Konec platnosti řidičáku

167
26.10.17 09:35

Konec platnosti řidičáku

Ahoj holky, kamaradka se me ptala, jestli nevim, jak se postupuje, kdyz konci ridicak- jeji konci pristi rok. Je ji 42 let. Udajne se musi dokladat jakasi lekarska prohlidka (rikala ji pry znama), ale na netu pry zadne takove info neni. To bych rekla, ze se snad dela az u starsich lidi. Nema prosim nektera z Vas podobneho veku ted cerstve zkusenost, jak se postupuje? Diky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5040
26.10.17 09:43

Tak to je snad až od nějakých sedmdesáti, ne? Teď si normálně na dopravce zažádá o novou kartičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
26.10.17 09:47

Normálně přijde na registr, zažáda o nový a je to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
26.10.17 10:03

@Čičorečka @Mollify83 Moc diky, no presne to jsem si rikala, ze prohlidka snad az v duchodovym veku, a ne ve ctyriceti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19790
26.10.17 10:06
@ragnar píše:
Ahoj holky, kamaradka se me ptala, jestli nevim, jak se postupuje, kdyz konci ridicak- jeji konci pristi rok. Je ji 42 let. Udajne se musi dokladat jakasi lekarska prohlidka (rikala ji pry znama), ale na netu pry zadne takove info neni. To bych rekla, ze se snad dela az u starsich lidi. Nema prosim nektera z Vas podobneho veku ted cerstve zkusenost, jak se postupuje? Diky :kytka:

Jít tam, kde se dávají řidičáky (odbor dopravy pověřené obce) a požádat o nový řidičák. Jsem starší a lékařskou prohlídku po mně nechtěli. Jen platnou občanku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
26.10.17 10:08

@ragnar a nebo by si kamarádka mohla zavolat na registr a zeptat se sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
26.10.17 10:09
@ragnar píše:
@Čičorečka @Mollify83 Moc diky, no presne to jsem si rikala, ze prohlidka snad az v duchodovym veku, a ne ve ctyriceti :lol:
Žádná prohlídka není potřeba, řešil jsem to před týdnem. Dokonce se ani nic neplatí. Jenom je nutné donést si vlastní foto (na občanku a pas si vás vyfotí na místě, tady ne, resp. u nás na magistrátu nabídnou vyfocení na oddělení OP, ale to se platí a mají to předražené ).
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
26.10.17 13:29

@eumedon @Gnaar diky moc za info! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie