Emimino - Kocourkov

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
16186
26.10.17 21:23

Neprožívejte tak to emimino…
Víte vůbec, drahé ženy (a muži), kdo to tady vlastní? :mrgreen: Dle těch vášnivých debat v diskuzích o politice by měla tak polovina emimina okamžitě tuto stránku zablokovat :mrgreen: :pankac:
Doporučuji záložku „reklama“ v dolní části stránky (mimochodem, i úplně dole to je dobře čitelné) ;) Pokud se někdo bude chtít dorazit úplně, pak doporučuji i ceník reklamy :mrgreen:

Příspěvek upraven 26.10.17 v 21:30

• načítám...
27264
26.10.17 21:26
@neila píše:
Víte vůbec, drahé ženy (a muži), kdo to tady vlastní? :mrgreen: Dle těch vášnivých debat v diskuzích o politice by měla tak polovina emimina okamžitě tuto stránku zablokovat :mrgreen: :pankac:
Doporučuji záložku „kontakty“ v dolní části stránky ;) Pokud se někdo bude chtít dorazit úplně, pak doporučuji i ceník reklamy :mrgreen:

To jsem si taky říkala, že většina uživatelek emimina nebyla po volbách vyhoštěna…

• načítám...
16186
26.10.17 21:29
@lleennttiillkkaa píše:
To jsem si taky říkala, že většina uživatelek emimina nebyla po volbách vyhoštěna…

protože patrně netuší komu dělají svou přítomností tady medvědí službu :mrgreen: Když kolikrát čtu ty ortodoxní názory, jak by si ani kosteleckou uzeninu nekoupily, tak se musím smát :mrgreen: Epipi mu vydělá xkrát víc, než balík párků :mrgreen:

• načítám...
11329
26.10.17 21:36
@neila píše:
Doporučuji záložku „reklama“ v dolní části stránky (mimochodem, i úplně dole to je dobře čitelné) ;) Pokud se někdo bude chtít dorazit úplně, pak doporučuji i ceník reklamy :mrgreen:Příspěvek upraven 26.10.17 v 21:30

Diky za tip :) Me zaujalo tohle:
Typická uživatelka je ve věku 25-34 let, z 2 - 3 členné domácnosti a je hlavou domácnosti. eMimino navštěvuje velmi často a stráví na něm dlouhou dobu. Vnímání reklamy je tak opakované a dlouhodobé.

:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
21460
26.10.17 21:36

Hm, ten prvotni prispevek je pro me nejaky zmateny. Ja mela ban pul roku za to, ze jsem si pustila hubu na spacir proti Andrejovi
Mohla jsem se prihlasit ze skryte IP, ze sve ne. Haj jeden stbacky :lol:

• načítám...
27264
26.10.17 21:39

@neila no přiznám se, že kdybych tu nebyla už takovejch let a neměla tady k tomu trochu vztah, tak už tu taky nejsem :-D

• načítám...
7188
26.10.17 21:41
@jita22 píše:
Typická uživatelka je ve věku 25-34 let, z 2 - 3 členné domácnosti a je hlavou domácnosti. eMimino navštěvuje velmi často a stráví na něm dlouhou dobu. Vnímání reklamy je tak opakované a dlouhodobé.:mrgreen: :mrgreen:

Typicky na me sedi jen vek a je pravda, ze dneska tady sedim celej vecer :mrgreen: Protoze jsem chtela jit do bazenu a byl zavrenej! Reklamu nevnimam, protoze adblock.

• načítám...
16186
26.10.17 21:54
@jita22 píše:
Typická uživatelka je ve věku 25-34 let, z 2 - 3 členné domácnosti a je hlavou domácnosti. eMimino navštěvuje velmi často a stráví na něm dlouhou dobu. Vnímání reklamy je tak opakované a dlouhodobé.:mrgreen: :mrgreen:
na mě nesedí vůbec nic :mrgreen: Část z toho na mě sedělo před těmi cca 5 lety, kdy jsem se sem zaregistrovala :jazyk: U mě je epipi spíš nárazová záležitost, měsíc tu zuřím jak chřipka v lednu a pak mě třeba 3-4 měsíce ani netrkne sem nahlédnout…
@PaníBovaryová píše:
Hm, ten prvotni prispevek je pro me nejaky zmateny. Ja mela ban pul roku za to, ze jsem si pustila hubu na spacir proti Andrejovi
Mohla jsem se prihlasit ze skryte IP, ze sve ne. Haj jeden stbacky :lol:

fakt jo? 8o
Já jsem to ani nemířila proti Babišovi, ale spíš poukazuji na to, jak se tady mnozí zásadoví jedinci ježí kvůli blbostem a přitom jim uniká ta nejzásadnější věc :mrgreen: Přitom se stačí jen trošku zajímat :P
Já na Andreje kácím, pro mě je neutral, nezajímá mě, nehodnotím jeho aktivity. Tak snad nebude ani on ty moje tady :mrgreen: :pankac: :lol: Já myslím, že on nás tady potřebuje, aby měl vůbec komu prodávat tu předraženou reklamu. My jeho ne. Ani emimino, když na to přijde. Modrý kůň, či jiné fóra to jistí, když už by to šlo do extrému, žejo… :jazyk:

• načítám...
7527
26.10.17 22:52
@neila píše:
fakt jo? 8o Já jsem to ani nemířila proti Babišovi, ale spíš poukazuji na to, jak se tady mnozí zásadoví jedinci ježí kvůli blbostem a přitom jim uniká ta nejzásadnější věc:mrgreen: Přitom se stačí jen trošku zajímat :P
Já na Andreje kácím, pro mě je neutral, nezajímá mě, nehodnotím jeho aktivity. Tak snad nebude ani on ty moje tady :mrgreen: :pankac: :lol: Já myslím, že on nás tady potřebuje, aby měl vůbec komu prodávat tu předraženou reklamu. My jeho ne. Ani emimino, když na to přijde. Modrý kůň, či jiné fóra to jistí, když už by to šlo do extrému, žejo… :jazyk:

což ale je bohužel i v běžném životě, dost lidí kteří se projevují extrémně či zasadove, tak jim unikají podstatné a běžné věci

• načítám...
19874
27.10.17 00:00
@mmch píše:
Některým se už otvírají oči a vidí, že tu něco neštimuje. A to dost. Pro vrácení Bůči byly i takový páky jako @jdukolem a i někteří dlouhodobý uživatelé. Což se od minula docela změnilo. Ale adminům je to víte kde. Web dělají uživatelé a pokud admini nejsou ochotní byť jen maličko změnit rozhodnutí a třeba jen pouvažovat nad vyjitím vstříc přání uživatelů, tak je to fakt jen o nezájmu a ignoraci a hraní si na bohy. Dle mě tím jen dávají najevo, že je nezajímáme.
Prohnilost?
Bůča měla ban 2×, po 3 trvalej tzv. zlatej banán. Nikdo se s ni už nebavil a jak admini sami řekli, je to pro ně uzavřený. Ok. Zažehli jiskru a když shoří Bůča, tak i ostatní co tu dle měřítek nemají davno být. Pokud by posuzovali podle prohřešků Bůči. Je to tu pěkný bahno. Urážky pohoda, nic se neděje. Asi o zabanovaní té či oné osoby rozhoduje PMS ( to je mrcha). A taky to, kdo nahlašuje.
Píšete o internetový šikaně, o slítnutí se hejna. To jde říct o komkoliv a jakekoliv diskuzi tady.
A důvod pro zabanovaní? Off topic? Jako vážně? No dobře no.
Sesype se zas tady hromada urážek a argumentů, ať tady není, když jí to tak štve atd. Že má houby na práci, nudnej život. Jasný, jasný. Z vašeho pohledu, z jejího ne. Možná kdyby se dělo to stejný vám, trochu by jste to pochopili. Ona je hrozně hodná holka, tichá, nesmělá a stydivá. S nízkým sebevědomím :mrgreen: ok, asi to tak nevypadá, ale je to tak. Ma potřebu bojovat proti útlaku a má tady pár fajn,,přátel". Dalo by se říct, že ji tohle dává dobrou lekci. Otvírá nový obzory. Kolik lidí po celým světe má v dnešní době kámoše online? Bavěj se přes webku. Kolik lidí žije socialníma sítěma a i to některý dost dobře živí? X? Miliony? XY? Proto mi přijde mimo tvrdit, že online kámoš nemůže být kamoš. A jí se tu líbí, tak proč by tu nemohla být? Když většině nevadí. Tragický.
Tipuju, že má teď slinu u pusy a znervový záškuby, je dost extrémistická a všechno si moc bere.
Jdu jí setřít slinu a říct jí:,,Bůči, woe nebuuuul, pocém to bude dobrý„. Zazpívám ji,, Starý farmář farmu měl“ a bude zas v pohodě.

Jsem ráda, že se jí nekteří zastali ikdyž ji nemaj radi, to je od vás hezký.
Ti co jí uráželi… od vás to je hezký taky, aspoň všichni viděli, že urážet Bůču je ok a i přes nahlašování adminům se opět nic nestalo.
Dvojí metr navždy, nejen tady. Všude. Což je dost smutný, nemyslíte?

Díky za přečení, jdu si zobnout Quajacuran.
P. s. Tohle je jen vyjadření názoru ne pláč nebo nějaká snaha jí dostat zpět.

Hele, jestli má slinu u pusy a jmenuje se Buca, tak má možná slintavku, a proto byla „utracena“ :think:

• načítám...
27.10.17 00:14
To jakože Andrejko kontroluje aj moju ovuláciu?! :mrgreen: :mrgreen: Ať si prdne…stejně si budu dělat co budu chtít a volila jsem piráty…emimino je v poho…lidi jsou lidi, všude je to stejný…úroveň „článků“ tragická, Bůču jsem nepostihla, chodím se sem bavit ne žít… :mrgreen:
@
**@neila píše:
Doporučuji záložku „reklama“ v dolní části stránky (mimochodem, i úplně dole to je dobře čitelné) ;) Pokud se někdo bude chtít dorazit úplně, pak doporučuji i ceník reklamy :mrgreen:
  • načítám...
3379
27.10.17 01:29

Já tedy nevím ale Bůča byla fest hnusná na lidi, takže jí vůbec není nutné oplakávat :lol: :lol:. A pokud porušuje pravidla fóra, má co si zasloužila, což si opravdu zasloužila :potlesk:

Chodím sem 9 let a je to rok od roku v diskuzních fórech horší a admini mají svatou trpělivost. :andel:, hlavně co je k pláči pozorovat jak,,ke krásnu,, se mění naše společnost a v ní hodnoty, kterých rapidně mrzí lidmi ubývá… :poblion:

• načítám...
Mango_Lassi
27.10.17 05:14

#FirstWorldProblems

• Upravit
lucenka
27.10.17 05:35

KDyž je někdo natolik „inteligentní“, že i přes varování adminů dál provokuje a následně dostane trvalý ban a stejkně sem vleze a píše veřejně, tak se nemůže divit, že takovému člověku opět smažou profil. Kdyby zůstala u vás v uzavřence, tak jste se mohli radovat z její přítomnsoti a jistě vás mohla „obohatit“ svými příspěvky :palec: Ale vy jediný, na co se zmůžete je, že provokujete a pak brečíte jak malé děti, když admini zasáhnou.

• Upravit
41435
27.10.17 05:58
@lucenka píše:
KDyž je někdo natolik „inteligentní“, že i přes varování adminů dál provokuje a následně dostane trvalý ban a stejkně sem vleze a píše veřejně, tak se nemůže divit, že takovému člověku opět smažou profil. Kdyby zůstala u vás v uzavřence, tak jste se mohli radovat z její přítomnsoti a jistě vás mohla „obohatit“ svými příspěvky :palec: Ale vy jediný, na co se zmůžete je, že provokujete a pak brečíte jak malé děti, když admini zasáhnou.

Asi jí nestačilo oblažovat svojí přítomností je a potřebovala oblažit i nás :mrgreen: no jo no, komu není rady, tomu není pomoci…příště nesmí vylízat s té jejich uzavřenky, třeba se překoná a zvládne to…ikdyž chápu, že se tam nedá až tak exibovat

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová