Povánoční depka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
68945
26.12.20 10:19

@Bábrdl doufejme :mrgreen: Já žiju v nějaký divný bublině, kde se křičí nikdy (a zároveň nadává na restrikce, bezva kombinace, řešení nenabídnou). A to včetně člověka, co pro samej strach od jara neviděl rodinu jinak než v telefonu. Jsem myslela, že ten bude ve frontě na vakcínu přespávat s dvoudenním předstihem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
26.12.20 15:04
@ugluk píše:
@Bábrdl doufejme :mrgreen: Já žiju v nějaký divný bublině, kde se křičí nikdy (a zároveň nadává na restrikce, bezva kombinace, řešení nenabídnou). A to včetně člověka, co pro samej strach od jara neviděl rodinu jinak než v telefonu. Jsem myslela, že ten bude ve frontě na vakcínu přespávat s dvoudenním předstihem.

Mě přijde, že spoustě lidem ty omezení vyhovují… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
26.12.20 19:08
@janickaIII píše:
Mě přijde, že spoustě lidem ty omezení vyhovují… :nevim:

Některá ano. Do práce konečně nechodí nemoční lidé, u doktora se člověk objedná na čas, na ho neztrácí drahý čas cestou do práce…

Ale zbytek je na pikaču. A pak je tu ten virus a strach o blízké. :(

Takže valte sem injekce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3729
27.12.20 07:46

@Janasas Z toho důvodu já mám vždy po silvestru dva týdny dovolenou. Prostě nejsem schopná chodit do práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
1.1.21 18:56

Tak jak jste na tom holky? Na mě to dneska padlo ještě víc, protože novým rokem je fakt pro mě definitivně po Vánocích. Už se tešíme zase na další. Hrozně mi je vždycky líto, když uklízím tu výzdobu a všechno je zas jenom takový obyčejný. A buď by mohl aspoň napadnout sníh anebo už by mohlo rovnou začít jaro :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.1.21 19:07

Ber to pozitivně, dva dny jsme nevylezli z postele, bolí každý pohyb a hlavu bych někam odhodila..Jak ráda bych šla v pondělí do práce :nevim:

• Citovat
  • Upravit
36556
1.1.21 19:10
@LolaAA píše:
Tak jak jste na tom holky? Na mě to dneska padlo ještě víc, protože novým rokem je fakt pro mě definitivně po Vánocích. Už se tešíme zase na další. Hrozně mi je vždycky líto, když uklízím tu výzdobu a všechno je zas jenom takový obyčejný. A buď by mohl aspoň napadnout sníh anebo už by mohlo rovnou začít jaro :)

Jo, hrozně. Já teda uklízím až na Tři krále, ale stejně :(

Nenavidim leden a únor, připadají mi nekonečné. Zatímco červenec a srpen jsou hned pryč, clovek je plný energie, má spoustu plánů, nestihne jich jen par a je září.

Leden a únor se vlečou a vlečou :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
1.1.21 19:11
@Anonymní píše:
Ber to pozitivně, dva dny jsme nevylezli z postele, bolí každý pohyb a hlavu bych někam odhodila..Jak ráda bych šla v pondělí do práce :nevim:

Což hrozí nám všem… To je další důvod pro depku. Chjo. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
1.1.21 19:58

Snažím se to brát pozitivně, ale i tak. To riziko koronaviru furt všude hrozí a z toho, že budem další půlrok zavřený doma na mě jdou mdloby. Ty Vánoce byly aspoň nějaký trochu zpestření. My teda tu výzdobu taky necháváme tak do toho 6., ale stejně už je to teď takový o ničem no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3075
1.1.21 20:01

Ja to nechapu :D ja mam depku z toho, ze za chvili bude zase nechutny vedro, ze budu sedet na zidli a potecou mi curky potu po zadech, ne opravdu se netesim na hnusny leto. Leden a unor mi vyhovujou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
1.1.21 20:14
@Quinn7 píše:
Ja to nechapu :D ja mam depku z toho, ze za chvili bude zase nechutny vedro, ze budu sedet na zidli a potecou mi curky potu po zadech, ne opravdu se netesim na hnusny leto. Leden a unor mi vyhovujou :mrgreen:

Jasně, budou za víc než půl roku dva letní měsíce, kdy půlka procedí, jako loni. To je fakt hrůza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22783
1.1.21 20:17

Já uklízím stromeček a výzdobu až tak kolem 15. - 20. ledna :oops: Hlavně kvůli tomu večernímu svícení, to má pořád svoje kouzlo. Ale zrovna dneska dopoledne jsem tu na to tak koukala - jak už je to vlastně strašně zbytečný nebo nadbytečný, protože Vánoce už prostě byly. Ještě do neděle bude jakás takás „sváteční“ atmosféra a pak šlus. I když možná budem od pondělí zas doma (nebo se budem v práci střídat, každopádně klasickej pracovní fičák pondělí - pátek v pondělí nezačne - což jsem docela ráda :oops: ) Strašně to všechno letí - každoročně 24. prosince nevěřim, že už jsou zas Vánoce, a každoročně v lednu nevěim, že už jsou zas fuč. A hnusná dlouhá zima před náma (kdyby aspoň ten sníh…!)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
1.1.21 20:25

Za chvíli joo? Myslíš za půl roku? A letos to léto stálo taky pěkně za prd. Chtěli jsme pořídit bazén, ale když jsme viděli to počasí, tak jsme se na to vyprdli. My chceme Vánoceeeee :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3075
1.1.21 20:30
@Bábrdl píše:
Jasně, budou za víc než půl roku dva letní měsíce, kdy půlka procedí, jako loni. To je fakt hrůza.

Dva mesice tricitek je ti malo? 8o 8o bohate by stacily dva dny a smitec. V lete strjne neni co delat, jelikoz to v tom hnusu nejde. Leto travim prakticky jen doma, jinak se to neda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
1.1.21 21:15
@Quinn7 píše:
Dva mesice tricitek je ti malo? 8o 8o bohate by stacily dva dny a smitec. V lete strjne neni co delat, jelikoz to v tom hnusu nejde. Leto travim prakticky jen doma, jinak se to neda

Dva měsíce třicítek? Kdy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová