Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Trošku piety, vážení, držíme tryznu…
Nechť dorazí všichni, kdo nejsou sžíraní nenávistí, možná bude očuchávání…
![]()
@g.sandova píše:
@Denisa76 mě chceš dneska voddelatjá chci letni čas
v klidu, to bude až o víkendu… máš čas se připravit… a bude to k lepšímu, noc bude o hodinu delší, ne?
@aiwwa píše:
Nojo, když on každý má tu hranici trapnosti jinak vysoko. Já jsem docela odolná, mám ráda černý humor a celkově jsem veselý člověk.
Musím ti dát za pravdu, že chápu, že jsou příspěvky, které jsem pro většinu už hardcore.Ježiš, co to píšu, musím ti dát za pravdu…asi už mě taky infikovali tou chumláčkovou náladou. Doktora! Tabletu!
![]()
jo, to máš pravdu… někdo ji nemá vůbec…
A nezdá se ti tahle diskuze taky trochu trapná?
![]()
@Regina Hero píše:
jo, to máš pravdu… někdo ji nemá vůbec…
A nezdá se ti tahle diskuze taky trochu trapná?![]()
Zdá, hlavně některé příspěvky.
Holky, kamarádky od Bůči, můžete přísahat že tady není zase zpět?
já bych se vsadila že má zase nový nick… takže proč se o tom pořád bavíme ![]()
@Doe_Jane píše:
Holky, kamarádky od Bůči, můžete přísahat že tady není zase zpět?já bych se vsadila že má zase nový nick… takže proč se o tom pořád bavíme
už jsi dlouho nikoho nenahlásila vid. ![]()
jak to mám vědět, nejsem jasnovidec
@aiwwa píše:jak to mám vědět, nejsem jasnovidec
copak? Oni jsou informovaní jen ti, co mají v ikoně upírku? ![]()
Nemůžu si pomoct, ale myslím, že takové víření vody bůče moc nepomůže, spíš naopak…
@Regina Hero píše:
copak? Oni jsou informovaní jen ti, co mají v ikoně upírku?
Nemůžu si pomoct, ale myslím, že takové víření vody bůče moc nepomůže, spíš naopak…
Když my jsme každá zavřená na jiném pavilonu a vidíme se jen v jídelně, tak až půjdu na oběd, tak se zeptám.
Právě jsem zjistil infekční paranoiu. Změnil jsem avatar, načež admini odanonymizovali můj příspěvek tady:
https://www.emimino.cz/…nkovani/135/
Bylo to kvůli avataru Mavis… Že se chytla jedna uživatelka je její problém.
![]()
Jenže - jsou tu členky, které fakt potřebují zůstat anonymní.
Takže je to prů***! ![]()
Po tomhle adminům nelze věřit. ![]()
@aiwwa píše:
Zdá, hlavně některé příspěvky.
@aiwwa píše:
Když my jsme každá zavřená na jiném pavilonu a vidíme se jen v jídelně, tak až půjdu na oběd, tak se zeptám.
Hmm, máš pravdu, některé ty příspěvky jsou víc než trošku trapné -) na každé druhé stránce narážka na uzavřený pavilon, léky, držení tryzny a smuteční oznámení, které tu už taky bylo vícekrát…opravdu tato diskuze byla založena za účelem vrácení Bůči, nebo jste jen chtěly adminy utvrdit v tom, že konaly dobře?
@Keyllah píše:
Hmm, máš pravdu, některé ty příspěvky jsou víc než trošku trapné -) na každé druhé stránce narážka na uzavřený pavilon, léky, držení tryzny a smuteční oznámení, které tu už taky bylo vícekrát…opravdu tato diskuze byla založena za účelem vrácení Bůči, nebo jste jen chtěly adminy utvrdit v tom, že konaly dobře?
to se musíš zeptat zakladatelky
@aiwwa píše:
už jsi dlouho nikoho nenahlásila vid.jak to mám vědět, nejsem jasnovidec
no, pokrytectví ti koukám nechybí, naposledy jsi nahlašovala ty a ještě veřejně.
Když budu citovat z jiné diskuze.
jaktože uživatel kalamityjohn nedostal upozornění za své opakované urážky, kdy nazývá uživatelky cituji „husama, hovínkama“???
@samá práce píše:
no, pokrytectví ti koukám nechybí, naposledy jsi nahlašovala ty a ještě veřejně.
Když budu citovat z jiné diskuze.
jaktože uživatel kalamityjohn nedostal upozornění za své opakované urážky, kdy nazývá uživatelky cituji „husama, hovínkama“???
právě, já to dělám veřejně. protože takový urážky by se hlásit měly, někteří tady mají asi větší práva. pokrytectví by bylo kdybych skrytě mačkala tlačítko nahlásit.
@samá práce
s to nemáš na práci nic lepšího než prolejzat diskuze a šmírovat kdo co a kdy napsal?
@Denisa76 já s Vali už nakoupit byla, všude šílený fronty
@Šmoulice no právě trapnost a vždy mě bavilo jak radila ve věcech kterým prostě nerozumněla a když jsme jí opravila tak napsala že je to přece jedno. Jenže tomu komu radila prostě poradila špatně
, pokud nevím neradím a ne si hrát a odbornici a přitom vědět prd ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat