Prasečák

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4885
26.10.17 08:19

Prasečák

Přijde vám normální, aby na místě tábora, kde umíraly i děti, stál prasečák?

Přivedla mě na tuto otázku jiná debata.
Mně tedy ne!
Prostě je to chucpe.
A i kdyby tam byli Romové, židé, gayově nebo třeba pygmejové.
Nebudu reagovat, odjíždím na welnes. Přeji pěkné podzimní prázdniny.
 lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21311
26.10.17 08:22

Mne nepřijde normální, aby takové místo stát vykupoval za 450 mega, když na živé nemocné děti se musí pořádat sbírky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
26.10.17 08:23

Tak to by nemohlo stát nikde nic. Všude umíraly děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5894
26.10.17 08:24

@Lenka002 tak on nestal na tom miste ale v jeho blízkosti. Nekdo musel vydat povoleni na stavbu, ten by mel byt trestan, ne ten co to tam postavil a uz vubec ne, ze to budeme platit z dani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1951
26.10.17 08:29

Přesně, raději bych ty peníze použil na pomoc potřebným. Je to hodně peněz. Navíc se bude bourat něco hodnotného. Určitě tam pracují nějací lidé.. nepřijde mi to jako dobré řešení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3753
26.10.17 08:31

Mně nepřijde normální, že někdo záloží téma a jede na wellness :mrgreen: :mrgreen:

jinak souhlasím s @Tichošlápek a @xjuklickova

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
26.10.17 08:34

@Conulka Tak pardon, přečtu si to v neděli.

Já zírám na názory, kdyby to nyl větší tábor třeba Mauthausen či Bergen-Belsen, tak by to bylo OK?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
26.10.17 08:36

@Lenka002 no pro mne ano. Lepší místo smysluplně využít, zvláště když uz se tak děje. Nevidím na chovu prasat nic urážlivého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
26.10.17 08:39

Chyba je, že na památném místě ten prasečák vůbec stojí, takže za mě je správné to dát do pořádku. Vepřín je tam od 70. let, tj. není to chyba předchozích vlád, že tam stojí. Mohou za to komunisté a jde opět o napravování chyb doby minulé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1125
26.10.17 08:40

@Tichošlápek já s tím taky nemám problém. Naopak mi přijde, že se to zbytečně zpolitizovalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
26.10.17 08:45
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
26.10.17 08:45
@Tinuvien píše:
Chyba je, že na památném místě ten prasečák vůbec stojí, takže za mě je správné to dát do pořádku. Vepřín je tam od 70. let, tj. není to chyba předchozích vlád, že tam stojí. Mohou za to komunisté a jde opět o napravování chyb doby minulé.

ANO :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
26.10.17 08:50
@Tichošlápek píše:
@Lenka002 no pro mne ano. Lepší místo smysluplně využít, zvláště když uz se tak děje. Nevidím na chovu prasat nic urážlivého.

Souhlas… Nezdálo by se mi vhodné, kdyby na dosud pietním místě někdo hodlal postavit nově třeba ten vepřín. Ale tenhle tam stojí už skoro 50 let, funguje a jeho likvidace a výkup přijde na děsný peníze, které by se daly využít jinde smysluplněji. A kromě toho tam památník je. Nikdo netutlá, že tam žádný koncentrák nikdy nebyl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3753
26.10.17 08:50

@Lenka002 no tak samozřejmě prasečák může stát kdekoli jinde a obětí (těch Romů) je mi moc líto a chápu, že by to tam mělo vypadat jinak, ALE na druhou stranu, aby se to vykopovalo za takovou pálku mi nepřijde jako vhodné řešení :nevim: :nevim:
spíš by to měla být morální otázka na toho majitele prasečáku, proč je ta cena tak vyšponovaná, ne..? 450 mega??? -to je jak za hrad :jazyk: :jazyk:
jenže v dnešní předposrané době si žádný politik netroufne tohle říct nahlas - zaprvé by byl rasista a zadruhé by ještě popíral hrůzy války a přitom by se jen snažil jen najít řešení, který by ze státu nevysálo tolik peněz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
26.10.17 08:52

@Lenka002 vazne ;) dojemné staré fotky na tom nic nezmění, to cílíš na špatnou osobu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová