Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Gnaar píše:
Kolik Kalousků, Sobotků a jiných parazitů se na tom prasečáku nachlemtají? V Číně by za tohle Herman šel ke zdi.
Naštěstí nejsme v Číně.
@Jana525 píše:
To docela chapu, co jim zbyva. Prober se proboha. Spocitej si, kolik ti vasi Kalouskovci a Schvanzerbergove dostali hlasu a uvedom si, ze lidi uz toho maji plny zuby. Jdi si o prasecaku diskutovat do kavarny, tam ti budou vsichni tobe podobni pritakavat a muzes si dal pripadat veledulezite.
Docela legrace, jak se všechno dovede zvrtnout v nadávky na „pražskou kavárnu“ a „demagogy“. ![]()
@Lenka002 píše:
@Gnaar Opakuji z vedlejška, 2 nevím, ale i kdyby, může za to kníže S.?
Když za to nemůže, tak proč by tam cedule, že kolaborant Schwarzenberg využíval vězně na práci nemohla být? Tohle byl přeci úplně jiný Schwarzenberg než ten lidumil, co tady zrestituoval vše, co mohl? Také bychom mohli vrátit všechen majetek zabavený za Hitlera nebo za komoušů, majetek Sudeťákům, vždyť jejich potomci přeci za své předky nemohou?
Nepochybu že celá ta klika, jejíž součástí je kníže, má zájem na tom, aby ČR co nejvíce oškubali a vytunelovali. Pan kníže fakticky prolomil jako první Benešovi dekrety.
Příspěvek upraven 26.10.17 v 09:42
@Tinuvien píše:
Docela legrace, jak se všechno dovede zvrtnout v nadávky na „pražskou kavárnu“ a „demagogy“.
Mě připadá celé vlákno záměrně provokativní, obzvlášť za situace, když už je rozhodnuto. ![]()
@M_Vladim píše:
Mě připadá celé vlákno záměrně provokativní, obzvlášť za situace, když už je rozhodnuto.
Herman půjde do kriminálu.
@Tinuvien píše:
Docela legrace, jak se všechno dovede zvrtnout v nadávky na „pražskou kavárnu“ a „demagogy“.
Taky se te to dotyka, vid? To je mi lito, ale vy si dal budete mlit svoje i kdyby jste se priste do te snemovny ani nedostali, tak si budete dal verit, tem vasim ideiim a rikat, jak ostatni jsou hloupi a jak vas nechapou a vy jste ti lepsi a vyvoleni, co jim museji ukazat, kam maji mirit. Jak rikam, lopaty a do prace nebo zacit pomahat v ustavech s nemocnymi detmi ci staryma lidma, aby jste poznaly skutecny zivot a realitu.
Příspěvek upraven 26.10.17 v 09:45
@Tinuvien píše:
Naštěstí nejsme v Číně.
Víš co je to korupce?
@M_Vladim píše:
Mě připadá celé vlákno záměrně provokativní, obzvlášť za situace, když už je rozhodnuto.
No jiste, madam se totiz bude zrejme trosku na welness nudit, tak si to potrebuje zprijemnit a udelat si v zivote nejake vzruso ![]()
@Gnaar píše:
Kolik Kalousků, Sobotků a jiných parazitů se na tom prasečáku nachlemtají? V Číně by za tohle Herman šel ke zdi.
tak hlavně v Číně by tenhle problém nenastal. Jednou v životě by tam šla romská delegace a žvanila tam nějakej nesmysl a bylo by to naposledy co je kdy viděl. Hlavně si nedokážu představit nějakou místní neziskovku.
![]()
@M_Vladim píše:,,Přijde vám normální, aby na místě tábora, kde umíraly i děti, stál prasečák?
Přivedla mě na tuto otázku jiná debata.,, - proto jsem to založila, psala jsem to hned na úvod.
Proč byla informace o výši částky, za kolik má být ten objekt odprodán, zveřejněna až po volbách, ačkoli to bylo odsouhlaseno už v srpnu? Že by se potom jistá praxata nemusela dostat ke korýtkům v praxečáku nazývaném sněmovna? ![]()
Fakt paráda kolik zase občani republiky zaplatí, to se to rozhazuje z cizího
![]()
@Lenka002 píše:
@lapagerie Kdyby šlo o židy, tak co?
Kdyby šlo o Židy, nebyla by diskuze až tak vyhrocená. Cikáni jsou tady mnohem citlivější téma.
@Tinuvien píše:
Oni tam ale nebyli jen romové, ze začátku tam byli i židé a třeba také političtí vězni. Pokud jde o vepřín, tak zejména vůči židům je to neetické. Řekla bych, že by se ani Tobe nelíbilo, kdyby na místě (nebo poblíž), kde třeba umřela tvá babička v katastrofálních podmínkách, by byl vepřín.
A jak daleko do historie se to počítá?