Prasečák

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6915
26.10.17 10:29
@Tinuvien píše:
@Gnaar to si zjisti na příslušném ministerstvu. :kytka:

Od toho já tady nejsem, Andrej ty sxině už vypráská :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
26.10.17 10:29
@Tinuvien píše:
Já to jen konstatovala. ;) Lopatama to řešili komunisté a bylo lépe? Mám pocit, že ne. Ten Tvůj skutečný život, to je jako co? Lopata a utírat nekomu sliny? :nevim: Když můžu, pomáhám ráda, ale fakt nesnáším takové to povyšování „mám lopatu, tak kdo je víc“. Takž pár kopat v kůlně mám a použít ji umím. Už jsem víc člověk? :roll:

Skoda casu holka. Ja musim jit utirat ty sliny, nemam cas brecet a premyslet, kde koho umuceli, jakou mel barvu pleti a zda se mam na tom zacit delat zajimavou. Rozfofrovani statnich penez a zniceni prasecaku mrtvym nepomuze. A bohuzel na to doplati ti zivi. Jo ucit deti ve skole o tom, co se delo, informovat, to je neco jineho, ale tohle…Prazdna gesta, zviditelnovani se parazitu, proste hnus :poblion: Ty penize z kultury mohli jit treba zrovna na natoceni dokumentu, ktery by se poustel ve skolach. Nebo mohli jit na specialni relax predstaveni pro postizene deti i v te kulture by se naslo spousta zajimavych projektu. Ale to by nebylo tak zajimave, ze?

Příspěvek upraven 26.10.17 v 10:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
26.10.17 10:33

@Tinuvien a rozhodne ten, kdo nema lopatu neni horsi clovek. je spousta inteligentnich lidi, kteri velmi spolecnosti pomahaji. Ale mezi ne rozhodne nepatri paraziti, kteri jen premysleji, jak se na ktere kauze zviditelnit…Nebo lidi jako zakladatelka, kterou ohromne dojima osud Romu za 2. svetove valky, ale nad lidmi, kteri jedou se svyma nemocnyma detma k mori a vytahnou jim na plazi svacinu ohrnuje nos a stydi se, ze jsou ze stejne zeme jako ona!!!

Příspěvek upraven 26.10.17 v 10:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
26.10.17 10:34
@Tinuvien píše:
A co ti brání založit iniciativu, která by se o takové památníky zasloužila? :nevim:

Reagovala jsem jen na tvůj dotaz, co bych dělala, kdyby moje babička na takovém místě umřela. Nemám potřebu to dál komentovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
26.10.17 10:41
@Gnaar píše:
Od toho já tady nejsem, Andrej ty sxině už vypráská :mrgreen:

Myslíš Andrejka, se kterým nikdo do koalice nechce? :mrgreen: Třeba v tom krimu sám skončí. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
26.10.17 10:44
@Tinuvien píše:
Myslíš Andrejka, se kterým nikdo do koalice nechce? :mrgreen: Třeba v tom krimu sám skončí. :mrgreen:

Uvidíme jaký máš odhad, zatím to moc nevypadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
26.10.17 10:44
@Jana525 píše:
@Tinuvien a rozhodne ten, kdo nema lopatu neni horsi clovek. je spousta inteligentnich lidi, kteri velmi spolecnosti pomahaji. Ale mezi ne rozhodne nepatri paraziti, kteri jen premysleji, jak se na ktere kauze zviditelnit…Nebo lidi jako zakladatelka, kterou ohromne dojima osud Romu za 2. svetove valky, ale nad lidmi, kteri jedou se svyma nemocnyma detma k mori a vytahnou jim na plazi svacinu ohrnuje nos a stydi se, ze jsou ze stejne zeme jako ona!!!Příspěvek upraven 26.10.17 v 10:35

Ok, tohle jsem o zakladatelce nevěděla, nečtu tu všechno. Tohle téma mě zaujalo profesně. Učím o tom ty děti. Nu, pokud se paní jen baví, nemá to smysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
26.10.17 11:16
@Tinuvien píše: …Učím o tom ty děti…

To jsem rád, že už nechodím do školy. Chudáci děti, takový výplach mozku od mala. Pak z nich vyrostou LGBT svazáci… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
26.10.17 11:23

@Tinuvien tak doufam, ze nejsi ta pani ucitelka, co uci deti, ze Evropu za 2. svetove valky osvobodilo USA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
26.10.17 11:33
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
26.10.17 11:47
@Jana525 píše:
Asi takhle, no
https://zpravy.idnes.cz/…/domaci.aspx?…

Přesně :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
26.10.17 12:07
@Jana525 píše:
@Tinuvien tak doufam, ze nejsi ta pani ucitelka, co uci deti, ze Evropu za 2. svetove valky osvobodilo USA.

Snažím se jim ukázat komplexní pohled, tj. nejde říci, že je někdo absolutně dobrý a někdo zlý. Neboj, rozhodně je učím i o tom, jak tady zvířata z rudé armády řádila a znásilňovala. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
26.10.17 12:17
@Tinuvien píše:
Snažím se jim ukázat komplexní pohled, tj. nejde říci, že je někdo absolutně dobrý a někdo zlý. Neboj, rozhodně je učím i o tom, jak tady zvířata z rudé armády řádila a znásilňovala. ;)

Jasne, je mi to jasny. Jestli si myslis, ze znasilnovali jen vojaci rude armady, tak jsi opravdu IQ tykve a zrejme jsi opravdu ta inteligentni ucitelka z televize.
Valka je totiz valka. Se vsim vsudy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
26.10.17 12:20

@Tinuvien myslim si, ze distancovat se od zakladatelky, neni v tvem pripade uplne na miste. Svuj k svemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
26.10.17 12:21
@Jana525 píše:
Jasne, je mi to jasny. Jestli si myslis, ze znasilnovali jen vojaci rude armady, tak jsi opravdu IQ tykve a zrejme jsi opravdu ta inteligentni ucitelka z televize.
Valka je totiz valka. Se vsim vsudy.

A řekla jsem, že to dělali jen rusové? Neřekla, nauč se číst, a potom diskutuj. Jde vidět, že Tvůj černobílý obraz světa zebra dokonale vystihuje. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová