Prasečák

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
33315
26.10.17 12:23

@Jana525 docela by mě zajímalo, jak jste se paní z novin rozhodli z @Gnaar pomoci. Tím, že ji používáte jako argument, to asi nebude. Jen pokřiveně argumentujete, popřípadě urážíte. :roll: Mějte se ve svém nenávistném světě hezky. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
26.10.17 12:24

Přijde vám normální, aby na místě tábora, kde umíraly i děti, stál prasečák?

ano, nevidím na tom nic nenormálního :nevim:

• Citovat
  • Upravit
9918
26.10.17 12:24
@Tinuvien píše:
A řekla jsem, že to dělali jen rusové? Neřekla, nauč se číst, a potom diskutuj. Jde vidět, že Tvůj černobílý obraz světa zebra dokonale vystihuje. :roll:

V podstate jsi to tak podala a udelala jsi to schvalne. Nenapsala jsi, ze je ucis, ze vojaci za valky znasilnuji, napsala jsi, co jsi napsala., zvirata z rude armady. Nezlob se na me, ale valka dela z lidi zvirata, to je proste valka. Ted se to tu snazis zachranit. Jako ucitelka se radsi starej, at mas aspon nejaky vseobecny prehled. Emimino k tomu ocividne neni dostatecne.

Příspěvek upraven 26.10.17 v 12:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
26.10.17 12:28
@Tinuvien píše:
@Jana525 docela by mě zajímalo, jak jste se paní z novin rozhodli z @Gnaar pomoci. Tím, že ji používáte jako argument, to asi nebude. Jen pokřiveně argumentujete, popřípadě urážíte. :roll: Mějte se ve svém nenávistném světě hezky. :mavam:

Muj svet neni nenavistny a jak a komu pomaham, tady sdelovat nehodlam. Internet neni zas tak anonymni misto a nepotrebuji o sobe vse sdelovat. Ale zrovna v tomhle jsi u me dost narazila.
Nenavist a hloupost cisi hlavne z tvych vyroku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
26.10.17 12:57
@Tinuvien píše:
Snažím se jim ukázat komplexní pohled, tj. nejde říci, že je někdo absolutně dobrý a někdo zlý. Neboj, rozhodně je učím i o tom, jak tady zvířata z rudé armády řádila a znásilňovala. ;)

Proč? To bych je právě učil :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
29.10.17 07:46
@Tinuvien píše:
Ok, tohle jsem o zakladatelce nevěděla, nečtu tu všechno. Tohle téma mě zaujalo profesně. Učím o tom ty děti. Nu, pokud se paní jen baví, nemá to smysl.

Na debatu o svačinách si nepamatuji, možná ano, možná jsem se divila tomu, že Češi si berou do kapes paštiky, pečivo, ovoce ze švédských stolů a je to trapný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
29.10.17 07:47
@smurfka píše:
Přijde vám normální, aby na místě tábora, kde umíraly i děti, stál prasečák?ano, nevidím na tom nic nenormálního :nevim:

Tak jsi bez emocí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
29.10.17 07:58
@Lenka002 píše:
Tak jsi bez emocí.
@Lenka002 píše:
Tak jsi bez emocí.

za to ty jich máš za nás dvě asi až dost..tak se to vyrovná:o))
cíťo… :roll:

• Citovat
  • Upravit
4885
29.10.17 09:56
@smurfka píše:
za to ty jich máš za nás dvě asi až dost..tak se to vyrovná:o))
cíťo… :roll:

Jo, jsem cíťa, v tom máš pravdu ( bez ironie ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
29.10.17 10:50
@smurfka píše:
Přijde vám normální, aby na místě tábora, kde umíraly i děti, stál prasečák?ano, nevidím na tom nic nenormálního :nevim:

Souhlasím.
Zakladatelko a fabrika, lesní školka, zdravotnické zařízení, zahradnictví nebo cokoli jiného je taky špatně?
Památník obětem holocaustu tam přece je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová