Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Jé zrovna se taky chystáme objednat kočár, tak kdyby se našla ještě jedna dobrá duše, byla bych vám moc vděčná. Snad nebude zakladatelce vadit, že jsem se vetřela ![]()
Edit: sháním tu poukázku za 300 kč, při nákupu nad 5000 ![]()
Já mám slevový kód na autosedačku Cybex Cybex Solution X2-FIX 2015 (sleva 600kč) a na Fisher Price Mluvící pejskova sestřička (sleva 100kč) z Mall.cz Kdyby někdo měl zájem, napište mi SZ
@Deninina nevadí, stejně potřebuješ poukázku na 300,– Já potřebuji 500,– (ale jak jsem psala, hned po nákupu ji vrátím zpět) ![]()
@verulicek
stejně nejspíš máme smůlu, četla jsem si tam ty podmínky a asi ještě nikdo kupóny mít nebude. Píše se tam, že akce začíná od 12.2 a trvá do 28.2 a kupónky odešlou 14 dnů od nákupu, takže teoreticky první slevové kupóny budou odesílat až 26.2 a pak ještě najít někoho, kdo v ten den nakoupil
Takže my kočárek objednáme podle plánu nejspíš v pondělí… ale je to škoda no ![]()
@Deninina Aha to jsem si nevšimla..škoda no..taky objednáváme zřejmě v pondělí ![]()
@Deninina píše:
@vulicekstejně nejspíš máme smůlu, četla jsem si tam ty podmínky a asi ještě nikdo kupóny mít nebude. Píše se tam, že akce začíná od 12.2 a trvá do 28.2 a kupónky odešlou 14 dnů od nákupu, takže teoreticky první slevové kupóny budou odesílat až 26.2 a pak ještě najít někoho, kdo v ten den nakoupil
Takže my kočárek objednáme podle plánu nejspíš v pondělí… ale je to škoda no
To ke teda jako od nich hnusny. O vanocich meli akci ze davali stovku ke kazdymu nakupu-poukazku. Ale me nic neprislo. Tak jsem jim v lednu napsala. Holcina mi poslala kod ktery vubec nefakcil. ![]()
Ahoj, nemáte někdo navíc kupon, který nevyužijete? Předem děkuji
![]()
@terinka4444 škoda, že jsi nenapsala vcera, zrovna mi vyprsela platnost ![]()
Ahoj maminky, nemáte prosím některá slevový kod na 1000 korun při nákupu nad 10000? Moc by nám to pomohlo. Předem děkuju ![]()
Ahoj, nemáte někdo prosím slevový kod na 1000kč při nákupu nad 10tis.? Mockrát děkuji:)
@Deninina neměli by nám už poslat kupóny na slevu? My jsme nakoupili koncem února a pořád nic.. ![]()
@verulicek
My jsme tam dneska volali.. pry ho poslou snad pristi tyden. Maji v tom bordel. ![]()
@verulicek Jsem po dlouhé době vlezla na mail a už kupóny mám, jen to je v těch hromadných mailech, kam nečumím ![]()
Ahoj holky, prosím o pomoc. Teď mají na Mall.cz akci, že když někdo nakoupí nad 2000,– tak dostane slevové kupóny (viz. https://www.mall.cz/ziskejte-2000). Budeme teď kupovat kočár a protože každá koruna dobrá, chtěla jsem poprosit, kdo máte doma poukázku na 500,– (uplatňuje se při nákupech nad 8 tisíc), zda byste mi mohli poslat ten slevový kód. Já pak za nákup taky dostanu tyto poukázky a poslala bych vám zase kód za 500,– nazpět. Je tu někdo, s kým bych se mohla domluvit? Děkujeme!