Prasečák

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6915
26.10.17 09:58

Až se památník postaví, 2× tam naženou tlupu cikánů a Pirátů na oficiální tryznu. Po 3 letech to začne zarůstat travou. Po 4 letech cikáni odmontují kovové cedule a prodají je do sběru. Po 5 ti letech se už v té džungli budou prohánět jenom divoká prasata :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
26.10.17 10:01
@Tinuvien píše:
Oni tam ale nebyli jen romové, ze začátku tam byli i židé a třeba také političtí vězni. Pokud jde o vepřín, tak zejména vůči židům je to neetické. Řekla bych, že by se ani Tobe nelíbilo, kdyby na místě (nebo poblíž), kde třeba umřela tvá babička v katastrofálních podmínkách, by byl vepřín.

Moje prababička sice neumřela v koncentráku, ale v katastrofálních podmínkách, způsobených válkou a hladem ano. A tam, kde se to stalo, není ani ten pomníček jako v Letech. Takže sorry, s tímhle na mě nechoď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
26.10.17 10:04
@Lenka002 píše: ,,Přijde vám normální, aby na místě tábora, kde umíraly i děti, stál prasečák?Přivedla mě na tuto otázku jiná debata.,, - proto jsem to založila, psala jsem to hned na úvod.

Dobře, zeptám se znovu. Jak se došlo k výši té částky 450 miliónů a proč byla informace o tom zveřejněna až po volbách? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
26.10.17 10:07
@Gnaar píše: … Tohle byl přeci úplně jiný Schwarzenberg než ten lidumil, co tady zrestituoval vše, co mohl? …

Ty bys nechtěla zpět majetek, který tvým předkům vzali? A vyšoupli je jen tak s kufříkem z baráku? Já teda jo.
Ale to už není k tématu… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
26.10.17 10:08
@Gnaar píše:
Herman půjde do kriminálu.

A za co? Nebo jen protože ty chceš? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
26.10.17 10:13
@Jana525 píše:
Taky se te to dotyka, vid? To je mi lito, ale vy si dal budete mlit svoje i kdyby jste se priste do te snemovny ani nedostali, tak si budete dal verit, tem vasim ideiim a rikat, jak ostatni jsou hloupi a jak vas nechapou a vy jste ti lepsi a vyvoleni, co jim museji ukazat, kam maji mirit. Jak rikam, lopaty a do prace nebo zacit pomahat v ustavech s nemocnymi detmi ci staryma lidma, aby jste poznaly skutecny zivot a realitu.

Já to jen konstatovala. ;) Lopatama to řešili komunisté a bylo lépe? Mám pocit, že ne. Ten Tvůj skutečný život, to je jako co? Lopata a utírat nekomu sliny? :nevim: Když můžu, pomáhám ráda, ale fakt nesnáším takové to povyšování „mám lopatu, tak kdo je víc“. Takž pár kopat v kůlně mám a použít ji umím. Už jsem víc člověk? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
26.10.17 10:13
@lapagerie píše:
Ty bys nechtěla zpět majetek, který tvým předkům vzali? A vyšoupli je jen tak s kufříkem z baráku? Já teda jo.
Ale to už není k tématu… :mavam:

Je otázka, za jakých okolností ke ztrátě majetku došlo. Pokud by např. nějaký můj předek byl zločinec a jeho majetek by byl použit na uhrazení škod, které způsobil, asi bych pochopil, že žádný majetek nedostanu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
26.10.17 10:16
@Tunrida píše:
A jak daleko do historie se to počítá?

2. světová nebyla tak dávno. Dodnes máš žijící pozůstalé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
26.10.17 10:17

@Gnaar Ano, pokud by byl můj předek třeba Don Corleone, pak bych se asi chytla zas nos. Ale nevidím zločin v tom, že má někdo generacemi nashromážděný majetek… Ale jak říkám, to už je debata OT

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
26.10.17 10:17
@Gnaar píše:
Víš co je to korupce?

Vím, a ty jsi ho jako samosoudce už stihl i obžalovat a odsoudit. Wow…super rychlost. A zkorumpoval ho kdo? Romové?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
26.10.17 10:20
@Gnaar píše:
Až se památník postaví, 2× tam naženou tlupu cikánů a Pirátů na oficiální tryznu. Po 3 letech to začne zarůstat travou. Po 4 letech cikáni odmontují kovové cedule a prodají je do sběru. Po 5 ti letech se už v té džungli budou prohánět jenom divoká prasata :mrgreen:

Zapomněl jsi dodat, že se u toho ještě legálně zhulí. A už to pls neber, ať je to cokoli. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
26.10.17 10:20
@Tinuvien píše:
Vím, a ty jsi ho jako samosoudce už stihl i obžalovat a odsoudit. Wow…super rychlost. A zkorumpoval ho kdo? Romové?

viz výše

@Gnaar píše:
Dobře, zeptám se znovu. Jak se došlo k výši té částky 450 miliónů a proč byla informace o tom zveřejněna až po volbách? :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
26.10.17 10:21
@lapagerie píše:
Moje prababička sice neumřela v koncentráku, ale v katastrofálních podmínkách, způsobených válkou a hladem ano. A tam, kde se to stalo, není ani ten pomníček jako v Letech. Takže sorry, s tímhle na mě nechoď.

A co ti brání založit iniciativu, která by se o takové památníky zasloužila? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
26.10.17 10:26

@Gnaar to si zjisti na příslušném ministerstvu. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
26.10.17 10:28
@Tinuvien píše:
A zkorumpoval ho kdo? Romové?

Nevím jestli je tato otázka myšlena vážně? Takových tunelů už tady po revoluci bylo…

Pravděpodobně celých 450 miliónů nedostanou jen majitelé prasečáku. Nebo to je tak, že si tam vlastnické podíly s předstihem již zajistli ti správní lidé? Jak to bylo s tou tzv. „Australskou“ firmou na lithium, jejíž mateřská firma má sídlo na Panenských ostrovech a anonymní akcie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová