Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Vetsinou ne, pouzivam jen na noc a co se mi nejlip osvedcili jsou ty z lidlu.
@Nieny Člověče, ty děláš nějaký průzkum? Musíš vyzkoušet sama, co ti vyhovuje. Vložky mi nevyhovují, používám menstruační kalíšek. A až někdo vymyslí, jak se bez hormonů zbavit menzesu, zlatem ho zahrnu. ![]()
Jaký význam má tento dotaz, nechápu. Každý používá to, co mu vyhovuje. K čemu mi je informace, co používá jiná, úplně cizí ženská. Hloupé, prázdné a zbytečné téma. Škoda, že jsou tu zakládána témata k úplným banalitám. Snad, ženské, máme na víc ![]()
@Amelie30 píše:
@Nieny Člověče, ty děláš nějaký průzkum? Musíš vyzkoušet sama, co ti vyhovuje. Vložky mi nevyhovují, používám menstruační kalíšek. A až někdo vymyslí, jak se bez hormonů zbavit menzesu, zlatem ho zahrnu.
umí to některé antikoncepční prášky. Příjemný bonus k jejich základní funkci.
Používám kalíšek a tampony, vložky používám maximálně látkové v době ovulace. Koupila jsem si pár veselých s velurovym povrchem společně s kalíškem.
@Burj Chalifa Vím, vím. Ale vzhledem k vysokému tlaku (a už se mi začínají ozývat i křečové žíly na nohách) mi není hormonální antikoncepce doporučována. Dr. doporučila nehormonální tělísko, což menzes neřeší. Chci jít na podvaz, až bude nejmladší trošku starší. Což sice menzes taky neřeší, ale z těch variant, co mám na výběr, je to prašť jako uhoď. ![]()
@Burj Chalifa píše:
umí to některé antikoncepční prášky. Příjemný bonus k jejich základní funkci.
a zpusob, jak si kompletne odrovnat schopnost plodit. ![]()
@warita píše:
a zpusob, jak si kompletne odrovnat schopnost plodit.
Asi jak u koho. Já je brala pět let, pak jsem vysadila a do tří měsíců jsem byla v tom. Ale zase uznávám, že jsem otěhotněla ve 23, což už dnes není moc moderní.
Také uznávám, že teď už bych se ráda hormonům vyhnula, protože potlačovaly i chuť na sex. ![]()
Vložky nepoužívám, jenom tampony. Vložky jsem měla naposledy po porodu (porodnické z DM a následně na noc Always).
@Nieny víceméně nevyhovují, ale tampony nonstop používat nechci a nesmím a kalíšek mi zatím nesedl, takže jedu půl na půl látkové a jednorázové vložky. Uvažuju ještě nad zkouškou jednoho kalíšku a případně výrazně rozšířím sbírku látkových.
Vložky mi vyhovují, látkové. Jednorázové používám jen velmi výjimečně.