Používání vložek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27264
27.10.17 19:25

@Nieny víceméně nevyhovují, ale tampony nonstop používat nechci a nesmím a kalíšek mi zatím nesedl, takže jedu půl na půl látkové a jednorázové vložky. Uvažuju ještě nad zkouškou jednoho kalíšku a případně výrazně rozšířím sbírku látkových.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13772
27.10.17 19:37

Vložky mi vyhovují, látkové. Jednorázové používám jen velmi výjimečně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
27.10.17 19:39

Ne, vložky jsou fuj

• Citovat
  • Upravit
4615
27.10.17 19:43

Nevyhovuji, za me určitě tampony ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
27.10.17 19:50

No, vložky mi nevyhovují, ale tampony používat nemohu. Jakmile ho začnu používat MS se druhý den ukončí a je úplně jedno jestli je to v začátku nebo v prostřed :nevim: Jinak vždy jsem používala alweis, ale nějak začínám přecházet na ty úplně nejobyčejnější z kauflandu, řekla bych že kvalitou jsou na tom podobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1386
27.10.17 19:59

@Nieny Už ses jednou ptala na tampony, podruhé na tampony a vložky a teď jen na vložky? Můžeš nám aspoň lidsky a dospěle vysvětlit, CO se vlastně chceš dozvědět a proč? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
27.10.17 20:11
@LAlezane píše:
@Nieny Už ses jednou ptala na tampony, podruhé na tampony a vložky a teď jen na vložky? Můžeš nám aspoň lidsky a dospěle vysvětlit, CO se vlastně chceš dozvědět a proč? :nevim:

Tak dospěle, to bude asi těžké. S prominutím, i těmito při. blblými diskusemi padá EM na své dno. Proboha, k čemu zakladatelce bude dobré vědět, co si dává mezi nožky BCH :think:.Jaký přínos to pro ni bude mít. Nebo není schopna překročit svůj intelektový limit, vymyslet smysluplnější téma a bude dál zakládat další podobné banální diskuse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
27.10.17 20:17

Promin, ale jsi divna. Kdyz se clovek koukne na tve temata a prispevky, tak te porad jen zajima, jake ktera…
To se nestaci zeptat jednou, kdyz uz?
:roll: :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
27.10.17 20:24

Ne, používám kalíšek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2896
27.10.17 20:36

Vyhovují, většinou Always sensitive. Ale nejvíc mi vyhovaly vložky v Japonsku, nechápu, proč se u nás nedělá nic podobného. Tenoučké, jemný povrch, absorbovaly neskutečné množství a povrch byl pořád suchý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
27.10.17 21:14
@Nieny píše:
Ahoj holky,
Vyhovuji vam menstruacni vlozky?
Popripade jake mate nejradeji?
Diky za odpovedi :*

Děláš výzkum pro nějakou firmu? Podle tvých založených témat to tak vypadá.

• Citovat
  • Upravit
44198
27.10.17 22:07
@BlaZenkaB píše:
Vyhovují, většinou Always sensitive. Ale nejvíc mi vyhovaly vložky v Japonsku, nechápu, proč se u nás nedělá nic podobného. Tenoučké, jemný povrch, absorbovaly neskutečné množství a povrch byl pořád suchý.
:lol: :lol: vtip nebo mysleno vážně? :lol: :lol: Pribuzna zila pul roku v Japonsku, budu se ji na to muset zeptat :mrgreen: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2250
27.10.17 22:16

Roky jedu na intimkach jak pri praskach tak pri vysazeni kdy byla ms silnejsi jsem si kupovala akorat ty delsi a trosku tlustsi…takze takovy kompromis mezi vlozkou a tampony :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25194
27.10.17 22:19

@Nieny Ty tvoje diskuze, to je mazec 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25194
27.10.17 22:21

Ale abych taky odpověděla, ne, nepoužívám. Už 8 let mám kalíšek a je to nejlepší věc. Sem tam intimky, fajn jsou třeba z Lidlu. Šestinedělí jsem s vložkama těžce přetrpěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová