Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj holky
Prosím vás nevíte některá jak je to se vstupným pro 3 leté dítě? Nemůžu to nikde najít ![]()
Zdravím,
děti mají vstupné do šesti let zdarma –zde najdete celý ceník. Doporučuji koupit předem zvýhodněné vstupné pro Vás. Více info v dnešním článku na hlavní stránce eMimina.
Hezký den, ![]()
Monika
@admin Děkuju. Právě jsem nevěděla jestli mám do počtu vstupenek zahrnout i pro dceru
Ještě jednou moc děkuju.
Ahoj holky, chci se zeptat, kdo se zitra chystate na veletrh Pro dite? Muzete se mrknout jestli tam budou mit autosedacky Römer? A jak na ne bude sleva? Jestli se nam vyplati jet 60 km a jeste platit vstupny. Ta nase vybrana stoji 5500,– na netu. Kvuli 10% sleve by se nam to nevyplatilo. Diky.
Zdravím,
doporučuji prohlédnout seznam přihlášených vystavovatelů. O přesných slevách se možná dočtete na oficiálních českých stránkách nebo Facebooku firem.
Užijte si veletrh, ![]()
Monika
Ahoj maminky, které jste dnes byly na veletrhu, stojí to za to tam jezdit? děkuju moc za názor
No to já ještě nevím, spíš asi nějaký drobnosti, jestli je tam hodně nebo málo stánků. jestli je lepší jít raději do obchodu
My byly 2 roky po sobě a děs. Samý drahý kočár-alespoň pro mě. Myslela jsem že když je to pro děti bude tam něco i pro větší. Většinou pro mimina a drahé.
Vstupné taky dost.My už teda nikdy.
Nám se líbily jen modeláři-hlavně malému.
Ahoj já jsem se byla podívat ve čtvrtek, nemám srovnání s jiným veletrhem a dost záleží co konkrétně sháníš. Já jsem těhotná a jela jsem se podívat na kočárky ( byli tam: Peg perego, Jané, Baby design, Camarelo, Tautonia, Bogaboo, Baby jogger… a další). Měli tam levnější kočárky z Polska i ty drahé. Je pravda že dražší převažovaly. Pro straší děti tam moc věcí neměli.
Jinak tam bylo všechno možné, přes oblečení, postýlky po látkové plínky, ale zase nějak extra hodně stánků tam nebylo.
Mě ta cesta vyšla dost draho, protože mě po cestě z nádraží na Výstaviště, kde jsem vystupovala chytil revizor a jízdenku jsem měla na 20min a o minutu mi propadla. Bylo na ní uvedeno, že platí do 48 minuty a bylo 49. No a ten d…l po mě chtěl zaplatit pokutu 800,–Kč. Tak jsem si i pobrečela
Jsem si pak říkala kolik hezkých věcí jsem mohla za to mimču koupit a celý den jsem měla zkažený.
Příspěvek upraven 06.03.15 v 16:00
@dada453 Někteří lidé jsou svině a asi jim dělá radost ubližovat druhým. Neřekla bych nic kdybych jela na černo, ale kvůli jedné minutě navíc platit 800,–Kč mi příjde zvrácené. Doufám, že ho dostihne karma aspoň.
Je pravda, že pro starší děti tam toho moc nebylo, spíš jen oblečení (hlavně české značky) a pak věci mimo zboží - skákací hrad, modely letadel, tanků a autíček.
Nejvíc věcí tam bylo pro nastávající maminky a miminka, nejvíc kočárky, autosedačky, dětské postýlky, kojenecké oblečení a jiné potřeby pro kojence (oblečení, hračky, fusaky, zavinovačky, monitory dechu, chůvičky, látkové plenky, hacky, nosítka… atd atd). Nějaká zdravá výživa, věci z chráněných dílen (měli tam krásné vyřezávané autíčka a vláčky i s velkou dráhou, tam si syn hrál hodně dlouho), Duplo. No, kdybych tam měla v plánu něco nakupovat, tak bych byla asi zklamaná, ale byla jsem tam spíš omrknout, co je nového, doprovodit kamarádku a vytáhnout děcka taky někam jinam než do parku, takže jsem spokojená.