Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Zdravím,
chtěla bych se zeptat zda některá neplánuje návštěvu veletrhu v Brně. Nikdy jsem tam nebyla a nevím zda má cenu se tam jet podívat. Budu zháněkt kočárek, tak jestli tam bude výběr, někdo mi poradí a jestli je to tam levnější.
A je výhodnější kupovat tam nebo až někde v kameném obchodě?
@Bejbyy je koukám ze mate dvojcatka, byli tam i pro dvojčata? Asi jo ze ![]()
Byla jsem vloni a dost mě to zklamalo, vstupné 160kč… a samý kočár a že by to bylo nějak levnější než v obchodě mě moc nepřišlo… jinak nabízení různých vychytávek pro mimi a maminky, kdyby to měl mít člověk vše doma tak musí mít vilu a být milionář…
@mikuma25 já nevím, já koukala jen na dvojčatový (neměl jsem přehled o cenách, ale lidi tam kupovali)… @Lenek byly a rozhodla jsem se tam, že zainvestuju do něčeho co aspoň uzvednu tak, že najedu na obrubník bez pomoci ![]()
Přes emimi byl levnější vstup tuším a chci se tam mrknout i letos
@Lenek já chtěla kočár vedle sebe a bylo to jediný místo kde jsem si mohla porovnat TFK, EW a Bumbla
@Bejbyy ja chci zas ABC design zoom(za sebou) a v celém zlínském kraji neni prodejna, kde by měli vystaveny jakýkoliv kočár pro dvojcata, tak je pro me veletrh velka šance ze ho uvidím a zkusím nazivo
@Lenek ty jo, ABC tam loni asi nebylo
není někde už seznam vystavovatelů?
Edit: Minimálně to můžete spojit s návštěvou kočárkových obchodů v Brně
@Bejbyy no včera sem koukala a vystavovatele tam vypsání jeste nejsou. No budu sledovat a snad tam budou. Je to nefér, ze v obchodech s dvojcatkama moc nepocitaji, když se jich rodi tolik
Byla jsem tam a nebylo to nic moc. Kdybych nebyla z Brna, byla bych tam zbytečně nejela. Kočárky se dají najít i na netu, popř. v obchodě. Přes emimino jsem platila polovinu.
Já myslím že je to dobré v tom, že si ty kočárky člověk může ošahat a vyzkoušet, ne? A je jich tam víc než v obchodě. Tedy doufám.
Kdosi tady psal že se da sehnat vstupenka nějak levněji. Nevíte kde?
@mikuma25 admini loni založili „dikuzi“ s kodem na levnější vstup
Díky moc, doufám že i letos bude něco podobného a trošku ušetříme. ![]()