Emimino - Kocourkov

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
lucenka
27.10.17 06:12
@Keyllah píše:
Asi jí nestačilo oblažovat svojí přítomností je a potřebovala oblažit i nás :mrgreen: no jo no, komu není rady, tomu není pomoci…příště nesmí vylízat s té jejich uzavřenky, třeba se překoná a zvládne to…ikdyž chápu, že se tam nedá až tak exibovat

pochybuju, že to vydrží. Ona potřebuje být vidět a ne se pořád předvádět před stejným obecenstvem.

• Upravit
19388
27.10.17 07:25

A Buca je Krasavicaaa?

• načítám...
blabla123
27.10.17 07:25

To si nemůžete zalézt někam na facebook? A rozhodně nevěřím tomu, že bůča je „hrozně hodná holka, tichá, nesmělá a stydivá“. Rozhodně se tak neprezentovala.

Je to ta, co psala, že přítel platí všechno a ona má celý svůj plat pro sebe?

• Upravit
33315
27.10.17 07:29
@g.sandova píše:
A Buca je Krasavicaaa?

Není. :mrgreen: Miluji tyhle konspirace.

• načítám...
19388
27.10.17 07:31

@Tinuvien tak naoadlo mě to, podle projevu.
Je mi to vcelku jedno. Sama jsem reinkarnace

• načítám...
33315
27.10.17 07:32
@g.sandova píše:
@Tinuvien tak naoadlo mě to, podle projevu.
Je mi to vcelku jedno. Sama jsem reinkarnace

Já jsem stále původní. 8)

• načítám...
115917
27.10.17 07:33
@Tinuvien píše:
Není. :mrgreen: Miluji tyhle konspirace.

Za chvíli z ní udělají manželku Babiše. :mrgreen:

• načítám...
19388
27.10.17 07:41

@aiwwa že by? :mrgreen: Proč ne?

• načítám...
115917
27.10.17 07:42
@g.sandova píše:
@aiwwa že by? :mrgreen: Proč ne?

Té taky určitě manžel vše platí. :mrgreen:

• načítám...
33916
27.10.17 08:04

@g.sandova a já, že jsem tě už tak dlouho neviděla :mrgreen:

• načítám...
19388
27.10.17 08:08

@Denisa76 tak já už moc nechodim, cestou z/do práce, potom když mám jit zehlit nebo uklízet. Dnes mam dovolenou, ještě lezim. Jmenovala jsem se jinak.

• načítám...
Hanka1
27.10.17 08:18

Boze muj kolikata diskuse kolem Buci to uz je? :? 8o

Vzdyt je to trapnost nad trapnost :pocitac: nechapu, ze ma tohle dospela holka zapotrebi a miluju typy, co je vyhodite dverma a ony se pokousi lezt zpet zamrizovanym oknem… :zed:

Taky mam vyhrady, po letech, ale mame tu svoji uzavrenou diskusi, kteta vznikla ze dvou nejstarsich denicku zde (Vrabčáci + Šulánkovic děvčata - jestli to jeste neco pametnicim zde rekne) a vyhovuje nam to tu, az na nektere vylepseni (nevyhovuje nam v diskusi bazarek a chybi naopak moznost chatu).

Mne zejmena vadi, kdyz nekdo zalozi diskusi - nazory nejdou zakladatelce pod nos a diskuse je nasledne na zadost zakladatelky zsmcena a smazana. Zamceni jeste pochopim, mazani ne.

Bucu jsem prvne zaregistrovala, kdyz psala, ze partnerovi ocuchava bimbase, aby zjistila, zda ji byl verny… :roll: :mrgreen: :think:

• Upravit
Doe_Jane
27.10.17 08:19
@Hanka1 píše:

Vzdyt je to trapnost nad trapnost :pocitac: nechapu, ze ma tohle dospela holka zapotrebi a miluju typy, co je vyhodite dverma a ony se pokousi lezt zpet zamrizovanym oknem… :zed:

Taky mam vyhrady, po letech, ale mame tu svoji uzavrenou diskusi, kteta vznikla ze dvou nejstarsich denicku zde (Vrabčáci + Šulánkovic děvčata - jestli to jeste neco pametnicim zde rekne) a vyhovuje nam to tu, az na nektere vylepseni (nevyhovuje nam v diskusi bazarek a chybi naopak moznost chatu).

Mne zejmena vadi, kdyz nekdo zalozi diskusi - nazory nejdou zakladatelce pod nos a diskuse je nasledne na zadost zakladatelky zsmcena a smazana. Zamceni jeste pochopim, mazani ne.

Bucu jsem prvne zaregistrovala, kdyz psala, ze partnerovi ocuchava bimbase, aby zjistila, zda ji byl verny… :roll: :mrgreen: :think:

cožee :mrgreen: :mrgreen:

• Upravit
33916
27.10.17 08:20

@g.sandova nápodobně :mrgreen: já ted žehlím a balím kufry stěhuju se takže na chvilku relax :pankac: To se někdo má ještě v pelechu tak užívej odpočinek je třeba :mrgreen:

• načítám...
blabla123
27.10.17 08:20
@Hanka1 píše:

Bucu jsem prvne zaregistrovala, kdyz psala, ze partnerovi ocuchava bimbase, aby zjistila, zda ji byl verny… :roll: :mrgreen: :think:

Tohle vážně někdo dělá :zed:?

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová