je 16 a ve škole tohle nějak extra neberou. Takže šance na otěhotnění je malá. Jestli to chapu dobře. Jen jsem proste potřebovala poradit. Mamku nemám a taťka o tom neví..
@Anonymní píše:
Jo dobře, shodneme se na tom ze byl sex mít ještě neměla, ani já ho teď nechci. Nic moc o tom všem ještě nevím, přece jen mi je 16 a ve škole tohle nějak extra neberou. Takže šance na otěhotnění je malá. Jestli to chapu dobře. Jen jsem proste potřebovala poradit. Mamku nemám a taťka o tom neví..
Kdyz sex nechceš, tak proc s někým chrápeš? Bože to je logika. Je ti 16 ve skole to neprobirate dostatečně, dle tebe, tak snad použiju hlavu a něco si přečtu sama.