Veletrh pro dítě 2015 Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7.3.15 08:06

Dekuju moc. Mame to prece jen 60 km a jet tam zbytecne se mi nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
7.3.15 12:50

@Bejbyy
Tak co, už? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
7.3.15 14:02
@Pajafa píše:
@kacibu Co se týká látkovek mají tam stánek popoliny, petit lulu, bamboolik a pop-in. To je myslím vše, byla jsem tam ve čtvrtek a bohužel jsem u žádného stánku neodolala a něco koupila :oops:.
Mě se u Petit Lulu líbí jejich materiál vkládaček a vrstvených plen. Nejvíc jsem nakupovala u Bamboolíku tak jsou i hrozně fajn na stánku.Příspěvek upraven 06.03.15 v 20:45

Ještě Ellas House tam byly.
Montessori hračky jsem tam nikde nezaregistrovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Veromila
6.10.15 18:01

Dobrý večer, obnovuji diskusi - mám dotaz - nevíte někdo, jestli nebude nějaký veletrh pro dítě v Brně letos ještě jednou? Vím, že ted bude v Praze, mám to ale dost z ruky…Kde se to ev. dá zjistit? Díky.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.10.15 19:14

@Veromila dobrý večer, myslím že žádný veletrh nebude, ale v časopisu Maminka -listopadové bývají slevové kuponky :-)

• Citovat
  • Upravit
1707
7.10.15 13:12
@Veromila píše:
Dobrý večer, obnovuji diskusi - mám dotaz - nevíte někdo, jestli nebude nějaký veletrh pro dítě v Brně letos ještě jednou? Vím, že ted bude v Praze, mám to ale dost z ruky…Kde se to ev. dá zjistit? Díky.

V Brne byva veletrh jen jednou za rok v breznu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20852
16.2.16 10:08

Veletrh PRO DÍTĚ 2016

Dobrý den,

také letos se v Brně bude ve dnech 3.-6. 3. 2016 bude konat veletrh Pro dítě. A my pro Vás máme celkem 50 volných vstupenek. Stačí se zúčastnit soutěže a jsou Vaše.

Těšíme se na Vás na veletrhu! :kytka:

Za tým eMimino.cz
adminka Eliška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák