Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Nieny víceméně nevyhovují, ale tampony nonstop používat nechci a nesmím a kalíšek mi zatím nesedl, takže jedu půl na půl látkové a jednorázové vložky. Uvažuju ještě nad zkouškou jednoho kalíšku a případně výrazně rozšířím sbírku látkových.
Vložky mi vyhovují, látkové. Jednorázové používám jen velmi výjimečně.
No, vložky mi nevyhovují, ale tampony používat nemohu. Jakmile ho začnu používat MS se druhý den ukončí a je úplně jedno jestli je to v začátku nebo v prostřed
Jinak vždy jsem používala alweis, ale nějak začínám přecházet na ty úplně nejobyčejnější z kauflandu, řekla bych že kvalitou jsou na tom podobně.
@Nieny Už ses jednou ptala na tampony, podruhé na tampony a vložky a teď jen na vložky? Můžeš nám aspoň lidsky a dospěle vysvětlit, CO se vlastně chceš dozvědět a proč? ![]()
@LAlezane píše:
@Nieny Už ses jednou ptala na tampony, podruhé na tampony a vložky a teď jen na vložky? Můžeš nám aspoň lidsky a dospěle vysvětlit, CO se vlastně chceš dozvědět a proč?
Tak dospěle, to bude asi těžké. S prominutím, i těmito při. blblými diskusemi padá EM na své dno. Proboha, k čemu zakladatelce bude dobré vědět, co si dává mezi nožky BCH
.Jaký přínos to pro ni bude mít. Nebo není schopna překročit svůj intelektový limit, vymyslet smysluplnější téma a bude dál zakládat další podobné banální diskuse.
Promin, ale jsi divna. Kdyz se clovek koukne na tve temata a prispevky, tak te porad jen zajima, jake ktera…
To se nestaci zeptat jednou, kdyz uz?
![]()
Vyhovují, většinou Always sensitive. Ale nejvíc mi vyhovaly vložky v Japonsku, nechápu, proč se u nás nedělá nic podobného. Tenoučké, jemný povrch, absorbovaly neskutečné množství a povrch byl pořád suchý.
@Nieny píše:
Ahoj holky,
Vyhovuji vam menstruacni vlozky?
Popripade jake mate nejradeji?
Diky za odpovedi
Děláš výzkum pro nějakou firmu? Podle tvých založených témat to tak vypadá.
@BlaZenkaB píše:
Vyhovují, většinou Always sensitive. Ale nejvíc mi vyhovaly vložky v Japonsku, nechápu, proč se u nás nedělá nic podobného. Tenoučké, jemný povrch, absorbovaly neskutečné množství a povrch byl pořád suchý.
Roky jedu na intimkach jak pri praskach tak pri vysazeni kdy byla ms silnejsi jsem si kupovala akorat ty delsi a trosku tlustsi…takze takovy kompromis mezi vlozkou a tampony ![]()
Ale abych taky odpověděla, ne, nepoužívám. Už 8 let mám kalíšek a je to nejlepší věc. Sem tam intimky, fajn jsou třeba z Lidlu. Šestinedělí jsem s vložkama těžce přetrpěla.