Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
To si nemůžete zalézt někam na facebook? A rozhodně nevěřím tomu, že bůča je „hrozně hodná holka, tichá, nesmělá a stydivá“. Rozhodně se tak neprezentovala.
Je to ta, co psala, že přítel platí všechno a ona má celý svůj plat pro sebe?
@g.sandova píše:
A Buca je Krasavicaaa?
Není.
Miluji tyhle konspirace.
@Tinuvien tak naoadlo mě to, podle projevu.
Je mi to vcelku jedno. Sama jsem reinkarnace
@g.sandova píše:
@Tinuvien tak naoadlo mě to, podle projevu.
Je mi to vcelku jedno. Sama jsem reinkarnace
Já jsem stále původní. ![]()
@Tinuvien píše:
Není.Miluji tyhle konspirace.
Za chvíli z ní udělají manželku Babiše. ![]()
@g.sandova píše:
@aiwwa že by?Proč ne?
Té taky určitě manžel vše platí. ![]()
@Denisa76 tak já už moc nechodim, cestou z/do práce, potom když mám jit zehlit nebo uklízet. Dnes mam dovolenou, ještě lezim. Jmenovala jsem se jinak.
Boze muj kolikata diskuse kolem Buci to uz je?
![]()
Vzdyt je to trapnost nad trapnost
nechapu, ze ma tohle dospela holka zapotrebi a miluju typy, co je vyhodite dverma a ony se pokousi lezt zpet zamrizovanym oknem… ![]()
Taky mam vyhrady, po letech, ale mame tu svoji uzavrenou diskusi, kteta vznikla ze dvou nejstarsich denicku zde (Vrabčáci + Šulánkovic děvčata - jestli to jeste neco pametnicim zde rekne) a vyhovuje nam to tu, az na nektere vylepseni (nevyhovuje nam v diskusi bazarek a chybi naopak moznost chatu).
Mne zejmena vadi, kdyz nekdo zalozi diskusi - nazory nejdou zakladatelce pod nos a diskuse je nasledne na zadost zakladatelky zsmcena a smazana. Zamceni jeste pochopim, mazani ne.
Bucu jsem prvne zaregistrovala, kdyz psala, ze partnerovi ocuchava bimbase, aby zjistila, zda ji byl verny…
![]()
@Hanka1 píše:
Boze muj kolikata diskuse kolem Buci to uz je?![]()
![]()
nechapu, ze ma tohle dospela holka zapotrebi a miluju typy, co je vyhodite dverma a ony se pokousi lezt zpet zamrizovanym oknem…
Taky mam vyhrady, po letech, ale mame tu svoji uzavrenou diskusi, kteta vznikla ze dvou nejstarsich denicku zde (Vrabčáci + Šulánkovic děvčata - jestli to jeste neco pametnicim zde rekne) a vyhovuje nam to tu, az na nektere vylepseni (nevyhovuje nam v diskusi bazarek a chybi naopak moznost chatu).
Mne zejmena vadi, kdyz nekdo zalozi diskusi - nazory nejdou zakladatelce pod nos a diskuse je nasledne na zadost zakladatelky zsmcena a smazana. Zamceni jeste pochopim, mazani ne.
Bucu jsem prvne zaregistrovala, kdyz psala, ze partnerovi ocuchava bimbase, aby zjistila, zda ji byl verny…![]()
![]()
cožee
![]()
@g.sandova nápodobně
já ted žehlím a balím kufry stěhuju se takže na chvilku relax
To se někdo má ještě v pelechu tak užívej odpočinek je třeba ![]()
@Hanka1 píše:
Boze muj kolikata diskuse kolem Buci to uz je?![]()
![]()
nechapu, ze ma tohle dospela holka zapotrebi a miluju typy, co je vyhodite dverma a ony se pokousi lezt zpet zamrizovanym oknem…
Bucu jsem prvne zaregistrovala, kdyz psala, ze partnerovi ocuchava bimbase, aby zjistila, zda ji byl verny…![]()
![]()
Tohle vážně někdo dělá
?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
pochybuju, že to vydrží. Ona potřebuje být vidět a ne se pořád předvádět před stejným obecenstvem.