Prasečák

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
21311
26.10.17 09:17

@Lenka002 tak by si to řešila židovská obec, pripadne i stát, ale nebyl by kolem toho takový humbuk. Jak uz bylo zmíněno, památník tam je. A také fungující podnik, který my (ano, teď uz bohužel my všichni) v prázdném gestu znicime, místo abychom řešily aktuální nedostatek financí v sociální oblasti. Úžasné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
26.10.17 09:21
@Tinuvien píše:
Oni tam ale nebyli jen romové, ze začátku tam byli i židé a třeba také političtí vězni. Pokud jde o vepřín, tak zejména vůči židům je to neetické. Řekla bych, že by se ani Tobe nelíbilo, kdyby na místě (nebo poblíž), kde třeba umřela tvá babička v katastrofálních podmínkách, by byl vepřín.

Proboha a proc by mi melo vadit, ze tam je veprin? Muze mi to nekdo vysvetlit? To jako, protoze prasata pachnou? No to jsou teda veci, ze? Ale jist je, to uz nam nevadi, ze?
Ne nevadilo, nejsem pokrytec a nehledam problemy, tam kde nejsou, abych se zviditelnovala. mame jako spolecnost problemu az az.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
26.10.17 09:21

@Tichošlápek mícháš jablka a hrušky. Sociální rezort má dost slušný rozpočet, co kdyby třeba efektivněji řešil zneužívání dávek? Lety u Písku řeší pravděpodobně rezort kultury.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
26.10.17 09:23
@Jana525 píše:
Jo, dovedu si to zive predstavit. Preci jenom si tady clovek udela o uzivatelich nejaky obrazek.

Mě by ten obrázek o mně moc zajímal :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
26.10.17 09:25

@Tinuvien ano řeší to kultura, nicméně formou mimořádného navýšení ze zdrojů ministerstva financí, které mohlo putovat jinam. Ono se asi proste nedá shodnout - jsou lidi, kteří to schvaluji a ti kteří ne. Klasické konfliktní tema

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
26.10.17 09:27
@Lenka002 píše:

Staci si to vyhledat. Tady si hrajes na utlocitnou a nad obycejnyma lidma ohrnujes nos. Asi nejvic emoci tady vzbudila tvoje diskuze o nizkoprijmovych rodinach jezdicich k mori. Dodnes si na to pamatuji. Dokonce jsi sem pak chvili nepachla, vid?
Z lidi jako jsi ty, je mi zle. Zijes totiz mimo realitu. A klidne at mi daji ban.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36702
26.10.17 09:28
@Tichošlápek píše:
@Tinuvien ano řeší to kultura, nicméně formou mimořádného navýšení ze zdrojů ministerstva financí, které mohlo putovat jinam. Ono se asi proste nedá shodnout - jsou lidi, kteří to schvaluji a ti kteří ne. Klasické konfliktní tema

A teď teda skončí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
26.10.17 09:28
@Lenka002 píše:
Přijde vám normální, aby na místě tábora, kde umíraly i děti, stál prasečák?Přivedla mě na tuto otázku jiná debata.
Mně tedy ne!
Prostě je to chucpe.
A i kdyby tam byli Romové, židé, gayově nebo třeba pygmejové.
Nebudu reagovat, odjíždím na welnes. Přeji pěkné podzimní prázdniny.
lenka

Psal jsem to už vedle, takže:

Otázka č. 1: Je cena cca půl miliardy za odkup reálná a tržní? Zveřejnil sudeťák Herman nějaké zdůvodnění nebo kalkulaci, jak se k částce došlo? č 2: bude na ceduli u památníku informace, že vězni z tábora byli nasazeni na nucené práce u Schwarzenbergů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
26.10.17 09:29
@Lenka002 píše:

Samozrejme, ze te to zajima, ty se totiz zajimas hlavne o sebe :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
26.10.17 09:30
@Gnaar píše:
Psal jsem to už vedle, takže:Otázka č. 1: Je cena cca půl miliardy za odkup reálná a tržní? Zveřejnil sudeťák Herman nějaké zdůvodnění nebo kalkulaci, jak se k částce došlo? č 2: bude na ceduli u památníku informace, že vězni z tábora byli nasazeni na nucené práce u Schwarzenbergů?

:mrgreen: ta cedule tam urcite nebude, ale bylo by to zabavne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
26.10.17 09:30

@Gnaar Opakuji z vedlejška, 2 nevím, ale i kdyby, může za to kníže S.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
26.10.17 09:31

Kolik Kalousků, Sobotků a jiných parazitů se na tom prasečáku nachlemtají? V Číně by za tohle Herman šel ke zdi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14591

Nevím, mi to připadá, jako kdyby se měly stavět objížďky na místech, kde někdo zahynul na silnici, protože pieta… Taky se tam maximálně postaví pomníček, když to jde, když ne, tak ani to a jezdíme všichni dál… 450 mega je fakt hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
@Jana525 píše:
Samozrejme, ze te to zajima, ty se totiz zajimas hlavne o sebe :palec:

Moji podřízení si to nemyslí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
26.10.17 09:35
@Lenka002 píše:
Moji podřízení si to nemyslí.

To docela chapu, co jim zbyva. Prober se proboha. Spocitej si, kolik ti vasi Kalouskovci a Schvanzerbergove dostali hlasu a uvedom si, ze lidi uz toho maji plny zuby. Jdi si o prasecaku diskutovat do kavarny, tam ti budou vsichni tobe podobni pritakavat a muzes si dal pripadat veledulezite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová