Emimino - Kocourkov

6185
26.10.17 19:26

Emimino - Kocourkov

Některým se už otvírají oči a vidí, že tu něco neštimuje. A to dost. Pro vrácení Bůči byly i takový páky jako @jdukolem a i někteří dlouhodobý uživatelé. Což se od minula docela změnilo. Ale adminům je to víte kde. Web dělají uživatelé a pokud admini nejsou ochotní byť jen maličko změnit rozhodnutí a třeba jen pouvažovat nad vyjitím vstříc přání uživatelů, tak je to fakt jen o nezájmu a ignoraci a hraní si na bohy. Dle mě tím jen dávají najevo, že je nezajímáme.
Prohnilost?
Bůča měla ban 2×, po 3 trvalej tzv. zlatej banán. Nikdo se s ni už nebavil a jak admini sami řekli, je to pro ně uzavřený. Ok. Zažehli jiskru a když shoří Bůča, tak i ostatní co tu dle měřítek nemají davno být. Pokud by posuzovali podle prohřešků Bůči. Je to tu pěkný bahno. Urážky pohoda, nic se neděje. Asi o zabanovaní té či oné osoby rozhoduje PMS ( to je mrcha). A taky to, kdo nahlašuje.
Píšete o internetový šikaně, o slítnutí se hejna. To jde říct o komkoliv a jakekoliv diskuzi tady.
A důvod pro zabanovaní? Off topic? Jako vážně? No dobře no.
Sesype se zas tady hromada urážek a argumentů, ať tady není, když jí to tak štve atd. Že má houby na práci, nudnej život. Jasný, jasný. Z vašeho pohledu, z jejího ne. Možná kdyby se dělo to stejný vám, trochu by jste to pochopili. Ona je hrozně hodná holka, tichá, nesmělá a stydivá. S nízkým sebevědomím :mrgreen: ok, asi to tak nevypadá, ale je to tak. Ma potřebu bojovat proti útlaku a má tady pár fajn,,přátel". Dalo by se říct, že ji tohle dává dobrou lekci. Otvírá nový obzory. Kolik lidí po celým světe má v dnešní době kámoše online? Bavěj se přes webku. Kolik lidí žije socialníma sítěma a i to některý dost dobře živí? X? Miliony? XY? Proto mi přijde mimo tvrdit, že online kámoš nemůže být kamoš. A jí se tu líbí, tak proč by tu nemohla být? Když většině nevadí. Tragický.
Tipuju, že má teď slinu u pusy a znervový záškuby, je dost extrémistická a všechno si moc bere.
Jdu jí setřít slinu a říct jí:,,Bůči, woe nebuuuul, pocém to bude dobrý„. Zazpívám ji,, Starý farmář farmu měl“ a bude zas v pohodě.

Jsem ráda, že se jí nekteří zastali ikdyž ji nemaj radi, to je od vás hezký.
Ti co jí uráželi… od vás to je hezký taky, aspoň všichni viděli, že urážet Bůču je ok a i přes nahlašování adminům se opět nic nestalo.
Dvojí metr navždy, nejen tady. Všude. Což je dost smutný, nemyslíte?

Díky za přečení, jdu si zobnout Quajacuran.
P. s. Tohle je jen vyjadření názoru ne pláč nebo nějaká snaha jí dostat zpět.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
7188
26.10.17 19:32

Promin, ale tak sem nechod. Ted se se stiznostma na emimino tady roztrhl pytel, zacalo to patronkama a pokracovalo v diskuzi, do ktery se Buca pridala a na to konto ji zase smazli. Prijde mi, ze nekteri tim tady zijou vic nez je zdravo. Ja se sem chodim odreagovat, procitam diskuze, ale tyhle problemy co se tu resej mi prijdou ujety. Diskuze o patronkach me dostala, tam uplne presne sedelo ze cim vic se v h…e patlas, tim vic smrdi. Taky s tim v zasade nesouhlasim, ale je to rozhodnuti vlastniku webu, tak at tady klidne patroni jsou. Je mi to ukradeny.

Timhle prispevkem se nechci nikoho dotknout, jen pisu muj nahled na vec.

• načítám...
5283
26.10.17 19:35

Tyjo a za co dostala tolik banu?? 8o

• načítám...
5866
26.10.17 19:37

Tak si Bůča založí nový profil ne? Podle mě se nic tak tragickýho neděje.

• načítám...
49159
26.10.17 19:38

Já jen, že jsem zde byla zmíněna jsem psala přesně toto a za tím si stojím 8)

@admin prosím vraťte jim tu Bůču zpět, nebo jim z toho praskne cévka všem.. však co - at si je v uzavřence a mě teda osobně nevadí - stejně ji nikdo nebere už vážně, tak o nic nejde

• načítám...
101575
26.10.17 19:38

Tak koukám, že to se mnou ještě není tak hrozný, neb nevím nic o patronech, ani o tom jak a proč byla vyhozena Bůča nicméně musím souhlasit s tím, že se admini chovají jak bohové a názory uživatelů je ani v nejmenším nezajímají, diskuze si tu zamykají, přejmenovávají a mažou jak se jim zachce a „na žádost zakladatelky“ už je tu magickým zaklínadlem…

• načítám...
7527
26.10.17 19:39

No spíš výkřik tmy…
Pokud jsem někde nespokojena, vadí mi pravidla či liknavost adminu, tak mám fakt jen pár možností..1, mlčky to trpět, protože i když se mi to nelíbí, jsem tu ráda a mám tu fajn tlupu lidí.
2, odejít a žít skutečný život, který je opravdu o dost lepší a pestřejší než ten internetový.
3, začít chodit na konkurenční weby
4, založit si svůj konkurenční web, kde já mám slovo veta a budu ho vést tak jak mi bude vyhovovat.

Tyhle demonstrativní výkřiky fakt miluju, vždycky jednou za čas se tu něco podobného objeví a já přemýšlím nad tím, jestli opravdu ty ženský co píšou na druhé straně PC vychovávají děti i když ony samy se chovají jako děti v MŠ.

• načítám...
Verun83
26.10.17 19:39

Co je ban? Jsem asi mimo, co se to tu resi, par let tu jsem a nevim o co jde… :roll:
Asi bys nemela zit tak moc virtualnim svetem, kdyz te to tak bere :*

• Upravit
5866
26.10.17 19:43
@Verun83 píše:
Co je ban? Jsem asi mimo, co se to tu resi, par let tu jsem a nevim o co jde… :roll:
Asi bys nemela zit tak moc virtualnim svetem, kdyz te to tak bere :*

zablokování přístupu

• načítám...
Doe_Jane
26.10.17 19:43

Ona je hrozně hodná holka, tichá, nesmělá a stydivá. S nízkým sebevědomím… fakt? tak to vzala za špatný konec, protože na mě působí jinak, možná že si neměla na nic hrát a byla by všem milejší, myslela jsem že je taková drsná a že taková prostě je i ve skutečnosti :)

a já teda nemám žádného jen virtuálního přítele, měla jsem kdysi za dob libimseti nebo ICQ ale už teda ne, nevím jestli je to špatně nebo dobře, z tvého příspěvku soudím že jsem asi out, když mám přátele v reálu a ne tady

• Upravit
676
26.10.17 19:44

@mmch řeknu to asi takhle. Je mi to fuk. Ať si admini dělají co chtějí. Koneckoncu, kdyby se to stalo třeba mne, vyprdnu se na emimino a jdu klabosit třeba do Koníka. Vím, ze i moje názory často někoho štvou, stejně tak i me druhých. Ale co, to je život. Pokud by me někdo vysadil, zaklofnu se jinde. Vlastně ve firmě to je taky tak, proste někoho vyhodí a on se najde někde v něčem jiném… Bůču neznám, takže nemám k ni co říct. Ale život proste není spravedlivý, a kdo to někomu řekl tak lhal :nevim:

• načítám...
Doe_Jane
26.10.17 19:45
@Paola21 píše:
Tak si Bůča založí nový profil ne? Podle mě se nic tak tragickýho neděje.

však určitě ho už má, spíše jí jde o to aby zase byla všem na očích a nikdo jí nevyhodil… takhle by se pořád musela skrývat jen ve skupince nebo být méně nápadná…
ale naposledy v diskuzi se provařila sama :nevim:

• Upravit
41128
26.10.17 19:45

@mmch „Ona je hrozně hodná holka, tichá, nesmělá a stydlivá“ -) hmm, tak to si asi pamatuju jinou Bůču :think: ta moje „Bůča“ dokázala být vulgární a sprostá jako dlaždič, ideální kombinace, když se sem přišla zeptat na radu nová uživatelka a narazila na Bůču

• načítám...
25179
26.10.17 19:47

Proti Bůče nic nemám, střet jsme s ní neměla. Na druhou stranu, nečetla jsme diskuse a příspěvky, které vadily adminům a za které ji blokli. Takže si na to nemůžu udělat názor.

Ale především - žádné přátelství nestojí na Emiminu či jakékoi jiné virtiální síti. Vy dvě máte spoustu jiných možností, jak být v kontaktu. Osobně bych se snažila dopracovat k nadhledu a Blokaci na emiminu moc neprožívat. Není to reálný svět a třeba je to impuz, který ji má posunout jinam.
Stejný názor mám i na 1000× omílané Patrony. Jak si to Mafra (adnimi) stanoví, tak to mají. Pokud by mi to nějak extra vadilo, nic mě tu nedrží. Aspon bych si otevřela obzory jinde :nevim:

Příspěvek upraven 26.10.17 v 19:48

• načítám...
5866
26.10.17 19:48
@Doe_Jane píše:
však určitě ho už má, spíše jí jde o to aby zase byla všem na očích a nikdo jí nevyhodil… takhle by se pořád musela skrývat jen ve skupince nebo být méně nápadná…
ale naposledy v diskuzi se provařila sama :nevim:

Aha, tak to zase nevím, tuhle „kauzu“ nesleduju, jestli má nový profil, tak už vůbec nechápu, co se tu řeší, když se bude chovat dle pravidel tak bude přece vše ok a nikdo jí už bany dávat nebude.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová